Nem tudom, milyen a szívatója a tiédnek, de ha bovdenes, akkor tudom milyen. Azon van egy gumipogácsa, ami szét mehet, emiatt nem zár a szívató, tehát olyan mintha mindig rajta lenne!
Köszi majd megnézem meg megint beállítom.... Csak azt nem értem hogy azt hogyan hozza össze hogy kevés benya van az úszóházba de így is elindul hidegen szivató nélkül....
jó az az 5-7mm
vagy az úszó 25-27mm úgy hogy felül van a tűszelep
bár nekem ez az utóbbi érték nem jött össze sosem
fúvókáról annyit hogy pl nekem 165 a fő, 125 a mellék, és 48 az alapjárat
szóval ki kell keresni a pontos típushoz való méreteket
tippem annyi hogy facán ki kell takarítani, volt akinek olyan dugulása volt amit alig találtak meg
ultrahangos mosó lenne az igazi(én bioetanolba áztatom téli nyugiban pár hétig)
Köszi a sok infót! Majd holnap leburítom a mociról aztán szépen be lesz állítgatva!
INI!
Úgy tudom Te sok ilyen XT-t javítottál, a benzinszint 5-7mm-re legyen a tömítéstől? Esetleg még tudsz mondani valami tippet a karbi beállításához?
Első kerékcsapágy,hátsó kerékcsapágy, váltókar ugy volt felhegesztve a tengelyre, kuplung felöli deknibe be volt szakadva egy csavar. de amugy megy. Lassan majd mindent megcsinálok rajt.
Kösz!
Vizes körülmények között lehetetlenség megállni rajta!
Enyém is gyári, mégis gumis... ezért kérdeztem, mert évjárat nincs feltüntetve, hogy miről való....
első tárcsa is van védővel
meg fordulatszám mérő bowdenjével,meg dugalyával ami beül a blokhoz,,próbálható is
karbi problémára van olcsón karbi eladó 10ezer
gyujtás trafó eladó 15 ezer
lábtartó darabja rugóval kompletten 4 ezer
vagy az úszó 25-27mm úgy hogy felül van a tűszelep
bár nekem ez az utóbbi érték nem jött össze sosem
fúvókáról annyit hogy pl nekem 165 a fő, 125 a mellék, és 48 az alapjárat
szóval ki kell keresni a pontos típushoz való méreteket
tippem annyi hogy facán ki kell takarítani, volt akinek olyan dugulása volt amit alig találtak meg
ultrahangos mosó lenne az igazi(én bioetanolba áztatom téli nyugiban pár hétig)
INI!
Úgy tudom Te sok ilyen XT-t javítottál, a benzinszint 5-7mm-re legyen a tömítéstől? Esetleg még tudsz mondani valami tippet a karbi beállításához?