Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindenből a legjobb került rá
tuti kombináció
Amúgy azt vettem észre, hogy kb 3 típusból van össze rakva a motorom. :D A henger, a blokk, a légszűrő doboz, az oldal idomok, féknyereg... mindegyiken más típus kód van
nekem is 2kf hengerfej van a 3aj blokkban
de mintha a hengerre is 3aj lenne írva
gondolom nem fejlesztettek ki minden típusra különböző cuccokat
A régi hengerfej a motoromon 1vj-s volt. És a motor gépkönyvében 2kf van... de fekete blokkos! És ugye a 2kf az szürke blokkos már.
Te érted ezt, hogy hogy is van?
az 1vj típuson van mindkettő(kis fejidomos) a 3aj-n nincs már berúgó
egy 1vj blokkról lehetne átpakolni a kacatokat
Mármint a ténérédről spórolták le a berúgót? Én azt hittem, hogy azokon van mindkettő!
ehhez nem értek de nem biztos
pl a hondánál más még a főtengely is ami önindítós és ami nem
nekem meg a berúgót spórolták ki ezek a komisz japók
pedig néha jó lenne
Mondjuk olyankor biztos jól jöhet :)
Szerinted olyat lehet csinálni, hogy berúgós xt blokkra felszerelni önindítót? Gondolom egyben cserélni kéne a bal deknit stb..
ilyen hobbi túrások szoktak rápakolni ilyesmi kacatokat
bár ha egyedül mászkálnék jó messzire(afrika vagy hasonló) akkor elgondolkoznék rajta, pl egy kerékcserénél jól jöhetne
Konkrétan nekem nem kell.. Csak láttam egy Ténérét amin volt. Azért kérdem...
minek az rá?
ki tudná rá felhuzigálni a motort?
meg aztán sok helyen fennakadna, a cagivával szoptam vele, traktornyomba simán fennakadt az oldaltámasz
Ini ezeken közép stender soha nem is volt?
Én is ilyesmire gondoltam, csak mikor próbáltam nem akart lejönni a csavar :S
jó eséllyel szarrá van kopva a csavar meg a helye
meg kell perselyezni és új csavart szerezni bele
a legolcsóbb sufnipersely a csatornabádog
Lehet most nagy hülyeséget írok, nem találtam képet a támasztóról, enyémet meg sose vettem még le. De vedd le a tiedet és nézd meg a közepét a csavar alatt, mert ahogy lehajtod gondolom annak meg kell akadnia valahol, aztán neked lehet ott kikopott és ezért megy lentebb, mint ahogy szeretnéd. Ha tényleg ez van és odafértek húzzatok rá 1-2 varratot hegesztővel és akkor nem fog annyira megdőlni.
Hát én nem tudom. De mikor lehajtom a stendert nekem kb 1 centi mozgása van biztos. Fel lehet az hegeszteni, hogy ne döljön el ennyire stenderen?
hát messze van a függőlegestől, de nem hinném, hogy az kopás miatt lenne... ilyen
Ki kopást úgy értem, hogy nagyon oldalra dől a motor mikor letámasztod.
ma nekem is felment 130/90-re.... mert agrárjogot tanulok
sporgépen már lehet nem ütögetném én se a láncot, bár ahhoz inkább már egy végtelenítettet tennék fel
ezekre a ganajtúrókra jó a hidegvágó is, bár ha nem lennék lusta köszörülnék egy törött menetfúróból beleillő profilú kúpot
csak hát ugye a lustaság fél egészség, én meg nem vagyok beteg
Nekem most sincs 120/80 a vérnyomásom, pedig csak ülök, Te egy egészséges ember van akkor
Köszi!
nekem olyan RK láncot küldtek, hogy azt hittem új.... és 5 ezerért
Lehet új is volt, pont rakni akarták volna fel vmi motorra és véletlen becsomagolták nekem
Gerecséről vettem, Twin Air-t. A légszűrő két részből áll, nekem csak egy szivacs volt benn, emiatt vettem a szettet. 6300 volt ha minden igaz,(+-100-200FT) ezt is elsőben cseréltem. A belső rész, ami lényegében a szűrő, na az csak 2500FT. Egyébként a külső hálós szivacs is kell bele, mert az tömít oldalt, de a szűrőt is brutálisan megvédi ha befújod. Még a portól is. Én azt mondom, hogy 70%-ban biztosan.
remélem nem esik le sehonnan sem
Én főként a cbr miatt veszem, ott nem túl jó érzés, ha elszalad a lánc.... egyszer kell megvenni, én már rühellem, amikor nincs megfelelő szerszám és azzal mennek el napok, hogy kitalálja az ember, hogy mivel, hogy....
Múltkor cseréltem a szimeringet az xt-n és 3/4 nap azzal ment el, hogy, szerszámokat "gyártsak" ötleteljek, hogy mivel lehetne megcsinálni úgy, hogy ne menjen tönkre.....
Amikor megvoltak, a másik szárat fél óra alatt lerendeztem!

De ilyen volt most télen a simo felújítás is..... csináltattam, csináltam hozzá megfelelő szerszámokat (blokkszéthúzó, főtengelybehúzató, hevítő patronok stb) és mintha legóztam volna, szedtem szét, raktam össze.... vérnyomás 120/80, szóval sima ügy volt