Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerencsémre nekem nem szokott törni nagyon az ilyenek. Én a bal oldali lábtartót hajlítottam el vázzal együtt Naívan gondoltam, na..hazamegyek majd vissza kalapálom... ahogy földetért a motor pont a lábtartóra és ahol fel van fogatva a vázra meghajlította picit. Úgyhogy most befele áll egy picit. Sajnos nem sikerült kiengyengetnem
nekem van egy csomó szűrőm
hondához vagy 6-7
az xt-hez meg vagy 3
kuplungkar fékkar egy marékkal stb
múltkor letörtem a kuplungnál a tükörtartót abból is rendeltem egy pluszt, mert tuti átesek még párszor a gépen
Az szerencsére van! Jövőhéten kerül bele a friss olaj, az új szűrő, új vez.lánc meg a jó hengerfej :) úgyhoyg remélem egy ideig nem kell semmi, max a fék
akkor nézz egy netes boltot, aztán ha rendelsz akkor rendelhetsz még pár kacatot és relatíve olcsón megúszod a postát
olajszűrő meg ilyesmiket
Hát itt veszprémben nincs. :S Egy ismerős-barátom volt, motoros boltot vezettek 20 éven át. Idén sajnos csődbe mentek.
Itt a környéken legfeljebb a yamaha márka kereskedés van ahol motorba való fékbetétet lehet kapni!
Gondolom az aranyárba lehet.
az a helyzet hogy nem szeretném, örülök annak is hogy ennyiért megkapom
épp eleget rendeltem már tőle autóhoz-motorhoz, és én semmi plusszal nem tudom meghálálni neki
nincs valami boltos ismerősöd? azok olcsóbban kapják a cuccot
jól néz ki. Lassan nekem is fém-ig kopik. Ha szükségem lesz rám esetleg tudsz segíteni nekem a beszerzésében? persze mindent állok!
előre FDB583P 4854ft FERODO
hátra FDB475AG 3295ft FERODO
de még nem teszteltem őket
boltban több lenne, én beszerzési áron kaptam a boltostól
ilyen
poros hondán nem mutat jól ez a yamaha kék de jó gyorsan besároztam
fog az mindig......
Nekem is így van, a 2. fékezésnél már rendesen kap :) Hátsóval van bajom, nagyon puha. :S Az is fog, satuzni lehet vele, de nem érzem 100%-nak
*ferodo
Olcsó alatt ilyen 4-5000 ezres árra gondoltam. Láttam 2000ft-ért én is, hát sok reményt én sem fűznék hozzá. Ez a ferodolos milyen?
Persze mindig jobb, ha jobb valami. Az a kerámiás betét pontosan mit tud, tényleg nagyon fog, vagy csak melegen? Meg milyen típus?
az xr4-re most valami kerámiás cuccot tettem fel ránézek a fékpedálra máris fékezni kezd
az elején valami bendix gyártmány van az is faca 1 ujjal lehet vele fékezni minden különösebb erölködés nélkül
a ténérére ferodo betéteket vettem de még nem tettem be, mivel a vasig van kifizetve addig is kell használni
Félreértés ne essék, a fékem nekem is kifogástalan, főleg, ha egy kicsit megmelegszik!
olcsó fékbetét szinte mindig fos
pl nekem a 2000ft-os 3 nap alatt lekopott vasig a hegyekben
a 7000ft-os meg vagy 5-6 ilyen túrát bírt és még mindig nincs vason
de ha olcsó kell adok én neked ingyen is hátsó fékbetétet, tök nehéz vele fékezni alig fog, szinte új, én úgysem használom még a régi ténéréből dobtam ki, mert idegfeszítő volt
Nekem az első kifogástalan, a hátsó fékpofa kopott eléggé. (nekem tárcsás) Oda kell valamit szerválnom :)
Elől a lucas jó, viszont drága. Hátra vettem ap racinget. Ugyan úgy fog mint a gyári! (brutálisan). A hátsó fékem jobb mint az első, pedig az dob.
Na ma szétkaptam a gépet, megnézni a fesz. szabályzót..... hát jóhogy nem volt töltés, az egyik (piros) vezeték ki volt szakadva, mert a saru el volt törve!
Kicseréltem, összeraktam, rámértem és a megadott értékhatár között van a töltés.... de majd kiderül ha használom!
Tettem hűtőbordát a fesz.szab-ra, meg lepasztáztam!
Örülnék neki, ha ebbe a részébe nem kellene beruházni!
Én is csak el filoztam rajt. Tudod ilyen álmodik a nyomor szindróma. de egy hátsó fékbetétre be kell ruháznom a forgalomba kerülés előtt. Tipp, hogy milyen betétet tegyek bele és hol olcsóbb?
Nem kis pénzbe kerül :S
Nem tudom, hogy érdemes e vele foglalkozni. Nekem elfogadható a fékhatás gumicsővel is (főleg meleg fékkel lucas fékbetétekkel). Viszont szintert nem veszek bele szerintem. Hidegen az xr-ben szinte nem is fog hátul (abban szinter van). 3-4 nagyobb fékezésre nem reagált, hogy jobban fogjon.
Szép estét
Ha már a fékről van szó, hol lehet méltányos áron első fém fékcsőhöz jutni? Melyik az olcsóbb, ha megveszem készen és csak felszerelem vagy az ilyen szereld magad ?
nem van féked
mint amikor elkezded a légtelenítést
1-2 gondolatom még van ezzel a füstölés/gőzölés dologgal, majd megpróbálom. Miből veszed észre ha forr a fékolaj?
Még jó, hogy a motor nem olyan mint az autó, hogy ha leállítod, akkor nincs fékrásegítés és szinte nem is lehet vele fékezni....
Én csak akkor állítom le, ha már hazaértem, nehogy megvicceljen és ne akarjon beindulni a vadonban!