Ha annyira nem titok, megmutatod melyik az a másik? Én még mindig bolondja vagyok ezeknek, de hát nem lehet el játszani minden nap, hogy a falun keresztül nyargalok dolgozni. 4t honda dio-t szeretnék. Állítólag elmegy 2 liter környékén.
Szombat esetleg? Nem mentünk el Polgárdiba, úgyhogy ha nem lesz klassz idő akkor motorozás sem lesz. A vásárlási szándékom az áron múlik. Haverom is jön, neki is nézünk, szóval vevőnek tűnnénk. 2 érdeklődő egyszerre :). Egyébként nem titkolom tőled megyünk át egy másikat is megnézni. Az sem kizárt hogy mind a 2-t megvesszük, ha meg tudunk alkudni. Mióta tárcsafékesek az XT 600-ak?
Heló! Meg akarod csak nézni, vagy ha tetszik meg is vennéd? Csak amiatt kérdezem, mert ha csak megnézni akarod és eszed ágában sincs megvenni, akkor azt napoljuk el, ha nem gond. Ha meg is vennéd, akkor természetesen szakítok rá időt. Családi program lenne, amiatt van ez a "kavarás".
Eladó rendszámos Yamaha TT250R-t keresek. Érdekel a régi fehér Open Enduro és a 2000 után gyártott müanyag tankos kék változat is.
(E-mail az adatlapomon megtalálható, de a fórumot is olvasom.)
Engem érdekelne a gépegység.
Mivel holnap munka utántól vasárnap délelőttig Polgárdiba megyünk a motorostalira, így vasárnap délután elugranék megnézni ha meglesz még.
Írsz egy telszámot itt vagy emailon?
Köszi!
Én nem beszéllek rá semmire, csak írom, hogy én Twin Air-t vettem. Külső belső része benn van 6200-ért. Csak a szűrő 2500FT. A belseje. Persze ezekre az árakra rámegy még a posta!
akarok venni valami komolyat bele,megnézem ezt a meiwa típust,egyébként nem olyan sok a posta szerintem max 1 ezres nem muszáj utánvétellel.De végül is ahogy gondolod.
szűrőt vegyél rendeset, egyik ismerős vett valami utángyártottat a 660asba aztán 1 évad alatt leamortizálta a gépet(bár neki mellette is engedte a levegőt)
fúrás-faragás szelepek mittudomén 130ért
nekem a meiwa típus nem volt egész 5 ezer és nem látni át rajta mint a "gagyi" szivacsokon
a gumi meg kellene, de mivel több lenne a posta mint amit ér inkább hagyjuk
Egy kérdés. xt600 2 kf..
Milyen gyertya van benne? A 21-es gyertya kulcs mint ha körül forognak rajta, de nem tudom mert úgy bele van süllyesztve h semmit nem látni.
le..majd ha eljutok oda,,
de tuningolj ésszel,adok 250 yz villát villa híddal,komplett első fékkel,kerékkel aggyal...27 ezer ft berakod és csak mosolyogsz
hirdetés
Meg van még a motor, nyugodtan megnézheted. Telefont E-mail-re írok, ha adsz!
Eladó rendszámos Yamaha TT250R-t keresek. Érdekel a régi fehér Open Enduro és a 2000 után gyártott müanyag tankos kék változat is.
(E-mail az adatlapomon megtalálható, de a fórumot is olvasom.)
Köszi!
Engem érdekelne a gépegység.
Mivel holnap munka utántól vasárnap délelőttig Polgárdiba megyünk a motorostalira, így vasárnap délután elugranék megnézni ha meglesz még.
Írsz egy telszámot itt vagy emailon?
Köszi!
fúrás-faragás szelepek mittudomén 130ért
nekem a meiwa típus nem volt egész 5 ezer és nem látni át rajta mint a "gagyi" szivacsokon
a gumi meg kellene, de mivel több lenne a posta mint amit ér inkább hagyjuk
de van 18as csőkulcs amiből lehet csinálni gyertyakulcsot
Milyen gyertya van benne? A 21-es gyertya kulcs mint ha körül forognak rajta, de nem tudom mert úgy bele van süllyesztve h semmit nem látni.
persze megoldható minden
én budapesti vagyok
yamahaha@citromail.hu
de tuningolj ésszel,adok 250 yz villát villa híddal,komplett első fékkel,kerékkel aggyal...27 ezer ft berakod és csak mosolyogsz