Sziasztok!
Szükségem lenne a hátsó kerékcsapágyméretre ami a lánckerék-tartókonzolban(menesztőben van) mert lötyög a lánckerekem a csapágy miatt és holnap tudnék hozzá hozni de még nem volt időm szétszedni holnap pedig nem akarok még egyszer ezért utazni.
Ha valaki tudná a méretet azt megköszönném.
Értelek. Mondjuk nálunk szerintem 80%ban azért járnak fel az erdő fele, mert nemrég szüntették meg az illegális szemét lerakatot. Gondolom azt ellenőrzik, de ha már arra jársz miért ne kergetnének egy kicsit...?
És ott mit csinál? Vár titeket vagy nézi az illegális szemétlerakást vagy fakitermelést vagy mi?
Fifikásak az biztos, sokszor olyan helyre betolják a seggét a kocsinak ahol alig látni, de 100% hogy rábaszol ha arra mész.
Nem mozgósít senkit, csak a körzetisekre gondolok, azok is tudnak ám "kemények lenni" fenn áll a hegybe az Opellal, aszfaltoson felmegy lemegy balra a kis földe súton. Aztán beáll a gazba a hegyen érted, a hegyen, a borospincék mellé...
Nem hiszem, hogy ennyire fontosnak tartanának titeket, hogy elkapjanak. Max ha bankot raboltok. Annyit nem hiszem, hogy érnétek nekik 2-3 akár 4 autót mozgósítsanak.
Itt ahol lakom itt a táj nagyon sziklás, murvás. Itt földút ritka nagyon :S :( Azt bírom, mikor szar sziklás murvás útjainkon jönnek ezekkel a széria fordokkal meg ezekkel az opelekkel. :) Amíg ilyenekkel jönnek esélyünk nincs.
Akkor van ciki és szopás, hogyha Niva-val jönnének. Az elől nem lehet menekülni nagyon :S Öregapámnak olyannal dolgozott, járta az erdei-, mezi utakat földet felmérni. Simán végigmen a félerdőn erőlködés nélkül
Én csak annyitól tartok, hogy mi csak egyféleképpen tudunk hazamenni, és ha leadják a drótot az előző faluban (lenne rá lehetőség), akkor tudnának minket az utolsó kereszteződésben várni, ami beláthatatlan, mert egy kanyar van előtte. Ha rákészülnek, nem is biztos, hogy meg is tudnánk olyan gyorsan fordulni. Na mindegy, ha ránk játszanának hamar meglennénk. Bár van menekülőút, de nem biztos, hogy olyan gyorsak tudnánk lenni, mert kerülőúton is gyorsabbak tudnának lenni.
Hát én eddig 2x menekültem, rohamosabb tempóban távoztam a helyszínről... Megfognának biztos ráfáznék, hogy se jogsi, se érvényes papírok... Attól szoktam tartani, hogy itt a faluban körbejárnak.. "kék-piros motor stb.. nem e ismerik?" azt egy jóakaró feldobna, dehogynem ott az utca végén...
Sajnos hallottam már ilyenről, hogy faluba körbementek. Aztán valaki felnyomta az ipsét, mert x éve nem vigyorgott neki vissza..
Eddig kb 3-4 kergetőzésem volt összesen. Ebben volt földtulajdonos is, az volt a legdurvább valami toyota pickuppal jött utánunk. Pedig nem csináltunk semmit csak a földjén dumáltunk, csak már hallottunk róla... Egyik haverunknak a szomszédja, vagyis tanyaszomszéd, ő megállt neki, de a csávó egyből vasrúddal szállt ki, meg ütni akart, amíg nem tudta, hogy a szomszéd srác quadozik. Úgyhogy mi már direkt meg se vártuk, hogy odaérjen hozzánk. Átmentünk egy kanálison is, csávókam meg kinyitotta az ajtaját ment a végig a part mellett aztán kereste a helyet, hol nem olyan meredek és utánunk jött volna ott is... Rendőrnek meg egyszer álltam meg csak, 1hete volt nálam a motor, nem akartam kergetőzni, mert előtte 3-4évig nem volt semmim, nem is éreztem még annyira. Mondta, hogy rendes vagyok, hogy megálltam, mert ők nem látnak be a bukó alá, hogy ki vagyok, meg nem is akarnak üldözni, mert úgysincs semmi esélyük. Na itt fogattam meg, hogy sose állok meg. De rendesek voltak ők is, 10ezerre bűntettek meg, hogy robogóval nem álltam meg egy stop táblánál. Haverom meg úgy járt, amikor megvette az xl-jét, utcai gumik voltak rajta, kocsmából ment haza, elég piásan, na ő sem állt meg a rendőrnek, de le se tudta rázni őket végül megállt, elbeszélgettek, őt meg megbüntették vagy 30ezerre, hogy ittasan bicajozott. Szóval eddig csak pozitív tapasztalatom van velük, mert ha feljelent papír nélküli motorral, nem úsztuk volna meg 100e alatt szerintem.
Nekem most jól indul, jó időben hidegen 2-3, melegen 1 ha nagyon megforralom, akkor makacskodik, de hozzáteszem 1000 az alapjárat (ennek ellenére megpróbálom INI 15mp-ig járatós trükkjét), majd felhajtom, csak így olyan szépen pöfög, mint a MIA motor.
a homokbuckák látványosan ki tudnak simulni 70 felett
amikor még fiatalabb voltam(gipsz meg a többi zúzódások előtt) simán toltuk akár 100al is a beszántott kukoricaföldön
most meg 60felett nem érzem jól magam
félős lettem
Meglátjuk, majd kiderül..... amióta megvettem a motort azóta tervezem a gyertyacserét, mert kitudja milyen idős!
Nem olyan sokkal drágább mint a sima,de minőségre biztos jobb!
Jó áron sikerült osztriából szerezni, így hát kipróbálom!
Szükségem lenne a hátsó kerékcsapágyméretre ami a lánckerék-tartókonzolban(menesztőben van) mert lötyög a lánckerekem a csapágy miatt és holnap tudnék hozzá hozni de még nem volt időm szétszedni holnap pedig nem akarok még egyszer ezért utazni.
Ha valaki tudná a méretet azt megköszönném.
Fifikásak az biztos, sokszor olyan helyre betolják a seggét a kocsinak ahol alig látni, de 100% hogy rábaszol ha arra mész.
Itt ahol lakom itt a táj nagyon sziklás, murvás. Itt földút ritka nagyon :S :( Azt bírom, mikor szar sziklás murvás útjainkon jönnek ezekkel a széria fordokkal meg ezekkel az opelekkel. :) Amíg ilyenekkel jönnek esélyünk nincs.
Akkor van ciki és szopás, hogyha Niva-val jönnének. Az elől nem lehet menekülni nagyon :S Öregapámnak olyannal dolgozott, járta az erdei-, mezi utakat földet felmérni. Simán végigmen a félerdőn erőlködés nélkül
Sajnos hallottam már ilyenről, hogy faluba körbementek. Aztán valaki felnyomta az ipsét, mert x éve nem vigyorgott neki vissza..
amikor még fiatalabb voltam(gipsz meg a többi zúzódások előtt) simán toltuk akár 100al is a beszántott kukoricaföldön
most meg 60felett nem érzem jól magam
félős lettem
annál meg kell keresni mindig
én azért reménykedek hogy az enyém elmegy legalább 20 ezret vele
Nem olyan sokkal drágább mint a sima,de minőségre biztos jobb!
Jó áron sikerült osztriából szerezni, így hát kipróbálom!