Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kérdésem lenne, nem találtam rá konkrét választ. 1000km után érdemes ledobnom az olajat? Ha nem, akkor meddig húzzam?
Szia! Rendben, köszönöm!
Szia! holnap adom fel a csomagot.
sajna ma nem tudtam,későig melóztam.
Gyerek dicsérni tudom magunkat! Kicsit bele olvastam a DT fórumba... hát óvodai stílus, mindenki szidja, ócsárolja a másikat. Cirkusz a köbön
Hol vetted ha meg szabad kérdezni?
Sajnos nem. Amikor megvettem a motor, valami gumicsík volt gyorskötözővel felerősítve, aztán leesett, vissza kókányoltam, majd 2odjára mikor lejött kidobtam a kukába aztán vettem egy gyárit, mert ezt a következő 20évben megint nem kell cserélni.
Ójaj az nem kevés.
Hát az sajnos gyári, máshol nem találtam. Ini vett legutóbb ugyanonnan ahonnan én, nem emlékszem pontosan 20körül volt, talán 22.
Első láncvezető mennyi volt és hol?
Sziasztok van egy eladó bal oldali sárvédő idomom XT-re de lehet hogy TT is jó,nem törött nem repedt semmi baja,fehér színű!

Ha valakit érdekel 2000ft-ért adom
06-30-645-8739
Holnap én is megmosom, csinálok róla pár képet. A felszerelést elmostam, esőt sem mond már, ha hétvégén nem is, de jövő héten megyek vele.
Pont az újak, az első láncvezető kb 1-1.5éves a lánc szett meg 1
Nem néz ki rosszul. Látom a láncvezetőd is tök jó elől, a láncszett is szép. Nekem a lengővilla végén az egyik biztosító az egy nagy sasszeg, de a másikon sincs olyan műanyag bizbasz.
Nekem nyáron le kéne kezelnem a hátsó villát, de nincs "kedvem" ($)
Én is próbálom gyári állapotában tartani. Egyedül ez a nagy kocka index nem jön be annyira, de inkább az eredeti :)
Gyári Kezdetben amúgy minden szart kicseréltem a motoron, még a műszerfaltartót mert meg volt repedve, meg akartam rá másik fejidomot, első sárvédőt, de mostanában nem érdekel már. Legnagyobb hibája amúgy annyi, hogy menet közben kitudom húzni a kulcsot, de magától sose esik ki. Kb 10-13 lenne egy új gyújtáskapcsoló.
előre nem biztos, hogy bevállalom, de hátra simán felraknám és valószínű fel is fogom, ha eljön az ideje
jól néz ki :) A villán a festés az a gyári vagy friss?
Az első linket elrontotta. Itt a jó

kép1
Közbe Kopasz adatlapján találtam 2 képet, igaz ezek nem xt-re valók, de ugyanilyen anyagból van. Meg az én hátsóm az sima egyszerű, nincs ilyen forma vágva bele, de az látszódik az én képemen is.

kép1

kép2
Igazából most nem vagyok Halason, majd hétfőn megyek, de találtam egy ilyen képet a hátsóról. Itt nem pont azt fotóztam.
Én is gondoltam rá, de féktárcsát nem merek olyat felrakni. De hátha tied előbb fog elkopni aztán lecseréled és írsz tapasztalatot!
nekem ha cserél lesz a féktárcsa, még azt is vele fogom szerintem megcsináltatni......
Tudnál róla közeli képet csinálni? Megnézném.
Milyen, szimpla kerek tárcsa vagy milyen?
nekem is ő csinálta a hátsót és eddig minden ok, előre nem tudott, mert nekem már bordázott a tengely....