Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudsz róla képet csinálni? Képeim között megtalálod milyen kellene (kockalámpa rendszámtáblatartóval). Ha olyan és nagyon jó állapotú, akkor vevő lennék rá, ha jó áron adod.
nekem van egy hátsó lámpám eladom ha kel biztos nem fogom már vissza rakni rá
Nincs 43 F-hez hátsó lámpád rendszámtábla tartóval?
fent vannak a képek a lábtartóhoz + kapsz egy hátsó fék kart
fent vannak a képek
Rendben köszi!
talán nem
kicsit rajta volt még a szívató, nem toltam vissza rendesen és melegen már alapjáraton sok volt neki, biztos azért fogta meg pechemre....
168 kg-t úgy felrántottam mintha egy bicikli lett volna és nem is vízszintben volt, hanem az árokparton.... mire nem képes az adrenalin vagyis az égés védő rendszer
Annyiert vettem en is. Gyapotot raktam meg bele vasarlas utan. Nezd meg azert neten a Te xtdre milyen sorozatszamu kell, meg kerdezd meg az eladot mi van a dobra irva, ha nem akarod alakitgatni.
Bocsi, de nem akarom eladni. Most telefonrol vagyok de este megkeresem Neked, lehet veni utangyartottba hasonlot.
Értem. Milyen árban vetted, ha szabad kérdezni? Találtam egyet 20-ért, pont mint a tied, szerinted korrekt ár érte?
Az nem baj, ha hangos, a yoshim se halk.
Esetlegesen nem adnád el? Én is a gyáriasságra törekszem, bár terepen kit érdekel... Mondjuk én másképp ülök rá ha minden rendben van. Ma megvolt egy hosszabb kirándulás. 54km oda vissza. Java része közúton és köves rendezett úton kb 40km . Hihetetlen milyen jó vele menni így is. 80-110-ig simán jó.
Ha a hátsó lámpára gondolsz, akkor az meg van. Tök gyári volt az xt-m amikor megvettem, minden alkatrésze meg van, amit levettem róla. Elcsomagoltam őket, ha egyszer eladom a motort odaadom a következő tulajnak hátha kell neki. Nekem jobban tetszik ezzel a kis lámpával.
Heló! Láttam neked régen kocka lámpád volt. Mi a helyzet vele?
Sajnálatos hírem van. Olyat berugózott a gép, hogy eltörött a hátsó lámpámról a rendszámtábla tartó. (lekapta a gumi). Nem tudom, 1000x volt már ilyen szituációban, de lekapta. Valakinek nincs esetleg nagyon nagyon olcsón? az sem baj, ha csak a külseje van meg, átépítem én a régiből. Így olyan balfácánul néz ki. Mondjuk normál állapotú érdekelne.
aztán láttak?

mindig akkor van valaki a környékben amikor nem kellene
tavasszal teszteltem az asszony robogóját vizes környezetben(állítólag leállt neki amikor pár tócsán átment)
szóval akkor volt az utca végén egy 4-5 méteres kis tócsa lábtartón felül érő vízzel nekiengedtem a gépet aztán akkor veszem észre hogy valami kismuff legelteti a kutyáját az utca végi dzsindzsásban
kb soha nincs ott senki, de akkor bezzeg volt
szerencsére átment a teszten a robogó
pfff milyet borultam oldalra szinte álló helyben
Fordultam ki a földútról kis ívben jobbra 2-kal és besatúzott a kerék, motor leállt és jobbra elkezdett dőlni, csak árok volt és le se tudtam tenni a lábam be a jó csalánba, most nem érzem a lábam úgy szétcsípte
Úgy felkaptam a motort mintha a simson lett volna, gyorsan körbenéztem látott-e vki és go haza
Nincs összekötő csövem, egyből a leömlőre húzom rá és igen sajnos csak így bírtam felfogatni, lehet ha feljebb tolom és meghúzom akkor nem mozdulna el, csak akkor feszülne ahol csatlakozik a 2 cső, és azt se akarom. 2 helyen rögzíted a vázhoz, meg egy bilincs van ahol találkozik a leömlővel. Én szeretem nagyon a hangját, csak nagyon hangos. Engem nem zavar különösebben, de már elgondolkodtam, hogy belerakom a szűkítőt, városból ha megyek ki, szerintem 5utcával arrébb is hallanak ha odahúzom neki.
Agyalok én is egy ilyen dob beszerzésén, ha már fele olyan jót szól mint ahogy kinéz, akkor már megéri! 3 helyen van felfogatva neked?
Ahogy nézem a 2. képet, van lehetőség feljebb emelni a dobot, vagy az összekötő cső nem engedi? Ja, és kösz szépen a képeket!
Ezeket csak a gépen találtam. Nem vagyok Halason, mert lefotóznám hátulról a motort mikor ül rajta valaki, a gyári dobhoz képest sokkal közelebb van a kerékhez ez a dob. Nem tud beleérni meg semmi, csak nekem nem annyira teszik, hogy ilyen "alacsonyan" megy el ott. Majd a legutolsó képen látszódik, hogy egy tök vékony srác ül rajta, aztán úgy néz ki, mintha a kerék mellett lenne a kipufogó.
balint-aprilia! Nem lőnél pár képet az XT-ről? Kíváncsi lennék hogy mutat az Arrow dobbal.
Szerintem ott nincs benn fúvóka. Egyébként két fajta van legalább. Enyémen konkrétan a fúvókára teszed rá a csövet. Valamelyiken oldalról meg rá a cső és alul van egy vagy ülepítő, vagy egy csavar tömítéssel (nem tudom pontosan). Azt kitekerve tudod kivenni a fúvókát.
Karbi alján az átkötés az úszóházból a "második" karbi fúvókájára az gyári megoldás? Mert az enyémen is máshogy van, meg amit néztem azokon is
Valami pontos típust tudsz mondani róla?
villanyakam van,:)
az nincs sajnos