kiderült hogy mégsem tudnék, elég macerás az elkészítése, szóval marad a gyári
én is feltettem a hétvégén, meglátjuk kinek mennyit bír
bár idén szerintem nem fog belemenni max 3000km de inkább kevesebb
Ami a központi teleszkópot védi gumilap, az hogy van? Három "dugó" van rajta és bele kell csak nyomni a helyére igaz? Levenni meg nem lehet/nem is nagyon kell semmiért sem. Jól gondolom? Ha az leszakadna Ti hogyan oldanátok meg a teleszkóp védését?
3875 postával, mert ezt is Hollandból rendelik a Gerecséék. Amúgy Ini mondta, hogy lehet tudna nekem is csináltatni valami jófajta gumiból. Őneki most olyan van/lesz felrakva. Szerintem kérdezz rá, hátha. Remélem nem kopik le 4 év alatt.
Köszi!
Én vagyok az élő példa, hogy nem.
Lehet, ha 20-30-al gyorsabban megyek akkor átsuhanok felette, kitudja, sok olyan helyzetem volt már ahol a sebesség vagy egy kövér gáz oldotta meg a szicsuésönt... ez benne van a pakliban.
Jobbulást!
De ezek szerint nem csak engem akar feldűteni a nyomvályú.... már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok ennyire nyomorék!
Lassú tempónál is tekerné ki a kormányt a kezemből.... szerencsére a sok eső után volt olyan paraszt valaki, hogy jól szétbszta az utat, úgyhogy most van bőven, jó mély és a nap most csontra is szárítja!
Lehet hogy sok ütést kapott, bár nekem ahányszor borult mindig görbült valamelyik irányba. Volt hogy vissza, vagy esetleg a másik fele hozzá idomult a görbéhez és újra szimmetrikus lett
Nem olyan szar az a gyári kormány, azért abba gondoljon bele aki szarozza, hogy 20-30 év alatt mennyi ütést kaptak már azok.
Én biztos nem bírnék ki annyit.
Én is felpattantam, már szinte csúszás közbe, a motort felállítottam még valahogy, de félre tolni már nem tudtam.
Letaroltam vagy 10-15 méteren a búzát, de ha drága lesz a kenyér ne engem szidjatok!
és ami a fura hogy általában szarozzák a motorok gyári kormányát
az xr4-el olyanokat estem hogy csak na aztán egy görbület nincs a kormányon. pedig a fejidomot összetörtem nem egyszer
Én is tisztán emlékszem, amikor csúsztam. Én a bal lábszáramon, combomon/faromon, bal tenyérrel támaszodva. A motor előttem, valami szikrázott is rajta, leforgott a fejembe, hogy lezúzódott az oldala és, hogy sosem állunk meg, vagy ha igen, akkor az árokban. Megálltunk, de nem az árokban. Felpattantam, felállítottam a motort, körbenéztem ki látott , aztán irány a pince. Ott jöttem rá hogy baj is lehetett volna. A motoron a kézvédő karcolódott, nekem meg a gatyám bánta meg a lábszáram fájt sokig.
130kiló az semmi.......
amikor a ténérével takartam simán rámesett, repültünk kb2 métert(bebicskázott a kormány) aztán én fejjel a szántásba a motor meg rám
aztán mire kievickéltem alóla haver végigment rajtam a másik ténérével
szerencsére csak a bőrt szedte le az oldalamról aztán a térdemen ment át.
utána összeszedtük a motorokat, és egyesben hazakocogtam mert felfelé nem tudtam váltani a szar lábammal
addig kínlódtam amíg egy kicsi kiment, aztán annyit be is tudtam szívni
utána mindig több ment ki és mindig több ment be
de percek voltak mire helyreállt az eredeti állapot
úgy egy hónap múlva már a levegővétel sem fájt, gondolom pár borda bánta
dokihoz el sem mentem, mert amikor a térdem ment szét szarba sem vettek miután kiderült hogy motorral takartam
szóval ilyent nem szabad mondani........ leestem a létráról vagy biciklizéskor kiszaladt a macska elém vagy ilyesmi
amúgy az esés vicces volt....tisztán emlékszem hogy csúsztam az oldalamon, és néztem hogy követ a honda
mint a gazdáját a kutya
Gondolom orvos nem látta a karod, mert ha rosszul forr össze eltörik, és próba 2. Lehet én is így járok, kedden kiderül, hogy kell e csavarozni/drótozni...
Fúú hát nem semmi! Azért nem vagyok bátor, de nem értik meg az okosok. Bajod is lett, meg még a motorra is költhetsz. Táppénz stb...
Még egyszer jobbulást.
múlt évben majdnem megpusztultam az ilyen akciónál
valahogy olyan bénán estem hogy megszorult a levegő se ki se be
tisztára halálfélelmem volt
ráadásul a faca fekete plexim is full karcos lett
a karom azóta is fáj ha nyomás éri, gondolom elrepedt aztán szarul forrt össze
én is feltettem a hétvégén, meglátjuk kinek mennyit bír
bár idén szerintem nem fog belemenni max 3000km de inkább kevesebb
.
Én vagyok az élő példa, hogy nem.
Lehet, ha 20-30-al gyorsabban megyek akkor átsuhanok felette, kitudja, sok olyan helyzetem volt már ahol a sebesség vagy egy kövér gáz oldotta meg a szicsuésönt... ez benne van a pakliban.
De ezek szerint nem csak engem akar feldűteni a nyomvályú.... már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok ennyire nyomorék!
Lassú tempónál is tekerné ki a kormányt a kezemből.... szerencsére a sok eső után volt olyan paraszt valaki, hogy jól szétbszta az utat, úgyhogy most van bőven, jó mély és a nap most csontra is szárítja!
Én biztos nem bírnék ki annyit.
Letaroltam vagy 10-15 méteren a búzát, de ha drága lesz a kenyér ne engem szidjatok!
az xr4-el olyanokat estem hogy csak na aztán egy görbület nincs a kormányon. pedig a fejidomot összetörtem nem egyszer
amikor a ténérével takartam simán rámesett, repültünk kb2 métert(bebicskázott a kormány) aztán én fejjel a szántásba a motor meg rám
aztán mire kievickéltem alóla haver végigment rajtam a másik ténérével
szerencsére csak a bőrt szedte le az oldalamról aztán a térdemen ment át.
utána összeszedtük a motorokat, és egyesben hazakocogtam mert felfelé nem tudtam váltani a szar lábammal
szóval mostanában nemigen sietek motorral sehová sem........
utána mindig több ment ki és mindig több ment be
de percek voltak mire helyreállt az eredeti állapot
úgy egy hónap múlva már a levegővétel sem fájt, gondolom pár borda bánta
dokihoz el sem mentem, mert amikor a térdem ment szét szarba sem vettek miután kiderült hogy motorral takartam
szóval ilyent nem szabad mondani........ leestem a létráról vagy biciklizéskor kiszaladt a macska elém vagy ilyesmi
amúgy az esés vicces volt....tisztán emlékszem hogy csúsztam az oldalamon, és néztem hogy követ a honda
mint a gazdáját a kutya
Még egyszer jobbulást.
valahogy olyan bénán estem hogy megszorult a levegő se ki se be
tisztára halálfélelmem volt
ráadásul a faca fekete plexim is full karcos lett
a karom azóta is fáj ha nyomás éri, gondolom elrepedt aztán szarul forrt össze