Nem törtem derékba. Lenyomtuk a teleszkópot és le is esett..... Egyébként az milyen célt szolgál az a szelep? Hallottam már olyat is hogy légtelenítő, illetve olyan variációt is hallottam hogy azon lehet állítani a teleszkóp keménységét. Most melyik az igazság?
A könnyűfém kerékhez való szelep egy az egybe belemegy?
teljesen ne legyen feszes....
én úgy szoktam nézni hogy felülök a csomagtartóra a 130 kilómmal így kb egyenes a villa aztán egy kalapáccsal(akinek nincs 6xl hasa az kézzel is tudja) megmozgatom a láncot ha mozog valamennyit akkor jó
gépkönyv tuti ír valami méretet...... hondán 4 centi alaphelyzetben az xt-t nem tudom hirtelen
Oké, remélem nem cseszem el, hétvégén menni kell. Előre meg felpróbálok egy 13-as lánckereket, mit változik. Az már 15-45-nek fog megfelelni. A láncnak teljes berugózáskor kell teljesen feszesnek lennie igaz?
Elfektetem a motort, aztán valahogy elverem azt a szemet. Érdekes, az oldalukon van 1100-ért 520-as patentszem, már nem hívom fel őket, de Isten bizony nem értem
Szevasztok! Rendelek a gerecséről valami jó állapotú használt láncot, sajnos most nem tudok kiadni 30 ezret új szettre. Azt mondták, hogy ehhez csak nittelő szem van, nem is létezik hozzá patentszem. A kérdésem az lenne, mi a legegyszerűbb módja házilag elnittelni a szemet majd?
azok a gumiharmonikák meg vannak méretezve
azt hiszem a nagyvason láttam hogy többféle szár mérethez is volt náluk
a harmonika közel sem zár jól
az inkább csak azért van hogy a szárat védje a kövek és társaitól
én tuti rendelnék egy szettet kompletten ha nekem folyna......
aztán 20 évig ismét üzemelne hiba nélkül
ránézésre nem mondanám bonyolult szerkezetnek, semmi szelepelés... se húzó-, se nyomófokozat állítási lehetőség!
De majd kiderül ha szétszedem, csak be kell szerezni hozzá a hozzávalókat!
A porlehúzó szimering ára az amin felakad a szemem
Muszáj vennem most már gumiharmonikát is, mert az sokat véd szerintem!
Nem tudod abból milyen kell, mert a nagyvason láttam többféle méretet, de fogalmam sincs erre milyen kell!
fz-n cseréltem már, az nem volt ördöngösség
igazándiból nem is emlékszem a részletekre szóval tuti nem volt megerőltető feladat
az xt láb sem lehet bonyolultabb
Haldoklik az első teleszkópban a szimering cserélt már valaki?Hol érdemes venni? Vagy ha megvan a méret, akkor lehet kapni csapágyboltban is vagy valami specko szimering ez?
én kifúrtam az egészet és kukáztam hozzá a gumisnál használt szelepet
ezt a görbét nem ismerem.....
A könnyűfém kerékhez való szelep egy az egybe belemegy?
gondolom derékba törted mint én
ja és a sört megisszuk
Valaki tudna segíteni hogy Xt 600 2kf-hez hol tudok szerezni teleszkóp szelepet? Esetleg nincs valami olyan autóé ami jó bele?
én úgy szoktam nézni hogy felülök a csomagtartóra a 130 kilómmal így kb egyenes a villa aztán egy kalapáccsal(akinek nincs 6xl hasa az kézzel is tudja) megmozgatom a láncot ha mozog valamennyit akkor jó
gépkönyv tuti ír valami méretet...... hondán 4 centi alaphelyzetben az xt-t nem tudom hirtelen
de csak óvatosan mert nincs a vége megedzve aztán széjjel ne vágd
eddig mindet avval vertem szét
de nem biztatlak mert egyesek szerint veszélyes, bár én évek óta avval járok több motorral is
azt hiszem a nagyvason láttam hogy többféle szár mérethez is volt náluk
a harmonika közel sem zár jól
az inkább csak azért van hogy a szárat védje a kövek és társaitól
én tuti rendelnék egy szettet kompletten ha nekem folyna......
aztán 20 évig ismét üzemelne hiba nélkül
De majd kiderül ha szétszedem, csak be kell szerezni hozzá a hozzávalókat!
A porlehúzó szimering ára az amin felakad a szemem
Muszáj vennem most már gumiharmonikát is, mert az sokat véd szerintem!
Nem tudod abból milyen kell, mert a nagyvason láttam többféle méretet, de fogalmam sincs erre milyen kell!
igazándiból nem is emlékszem a részletekre szóval tuti nem volt megerőltető feladat
az xt láb sem lehet bonyolultabb
kíváncsi leszek milyen meló kicserélni
elméletileg más kialakítású az amelyik forgó tengelyre készült mint a telóra
Haldoklik az első teleszkópban a szimering cserélt már valaki?Hol érdemes venni? Vagy ha megvan a méret, akkor lehet kapni csapágyboltban is vagy valami specko szimering ez?