Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogynem! Én barátnőm is mindig mondja a hasonlókat. Slussz poén... mikor mondom, hogy menjünk motorozni akkor 80%-ba kitalál valamit. Hogy fáj a dereka utána, megfájdul a keze utána stb... Mikor egyedül megyek ki és mesélek neki... akkor mindig mondja, hogy mindik akkor megyek ki mikor ő nincs itt. mindig nélküle megyek stb.. :D Nők
Amúgy még jó, hogy nem a puszta közepén tört el a berúgó... Nem tudom bebírnánk-e tolni homokba ezeket a motorokat.
valami ilyesmi:)
Barátnőddel sokat szoktál motorozni amúgy? Enyémet vittem 2-3szor de nagyon panaszkodik, hogy nem látja mikor jön bukkanó vagy gödör, aztán megfájdul a dereka, ahogy odaüt a motor. Nálatok nincs ilyen gond?
Látod. Legalább ezek felvidítja az embert :D
Bazz, van 1-2 agysebész a galériádnál, azok a kommentek
dehoygnem, az jóó :) csak tudjam berúgni!
Kell hoyg működjön, kézzel (főtengelynél) simán körbe lehetett forgatni, berúgni már alig bírtam :S vagyishát egyáltalán nem, mert megadta magát a starter rendszer
már az sem jó ha van benne bika?
dekompreszor nem mükszik?
Nekem is pont ott tört el, akkorát szólt hogy azt hittem leszakadt valami. Nem tudom, mi a biztosíték, hogyha veszek egyet az nem e fog eltörni? :S
elképzelhető, hogy olyan kompresszió legyen a motorba hogy berúgás közben eltörje a kart? vagy csak szimplán én voltam balfasz? :S :(
Ahogy meghúzod aszem ott így vettem
én is azért vettem mert nem akartam a tengelyt szétba.....de végszükség esetére még jó.
hol volt hegesztve, ha meg szabad kérdeznem?
Én is ilyen 12ezer körül néztem. Mos lett cserélve a hengerfej, + volt javítva a hengerfej ergo hatalmas kompresszió van benne :S Holnap telefonálok párat, nem szeretnék póruljárni hogy eltörik :S

Az ajánlatod megfontolom. Köszönöm
Szia! nem akarlak elkeseríteni,de 38huf az ujj 12 mondtak használtra de már nem tom melyik bontó. nézz körül itt nekem 8000-be sikerült vennem ép ricnikel.
a régi nekem hegesztve volt azért cseréltem le,de
ha ezzel kisegítelek neked adom ingyen
Ez a súrlódó hang nálam is jelen van, de nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki, lassan cserés már a tárcsám, akkor meglesem majd, hogy ki a hibás.
Nekem az első féknek van még furcsa hangja, mintha fém érintkezne valahol a fémmel, de ha tolom akkor is hallható. Egyszer már csinált ilyet, akkor szét lett szedve az egész, kitisztítva, újra összeraktuk. Akkor kb 1000-1500kmig nem csinálta azóta megint.
Help! nincs valakinek egy felesleges berugo karja az xt-hez? eltört a tengelynél az enyém természetesen nem ingyen!
Lenne 1 kérdésem!
Tudja-e valaki hogy a TT-nek(600-as) központi teló alján elhelyezkedö általam nevezet halszem csapágy számát illetve pontos megnevezését mert lövésem sincs viszont aszem log!
És még kellene annak a tügörgös csapány szám ami a teló alati (kutyacsontban) van!
Ha valaki tudná annak Köszi
Nekem még a tárcsás is nyikorog, mondjuk most rendbevágtam a fékrendszert, kitisztítottam a féknyerget, dugattyúkat, megsíkoltam a fékbetéteket, még van rajta anyag, de azért már nem új, de hogy ini szavaival éljek a vasig fizettünk
De nagyon gyanús, hogy még a gyári fékbetét van benne, mert Nissin... vagy csak nagyon gyári hű volt a volt gazda!
Én ha felcsiszoltam akkor utána 2db fékezést bírt. Vettem bele Gerecsén AP Racing-et, ugyan úgy fog, 4 ezer Ft volt, de legalább nem idegesít.
Akkor lehet nekem is gyári van benne, tényleg kurvára nyikorog, felcsiszolom néha csiszolópapírral akkor egy ideig jó, de aztán megint kezdi... :D
csak úgy mentem erre-arra
volt egy pont ahol már nem tudtam visszafordulni, szerencsére kijött mert ott töltötte volna a telet
volt egy nyom a réten aztán követtem, de sokáig csak ilyen kicsike volt a víz, utána meg mélyült, aztán úgy nézett ki hogy vége mert már a blokk is kint volt teljesen aztán ismét merülés.....jó sokáig......
nem is voltam arra azóta
azóta kb ez a maximum amit bevállalok(persze nem a ténérével):
Nem rakja be a képeimet, talán most.
Már lassan 30. Nekem a szívócsonkjaim is gyáriak, a lánckerékből is gyári szimeringet vettem ki, mind elől mind hátul. Elől folyatott, hátúl megkopott és a sár megette a lánckerékcsapágyat is. Hátúl gyári fékbetétek voltak benne, azt csak azért cseréltem, mert nagyon csikorgott, akár mit csináltam vele.