Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké,akkor még megnézem majd,hogy mi lehet a baj...
Valakinek az ismeretségi körében van yz 250 2004, vagy afeletti? Ha úgy lenne pénzem, ahogy nincs én bevállalnék egyet jogsiig.
Figyu, annak jónak kellene lennie.
így van de nem tudom egybe e tartozik: MA 033
MA-s az van ráírva
nem is a viszkozitása, hanem az, hogy nedves kuplunghoz való olaj kell bele. MA, MA2 stb. Nézd meg fel van e ez tüntetve a dobozon. Milyen olajat raktál bele?
10W45es olaj, merthogy új dugó,hüvely van benne,.. akkor lehet hogy a rugó lesz a ludas
Inkább nem belevaló olajtól, kopott lamellától és/vagy gyenge rugótól csúszhat.
heló,kuplung csúszás lehetséges túl sok motorolajtól? vagy ez hülyeség?
Hát igen nem járok felétek de gondolod postával együtt 3000-be odaadom.Elég jó állapotban van.
yamahaha@citromail.hu
tudsz adni egy mail címet?
köszönöm, szerintem az lesz,új alátét,mert ki tudja mióta van az ott már...
6 ezerért viheted a kettőt meg a féket
lágyítsd ki az alátétet.
ha vannak bemaródások vegyél újat
de mindenképp lágyítsd ki a rezet
heló, egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy az olajpumpa csövecskéjénél lévő 2 kis réz(?) alátéttel rendelkező csavarnál nekem ereszti az olajat. Az olajfilter melletti csavarra gondolok. És szeretném megkérdezni,hogy eredetileg is 2 réz alátét van ott, vagy inkább alumínium? Nem merem nagyon meghúzni a csavart, ne hogy elnyíródjon a feje...
spirál van, igazándiból csak érdeklődtem mert az enyém sárga aztán jobban tetszik a kék
gondolom nemigen jársz felénk......mert a posta kb annyi mint amit ér
úgy néztem nincs szakadva repedezve de megnézem ,lemosom és csinálok még képeket is, igen de nem nagy összegért újonnan 4000FT én 4000Ft ra gondoltam spirállal együtt +posta .
mennyi zsetonért adod a telóvédőt?
nincs sehol szétszakadva-megkopva-repedezve?
Természetesen letakarítva adom ha kell képeket még csinálok.
Ha valakinek kell telóvédő gumi meg km-óra spirál nekem van eladó XT600 2KF-be volt.
Na jó, legyen, megegyeztünk, de csak miattad! Nekem a vevő a legfontosabb!
legyen a triplája
Rendben, de ha meggondolnád magad jelezd itt, te érdeklődtél az alkatrészek iránt először, téged illet az elsőbbség. Vagy ha más nem én szívesen eladom neked jutányos áron. ( a duplájáért)
Ajjjajj..... Bocsi, de már intézve van a lánc, nem mondom vissza!
Majd ha lesz pénzem és tényleg csak a csere segít a karbijaimon akkor úgyis megkereslek majd.