Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi , melyik mailra? Adatlaposomra?
Lábtartót nemigen találok :S
Küldtem szervizkönyvet, remélem minél kevesebbszer kell használnod
Azaz! Olyan kellene nekem mint a tied! Valakinek esetleg?
itt vannak a képek amit kértél
gondolom ez lehet az, az újabbak már alumínium öntvények
Szerintem neki olyan kell mint ami az enyémen van. Erről beszélsz nem?
ez első
a hátsó az ilyen meghajlított csöves valami
Hátsó kéne neki 43f-re. Az még a festett lábtartós.
8 ezer amit kértél 10ért cakkpakk megkapod
6 ezer a kettő+ fékkar
melyik típusú lábtartó, mert van többféle is
Hello Urak,
XT600-hoz hátsó lábtartója eladó van valakinek?
Illetve tudja valaki mekkora golyó kell a berugókar "alá"?

Köszi!
Szia megszeretném kérdezni hogy Yamaha tt 350 hátsó blokkoló, alsó szilentje van e neked ?
Valaki nem tudja véletlen a cdi-ből kijövő 3as csatlakozású kábelek közül melyik melyik? Elvileg a jeladó 12° meg 36°-ai azok meg test.
yamaha xt 600 (43f) külfőli okmányokal bontodik
06703250214/06304053450

ÉJEL NAPAL.HÉTVÉGÉNIS HIVHATÓ VAGYOK bontot.motorok ktm gs 250 motorblok alkatrészek csak motor blok alkatrészek ktm gs 125 motorblok alkatrészek csak motor blok alkatrészek ktm gxr 50 csk blok alkatzrészek aprilia rx 125 (rotax 123) motorblok alkatrészek aprilia etx 125 (rotax 127) motorblok alkatrészek aprilia rs125 (rotax 122) motorblok alkatrészek gilera rx125 csak motorblok alkatrészek Derbi Senda Xtreme 50 SM csak motorblok alkatrészek derbi senda 50 csak notorblok alkatrészek cagiva freccia 125 öszes alkatrésze aprilia tuareg wind 50 öszes alkatrésze honda dió af-18 minden alkatrésze Peugeot JetForce 50 TSDi öszes alkatrésze suzuki gsx250 cobra minden alkatrésze suzuki rg 125 minden alkatrésze suzki rm 125 motorblok alkatrészek 1983-1985 honda cr125 minden alkatrésze 1986 Peugeot sqwab minden alkatrésze yamaha majesty 152 minden alkatrésze honda panteon 150 2t minden alkatrésze gilera xr2 minden alkatrésze gilera mxr125 minden alkatrésze aprilia leonardó 125 minden alkatrésze suzuki andress 50 minden alkatrésze suzuki dr 600 minden alkatrésze yamaha tdr 125 suzuki gn125 magyar papiros Husqvarna sm 125 2001 motor blok alkatrészek cpi aragon gp50 delmi s five 50 aprilia sr50 old yamaha mayesty 250 motor blok alkatrész yamaha xt125 1983 honda crm 125 honda mtx 50. malaguti fifti top 50 gilera kk 125 piaggó sfera 1.2.skiper.125-150.tzr 125.yz 125. xt600.és egyéb motorok bontot alkatrészei

http://motoralkatreszek.blogsp...

A LINKBE BŐVEB INFORMÁCIÓKAT TALÁL.

ALKATRÉSZEK:hengerek. főtengejek.váltók.kuplungok.teleszkópok.ulések.lámpák.vázak.ele
ktronikák.álló.forgórészek.deknik.blok felek.kerekek.hütők.minden tipusun alkatrészek
A FENTIEKBEN EMLITET ÉS NEM EMLITET MOTOROK ALKATRÉSZEI BONTOT HASZNÁLT ALKATRÉSZEK ELADÓK, BESZERELÉSI GARANCIÁVAL.POSTÁZOK.IS BÁR HOVA EGYARÁNT KÜLFŐLDRE IS.
FELESLEGES ALKATRÉSZÉT BESZÁMOLOM
egy 10esért tiéd az egész
Csak a alsó munka henger kellene a fékcsővel együtt ,meg csak a spirál és a meghajtó az óra meg a felső munka henger nem.
helló
alsó felső munkahenger,szóval komplett első fék?
7ezer szerintem jó ár
ha meg erre gondolsz (link) akkor órával egy 5 ezer
Köszi! Csak be kell tolni alá teljesen? Megnéztem ez most kb. 4mm-nél nyit ...
Jól tudod, 7 mm. 7-es fúrószár tökéletes a beállításhoz!
hihetetlen hogy nem lehet küllőhöz jutni sehol sem
Na meg kompletten a fordulat szám mérőspirál meg ami a végén van meghajtó rész.
Szia YAMAHAHA az első féknyerget kompletten menyibe számolnád meg nekem?