Dehogynem! Én barátnőm is mindig mondja a hasonlókat. Slussz poén... mikor mondom, hogy menjünk motorozni akkor 80%-ba kitalál valamit. Hogy fáj a dereka utána, megfájdul a keze utána stb... Mikor egyedül megyek ki és mesélek neki... akkor mindig mondja, hogy mindik akkor megyek ki mikor ő nincs itt. mindig nélküle megyek stb.. :D Nők
Barátnőddel sokat szoktál motorozni amúgy? Enyémet vittem 2-3szor de nagyon panaszkodik, hogy nem látja mikor jön bukkanó vagy gödör, aztán megfájdul a dereka, ahogy odaüt a motor. Nálatok nincs ilyen gond?
dehoygnem, az jóó :) csak tudjam berúgni!
Kell hoyg működjön, kézzel (főtengelynél) simán körbe lehetett forgatni, berúgni már alig bírtam :S vagyishát egyáltalán nem, mert megadta magát a starter rendszer
Nekem is pont ott tört el, akkorát szólt hogy azt hittem leszakadt valami. Nem tudom, mi a biztosíték, hogyha veszek egyet az nem e fog eltörni? :S
elképzelhető, hogy olyan kompresszió legyen a motorba hogy berúgás közben eltörje a kart? vagy csak szimplán én voltam balfasz? :S :(
Én is ilyen 12ezer körül néztem. Mos lett cserélve a hengerfej, + volt javítva a hengerfej ergo hatalmas kompresszió van benne :S Holnap telefonálok párat, nem szeretnék póruljárni hogy eltörik :S
Szia! nem akarlak elkeseríteni,de 38huf az ujj 12 mondtak használtra de már nem tom melyik bontó. nézz körül itt nekem 8000-be sikerült vennem ép ricnikel.
a régi nekem hegesztve volt azért cseréltem le,de
ha ezzel kisegítelek neked adom ingyen
Nekem az első féknek van még furcsa hangja, mintha fém érintkezne valahol a fémmel, de ha tolom akkor is hallható. Egyszer már csinált ilyet, akkor szét lett szedve az egész, kitisztítva, újra összeraktuk. Akkor kb 1000-1500kmig nem csinálta azóta megint.
Lenne 1 kérdésem!
Tudja-e valaki hogy a TT-nek(600-as) központi teló alján elhelyezkedö általam nevezet halszem csapágy számát illetve pontos megnevezését mert lövésem sincs viszont aszem log!
És még kellene annak a tügörgös csapány szám ami a teló alati (kutyacsontban) van!
Ha valaki tudná annak Köszi
Nekem még a tárcsás is nyikorog, mondjuk most rendbevágtam a fékrendszert, kitisztítottam a féknyerget, dugattyúkat, megsíkoltam a fékbetéteket, még van rajta anyag, de azért már nem új, de hogy ini szavaival éljek a vasig fizettünk
De nagyon gyanús, hogy még a gyári fékbetét van benne, mert Nissin... vagy csak nagyon gyári hű volt a volt gazda!
csak úgy mentem erre-arra
volt egy pont ahol már nem tudtam visszafordulni, szerencsére kijött mert ott töltötte volna a telet
volt egy nyom a réten aztán követtem, de sokáig csak ilyen kicsike volt a víz, utána meg mélyült, aztán úgy nézett ki hogy vége mert már a blokk is kint volt teljesen aztán ismét merülés.....jó sokáig......
nem is voltam arra azóta
azóta kb ez a maximum amit bevállalok(persze nem a ténérével):
Már lassan 30. Nekem a szívócsonkjaim is gyáriak, a lánckerékből is gyári szimeringet vettem ki, mind elől mind hátul. Elől folyatott, hátúl megkopott és a sár megette a lánckerékcsapágyat is. Hátúl gyári fékbetétek voltak benne, azt csak azért cseréltem, mert nagyon csikorgott, akár mit csináltam vele.
Kell hoyg működjön, kézzel (főtengelynél) simán körbe lehetett forgatni, berúgni már alig bírtam :S vagyishát egyáltalán nem, mert megadta magát a starter rendszer
dekompreszor nem mükszik?
elképzelhető, hogy olyan kompresszió legyen a motorba hogy berúgás közben eltörje a kart? vagy csak szimplán én voltam balfasz? :S :(
Az ajánlatod megfontolom. Köszönöm
a régi nekem hegesztve volt azért cseréltem le,de
ha ezzel kisegítelek neked adom ingyen
Tudja-e valaki hogy a TT-nek(600-as) központi teló alján elhelyezkedö általam nevezet halszem csapágy számát illetve pontos megnevezését mert lövésem sincs viszont aszem log!
És még kellene annak a tügörgös csapány szám ami a teló alati (kutyacsontban) van!
Ha valaki tudná annak Köszi
De nagyon gyanús, hogy még a gyári fékbetét van benne, mert Nissin... vagy csak nagyon gyári hű volt a volt gazda!
volt egy pont ahol már nem tudtam visszafordulni, szerencsére kijött mert ott töltötte volna a telet
volt egy nyom a réten aztán követtem, de sokáig csak ilyen kicsike volt a víz, utána meg mélyült, aztán úgy nézett ki hogy vége mert már a blokk is kint volt teljesen aztán ismét merülés.....jó sokáig......
nem is voltam arra azóta
azóta kb ez a maximum amit bevállalok(persze nem a ténérével):