felénk találni sarat ha nagyon keres az ember, de inkább homok van, azt meg már görgeti a szél ide-oda
nem mentél a szimóért, most már ne is menj mert elpasszolta a piacon 35ért pér perc alatt el is vitték
még meleg volt a henger amikor már írták az adás-vételit
Az a gáz nem volt se számlám a gumiról se blokkom se semmim. Szerintem szerelési hiba volt, de még arról se hoztam el a blokkot a defekt után... Most viszont az új gumiról kértem számlát minden szart... Nagyon jó volt már motorozni, azt hittem sokkal nagyobb sár meg belvíz lesz, de nem vészes :)
Kaptam egy defektet, elvittem gumishoz kicseréltetni a belsőt, aztán úgy kaptam vissza, hogy kidülledt a gumi oldala. Visszavittem azt mondták, hogy a defekt miatt lett ilyen és nem szerelési hiba. De nem értem, hogy miért rakták fel ha alapból ilyen volt, szóval szerintem ők kúrták el.
15/40-es áttételnél nekem a kertben 1.-esben gázadásra felvette az elejét. Semmi kuplung, semmi cibálás. Máshol még nem próbáltam plusz most darabokban van a jószág, de majd megnézem én is.
Na most aztán nagy port kavartam, tényleg nem beszólásnak szántam, de egy rövid motorral azért ha húzom a gázt ha akarom ha nem, lehet egy kerekezni, legalább is elemeli az elejét. Na most ott a jó barátom xr 600-a. 3.-ban lehet vele, de nekem 2.-ban sem veszi ugyan az a motor, mert nem tudok egy kerekezni és úgy vagyok vele, nem is akarok különösen, de egy két szituban jó lenne ha 2.-ba gázra ugrana! Ne haragudjatok, ha félreérthető voltam, ha szóban mondtam volna "átjött volna" (by: Péló Barna )
nem semmiért mondják, hogy előbb simoval kell megtanulni, majd mz.... sokan viccesnek találják vagy hülyeségnek!
engem már nem is nagyon vonz, átléptem az korszakot, de lehet jobb is, hogy nem próbálkoztam vele, kitudja mi lett volna belőle.....
nem értettem.... csak azért írtam, hogy nem teljesen mérvadó amit mondtam, mert nem tudok egykerekezni (nem is nagyon célom) valószínű nem is merem neki úgy odavágni ahogy kell (tapasztalatlanság miatt nincs bátorság) , de nemsokára csap vele egy kört olyan ember aki rutinosabb ebben a témában és akkor megmondom, hogy valóban mi a helyzet áttétel terén!
Most nehogy azt hidd, hogy én most téged blamállak! Arra gondolok, én is hosszúval is 1-ben odahúzom neki, de egykerekezik. Bocsi, ha félreértetted, arra gondolok, hogy a hosszú áttétel annyira elrövidíti a váltót, hogy 2. majdnem olyan mint az egyes.
nem mentél a szimóért, most már ne is menj mert elpasszolta a piacon 35ért pér perc alatt el is vitték
még meleg volt a henger amikor már írták az adás-vételit