Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jó ezzel a 13-as kis fogassal még 39-es hátsóval is. Voltam ma az enduró pálya egy részén, ahol kicsit bizonytalanabb voltam eddig, ott most nagyon szépen lehet 2.-ban menni. Nem kell lendületesen motorozni. A TT blokkja majdnem ugyan az, mint az XT és a gyári áttétele annak 14-50. Hát a fene tudja milyen lenne, de biztos durva. Neked a 14-48 is hasonló már. Próbáltad már hosszú távon?
Fel is tettem a láncot, szerintem nagyon megérte! Koszi JOE, hogy írtad, így nincs annyiban a szett.
Megjött Gerecséről a láncom. DID 520 VT2-t küldtek
. 7000FT volt, szinte új állapot! Új ára 25 körül mozog, 500cm-ig hard enduróra ajánlják, de 450-es krosszokra is jó. Akkor szerintem az XT sem szaggatja majd
ha jó állapotú a blokk akkor meg kell csinálni gyárias kinézetre, hátha valaki beraktárazza "pót" motornak
ismerek olyan akinek 1 papírral 2 motor van
Az akkor tényleg necces!
nekem meg az 1vj jön be a legjobban, olyan kis bulldog kinézetű
lehetetlen nincs de nem lesz könnyű összehozni
a "sima" xt légszűrője helyén van az 1vj olajtartálya
azért került a tank alá a légszűrő
cserebere alapján kerülne a haverhoz de pofásabb a sima xt , nem olyan puputeve mint a teneré! Na meg ha esetleg el szeretné adni , akkor eladhatóbb a normál xt!
miért van erre szükség?
. . . kicserélni? Mennyire csereszabatosak ezek a dolgok?
sziasztok!
86-os xt600 teneré, öninditós+ berugós. Az lenne a kérdésem ,hogy át lehet alakítani sima xt-re ? tankot,ülést, esetleg légszürőtházat?
holnap megmérem.... de sokat, közel sem olyan feszes mint a cbr-é
ha valaki a motorja mellet jár megmérné mennyit mozog a fékpedál?
már akinek tárcsafékes a hátulja is
Nekem mintha az egyik oldalt felfeküdt volna. Holnap megnézem pontosan
képes akár centiket is csavarodni(kormányon mérve)
ilyenkor be 2 fa közé vagy ajtórés vagy bármi ami stabil aztán visszahúzni
Neked is hasonló?
Koszi szepen!
Itt a kép
Amikor én elhoztam, utána húztam mindennek, mert fel voltak lazulva a dolgok. A képen amit látsz anyát, azt is fixre húztam és nem fekszik fel sem alul, sem felül.
Valaki megtudná nekem nézni, hogy a villakifli (rem ez a neve) alján található csavaroknál (sasszeges) amik a kormányt rögzítik felfekszik rendesen nektek az alátét?(nekem csak az egyik fele) Meg nézzétek meg a kormány csavarokat, eldőlt a motorom orgoványon a cross pályán, nézem, hogy valami nem fasza a kormánnyal, az összes csavar ki volt lazulva aztán kicsit elmozdult .
Hali.
Valaki tud eladó 350es TT típusú motorkerékpárt ipari használatra ? :D
huligoon@gmail.com
0620/576-6787
nekem RK patentszemesen küldtek, ahhoz vettem egy DID patentszemet és minden OK lett, szóval van olyan, mert nekem küldtek
Itt van pár kép a gépről :)
Igen, kitekerhető. Akkor a holnapi nap folyamán utána is járok, hogy belemegy-e.
nekem nem ment bele mert egybeöntött cumó volt ki kellett fúrni
ha neked kitekerhető akkor jó eséllyel belemegy egy elvágott végű kerékszelep