Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felénk találni sarat ha nagyon keres az ember, de inkább homok van, azt meg már görgeti a szél ide-oda
nem mentél a szimóért, most már ne is menj mert elpasszolta a piacon 35ért pér perc alatt el is vitték
még meleg volt a henger amikor már írták az adás-vételit
Nekem vannak, de hiányoznak belőlük a szimeringek. Ha így is érdekel dobj egy mailt ide. farago0824@freemail.hu
Az a gáz nem volt se számlám a gumiról se blokkom se semmim. Szerintem szerelési hiba volt, de még arról se hoztam el a blokkot a defekt után... Most viszont az új gumiról kértem számlát minden szart... Nagyon jó volt már motorozni, azt hittem sokkal nagyobb sár meg belvíz lesz, de nem vészes :)
TT600-hoz keresek baloldali (fék felőli) villaszárat kompletten főleg a króm szár és a láb érdekel és csak az egyik szár kell mindent meg hallgatok :)
defekt miatt ilyen nem lesz
a 20+ éves szimó gumim nincs ilyen állapotban
Kaptam egy defektet, elvittem gumishoz kicseréltetni a belsőt, aztán úgy kaptam vissza, hogy kidülledt a gumi oldala. Visszavittem azt mondták, hogy a defekt miatt lett ilyen és nem szerelési hiba. De nem értem, hogy miért rakták fel ha alapból ilyen volt, szóval szerintem ők kúrták el.
evvel mi történt?
volt olyan külsőm amit 6-8x leszedtem de az sem volt ilyen
TT600-hoz keresek baloldali (fék felőli) villaszárat kompletten főleg a króm szár és a láb érdekel és csak az egyik szár kell mindent meg hallgatok :)
Cseréltem gumit végre a motoron, hétvégén megvolt az első 85km idén. A régi gumim meg ezért dülledt ki egy helyen:
Nekem 15/39 van, endurózni simán lehet vele, de megijedni nem kell tőle. Igaz, felénk inkább csak 2.-ba 3.-ba motorozgatok.
15/40-es áttételnél nekem a kertben 1.-esben gázadásra felvette az elejét. Semmi kuplung, semmi cibálás. Máshol még nem próbáltam plusz most darabokban van a jószág, de majd megnézem én is.
Na most aztán nagy port kavartam, tényleg nem beszólásnak szántam, de egy rövid motorral azért ha húzom a gázt ha akarom ha nem, lehet egy kerekezni, legalább is elemeli az elejét. Na most ott a jó barátom xr 600-a. 3.-ban lehet vele, de nekem 2.-ban sem veszi ugyan az a motor, mert nem tudok egy kerekezni és úgy vagyok vele, nem is akarok különösen, de egy két szituban jó lenne ha 2.-ba gázra ugrana! Ne haragudjatok, ha félreérthető voltam, ha szóban mondtam volna "átjött volna" (by: Péló Barna )
a ténérével meg azért nem tudtam mert túl nehéz
az xr4-re már nem tudtam kifogásokat keresni.....mondjuk az meg piros lehet azért nem sikerült
persze.... nincs már benne kompresszió, fúrni kellene....
aki szimóval nem tud egykerekezni(vagy akár más "trükköket" ) az mással sem fog tudni
erre én is rájöttem
mindig a motorban volt a hiba
nem semmiért mondják, hogy előbb simoval kell megtanulni, majd mz.... sokan viccesnek találják vagy hülyeségnek!
engem már nem is nagyon vonz, átléptem az korszakot, de lehet jobb is, hogy nem próbálkoztam vele, kitudja mi lett volna belőle.....
Jaaaaj vagy úgy amugy en is pont azert nem kerekezek mert nincs tapasztalatom es ekkora motorral nem akarok elesni ugy hogy ne motorozhassak tobbet
nem értettem.... csak azért írtam, hogy nem teljesen mérvadó amit mondtam, mert nem tudok egykerekezni (nem is nagyon célom) valószínű nem is merem neki úgy odavágni ahogy kell (tapasztalatlanság miatt nincs bátorság) , de nemsokára csap vele egy kört olyan ember aki rutinosabb ebben a témában és akkor megmondom, hogy valóban mi a helyzet áttétel terén!
nem te nem tudsz hanem JOE
Eggyetértek
És akkor mivan ha nemtudok egykerekezni ? Az a fajta motorozás amit én uzok az nem a egykerekezésrol szol ;)
mire jó az ha gázadásra egykerékre áll egy gép?
sok a bőr a hátatokon
Most nehogy azt hidd, hogy én most téged blamállak! Arra gondolok, én is hosszúval is 1-ben odahúzom neki, de egykerekezik. Bocsi, ha félreértetted, arra gondolok, hogy a hosszú áttétel annyira elrövidíti a váltót, hogy 2. majdnem olyan mint az egyes.
+ nem is tud egykerekezni ez is lehet az oka, de nemsokára kipróbálja egy olyan ember aki benne van és akkor majd mondom mi a szitu!
Nem egkerekezek mert nemtudok :D De ha meghuzom a száját emeli az elejét , meg most volt gyuruzve ... De szezon végén kell furatnom már :)