Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honnan sikerült beszerezni? Persze az ember akkor tudja ha kipróbálja. Én sem szedegetem le a karburátort míg megy, ez nem simson.
Ez nem ebay-es, ott ilyen saito-t nem is nagyon látok!
Hogy tesztelve mikor lesz, azt nem tudom, mert amíg megy a gép, addig tuti nem szedem le a karbit.... nem 10 perces meló!
Mivel japán gyártmány, bízok benne, hogy jó minőségű!
Basszus egyszer hirdetek egy gyárit, használtan, alig volt megkopva 3500-ért itt a SM-en, Kár hogy nem repültem rá. Annyi, hogy akkor még nem volt megrepedve és nem nagyon gondoltam hogy meg is fog. Az a baj az újra nincs 22 ezer forintom, vagyis más most azért fontosabb mint az a kis műanyag ennyiért.
Én gyári tömítést vettem gerecsétől (ülj le!) 3200Ft volt. Az O gyűrűket csapágyboltban vettem meg, többi alkarésze hibátlan a karburátoromnak. Így jobban megérte volna, csak nem volt türelmem Ebayról várni rá, főleg, hogy azt sem tudom milyen minőség. Ebayen olyan 5-6-7 ezer Ft körül van, nem tudom pontosan.
ha látszik,,a fordulatszam mérőt meg azért ezt is lekattintom 7végéig
akció van úgy hogy a kettő 7500ft
5e
Itt látszódik a legjobban.
Mennyi volt?:) Ugyanilyenem van/ volt. Már a motorba van, tegnap hívott szerelő haverom.
Rendben, köszi előre is.
Sziasztok XT matricát a tankra honnan tudnék szerezni?
Megnézném akkor.
na én ilyen karbi felújító készletet vettem
Szia!
De megjött 26000Ft volt JT 520-as lánccal.Fenn van a gépen de mivel cserélem az első teleszkópot fordítottra még bakon van a motor,mert az alsó villahíd még mindig az esztergályosnál van remélem a héten kész lesz ha kipróbálom azonnal írok milyen.
Meg a CR250-es első telóra is kíváncsi leszek milyen vele a gép
Majd képeket is rakok fel,meg lehet videót is.De még a karbit is meg kell néznem mert van még ott kis cuppogás alapjáraton szerintem még mindig +levegőt kap valahol
Második linkről nyilatkoznék mert jól látszódik, arra azt mondanám, hogy tuti nem eredeti, nekem fröccsöntöttnek tűnik képen. Enyémnek a színe se hasonlít rá. Ettől függetlenül lehet jó. De talán Ini megmondja jobban, lefotóztam valahol az övét, mert én vettem át Neki, de már nem találom a képet. Enyémről van kép, de nem az volt az elsődleges cél a fotónál, ha kell belinkelem.
Meg esetleg tudnál feldobni róluk képek? Köszi
Nekem csak az első tárcsa műanyag védőjére ill. csak a ford.számmérő órára lenne szükségem! Mennyiért válnál meg tőle?
hát akkor annyi,hogy a dobhoz kell hegesztetni egy távtartót,ugyan oda,,tényleg jó hülye megoldás,és akkor ugyanazt az összekötő megoldásnál maradsz hogy a dob a váz része
Erre gondoltam, mint a képen is látszik, hogy ha nem a gyári kipuf van rajta, akkor megszűnik a merevítés azon az oldalon.... a régebbi típusoknál (2KF és előttiek) még teljes volt a váz, nem ilyen hülyén volt megoldva, nem tudom ennek mi célja volt így....
vagy ez nem y vázas,szoval nincs a dob mögött egy ilyen kanyar?
Szevasztok! Aki vett eredeti új villavédőt, az meg tudná mondani, hogy ez a kettő eredetinek tűnik e? Gondolom az utángyártott hamar elkopik/kophat, az eredeti ennyi pénzért jónak tűnik. Eredetinek írják, nem tudom mennyire hihető. Vaterának nem biztos, hogy elhinném, mert ott igen megy a marketing és a befolyásolás.

Villavédő 1

Villavédő 2
egyik sem merevítő elem,
nekem is sport dobom volt,a hátsó az csak egy hegesztett tartó,nekem egy bilincs volt a dobon,és azt csavartam oda,
a másik nem is kell mert az csak a hátsó lábtartó(én leszedtem azt is :) )nekem lett hajlítva egy cső,és ennyi
kipufogósal kell csináltati egy kanyart,hátul egy bilincs és jó éjszakát
Ha már felkerült egy ilyen kép, akkor megkérdezném, hogy van-e vmi ötlet!
Van itthon egy nyitott dobom és gondoltam majd feldobom rá, csak kell egy összekötőt hajtani hozzá!
De ezen a típuson maga a dob is egy összekötő elem, mert a vonallal jelölt helyen a váz és az üléstartó vas nincs összekötve "csővel" hanem a dob a merevítés ott!
Ha leveszem a dobot, akkor ott egy üres szakasz van!
Láttam már több ilyen típust, hogy nem gyári dob volt rajta, csak nem tudom mi van akkor ha nincs meg ez a merevítés funkció, nem csavarodik-e el a váz stb.....
az enyém is berugos :) csak a tankot néztem :) fém nem gumis
majd kattingatok akkor valamit
van még ülés,két oldal idom,vez feszitő,nem kopott))meg még ez az