Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha benzin szaga van, valószínűleg túlfolyik. Nem zár a tűszeleped, vagy magas a benzinszint, de szinte biztos, hogy sokat kap!
Sziasztok!
Van nekem egy olyan problémám, hogy tele a tököm a gyártóval, hogy nem rakott a vasamra önindítót. :(
Nem is ezaz igazi problémám...
Múlthéten költöttem kb 100 ezret a motorra, hengerfej csere, vezérműlánc stb....
Hidegen pöcre faszán indul, bika a gép nem füstöl, nem csörög, nem zörög nincs semmi baja, CSAK annyi, hogyha meleg a blokk és leállítom utána kicsi az esély hogy elinduljon. Hiába rugdosom, de semmi. cserébe olyan szaga van már a motornak, mint egy komplett benzinkútnak. Gondolom megszívja magát, de mi a faszért? Le engedem a karburátorból az összes benzint és utána kb a 2-3 rúgásra elindul.
Arra gondoltam, hogy kipucolom a karburátort, és még mit lehetne vele kezdeni?
Egy értelmes on board lett, azt feltöltöm és adok címet.
Csináltunk videót, külső és belső felvétel is van rólam/rólunk. Lehet, hogy már este fenn lesz, amit a legjobbnak gondolok. Csak ne lennének ilyen nagy méretűek.

Milyen konvertáló programot tudnátok ajánlani? Használ valaki ilyesmit?
Köszi szépen!
kecskeméten a régi teszkóval szemben van egy iparterület
a körforgalom után egyből jobbra ott van egy bowdenes ember, ha épp ott van és ráér 1 óra alatt csinál belső részt
http://csoves.uw.hu/index.html
ha épp arra jársz beszélj vele
nekem 2000ft volt a kuplung belső
Igazából jelenleg nincs baja, csak már elszakadt 1-2szer és mindig ilyen csavaros dióval lett megcsinálva. Bár legutolsónak nagyon faszán lett megcsinálva, kb 1.5éve úgy van. Csak gondoltam beszerzek egy pótot.
mi baja van?
ha a külső rész ép lehet betenni belsőt nem nagy pénzért
Nem tudjátok hol lehetne gázbowdent venni a motorra?
Én sem vagyok koros, előző évben lettem nagykorú, de egyet értek veled. Ezek a mai fiatalok elvannak szállva. Mondjuk nekem azt mondják, hogy koravén vagyok, de egyetértek veled!
Nem vagyok Soproni a szomszed falubol vagyok....Yamaha TTR 600-al!
Te mivel riogatod a népet? Meg ha jól gondolom soproni vagy.
Hali csinaljatok csak a videot!
En is csatlakozok hozzatok
Lehetséges, hogy lesz még értelmes videó rólam/rólunk, érdekel itt valakit? Ha igen, akkor próbálok majd esetleg vágni is. Ha nem, akkor nem szenvedek a feltöltéssel.
Szerintem a legszarabb dolog beöltözni, főleg nyáron... de muszáj!
Sokkal többet mennék a motorral, ha csak úgy rá kellene pattanni és GO , mikor belegondolok, hogy vegyem fel ezt, azt sokszor elmegy a kedvem
Válság idejére be vagyok rendezkedve zsírtartalékkal (főleg gyomornál ) lehet ezért sem kedvelem a beöltözködést!
Lehet ha leadnék egy 10-t akkor nagyobb kedvel öltöznék...
Különben igen, a könyökvédő meg otthon a polcon, fa*za gyerek vagyok. Az 2. esésem 10m csúszás volt aszfalton. Érdekes, a motornak nem lett baja, nekem sem sok, csak a lábszáramon csúsztam, de akkor még bakancs sem volt, mert be volt ázva

Ezután ruháztam be védőfelszerelésbe. Könyökvédő, térdvédő, kesztyű, csizma. 65ezer forint és még mindig nincs minden. Persze használom, mert azért van, ez kivételes eset.
Jó video, jó hely.... én az ilyen sáros helyeken tartok átengedni a gépet tempósabban az van bennem, hogy kicsúszik az eleje oldalirányba.... nekem még ismerkedni kell a géppel, hogy mire, hogy reagál, még igencsak tanulni kell ezt a műfajt!
1 megyjegyzés, szerintem ne nagyon űzd ezt a sportot pólóban, még ha csak 1 körre is ugrasz ki, öltözz be/fel!Pont ilyenkor szokott előjönni a nem várt esemény.... egy ismerősöm úgy be volt öltözve, mint egy várlovag és mégis meghalt
Nekem sincs még védőfelszerelésem, de most tervezek egy protektor inget venni és egy térdvédőt.... legalább az alap legyen meg! (most a speed dzsekimet szoktam addig is felkapni, hogy azért legyen vmi)
Igen, már 3-4 egyenesben 5. Enduropálya 2-3, néhol 1.
Fasza én meg 360p-be néztem, azért kockásodhatott néha
Leugrassz ide én kipróbálom az XT-d, te meg a TT-t. Mi az a 250-300 km?! Ha ilyen helyeken jártok, mint ami a videón is szerepel, akkor nem lenne az rövid neked szerintem, sőt. Hanyadikba szoktatok menni, 3-4?
Töltök én is fel egy tegnapi félórás csoszogást.
Anyám, de jó helyek vannak felétek. Nálunk csak 1-2 erdősáv aztán megáll az élet a határba....
Egy Te fajta TT-t kipróbálnék. Utcára egy rendszámos TTR tetszene, valami jó állapotú, esetleg egy WR, de azok igen drágák. A lábát szedi, már amennyire... Szerintem egyben van a motor, sosem voltam olyan vadulós fajta. Egyébként 13-39-es áttétel van rajta, ami 14-42-nek és 15-45-nek felel meg. Kipróbálnám 14-47-el, csak félek, hogy néha rövid lenne. Bár néha meg ez hosszú még mindig, de már igen könnyedén lehet vele motorozni így is. És pénzbe ne igen került az "átalakítás". Na mindegy költeni a legszükségesebbeket költöm rá.
Sokkal jobb az eredeti felvétel, nekem tűéles képe van nagyképernyős tv-n is!
Ja tényleg, én 480-ban néztem. De amúgy lehet csak az álmosság miatt láttam homályosnak néha.
Annyival nem jobb, amennyivel drágább az biztos. Bár nem mentem még XT-vel, de látom szedi azért a lábát rendesen.
Most néztem bele, jobb az eredetije! A Te kamerádnak az eredetije ennek a youtube-s 1080-hoz képest milyen?