Asszem 2,7L, de 3L tuti elég! A 2L-t beleöntöd a tartályba, majd a légtelenítőt kicsavarva a berúgóval addig rúgod míg nem folyik az olaj rajta (olajszűrő fedélen van!). Ezután elindítod, majd szépen nézed a szintet és feltöltögeted míg felső nívón nem lesz!
Üdv!
Engem az erdekelne vegeredmenybe menyi olaj kell egy 89-es TT600 blokkjaba (olajszurot is csereltem) tipp hogyan toltsem bele mert ugy tudom 2liternel tobb kell bele de az szerintem a tartajba nem ferbele egyszerre.
az ekezetekert bocsi :)
Én legelőször kicserélném a gyertyát, attól simán lehet, hogy durrog, főleg, hogy kihűlve "jó" volt. Ha nem jó, kipucolnám a karburátort. Ha úgy sem jó, gyertyapipa, kábel. Először a pénzbe nem kerülő dolgokat nézd meg!
Heló mindenkinek. Az mitől lehet hogy tegnap motorozás közben elkezdett durrogni az Xt-m ,elkezdett fulladni is,utánna le is állt,vártam kicsit és beindult,ment 1 darabig megint elkezdte ,?
Tervezek oldalkocsist is venni, egy ural-t vagy dneprt. Csak a felújítandóknak általában nincs papírja, amik fel vannak újítva meg horribilis összegbe kerülnek. Majd ha megtehetem veszek kint egyet Ukrajnában aminek vannak papírjai.
Enyém szeret motorozni, csak az XT-n nem, mert földesúton mindig fáj a dereka motorozás után. Robogómat odaadnám Neki használni, csak nem bírja felrakni közép standardra. Danuviámról meg egyszer leverte a festéket, azóta a közelébe se mehet. Ja meg azt sose felejtem el, még gimisek voltunk, mondom Neki elmegyek a Danuviával érte, aztán mondta, hogy ne mert kinevetnek vele... Egy világ omlott össze bennem
úúúú na az nem veszélytelen... ja a robogónak elindulásnál kicsit oda kell tekerni, hogy elinduljon ..... még jó, hogy "csak" egy XT és nem egy gyári cross vagy egy nagyobb kétütemű
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy.... ismerős motorjának a hengerfeje nálam van. Mostanában cseréltünk benne szimeringet. Öntöttünk bele benzint, hogy át ereszti e. A diagnózis a következő volt: Sokáig állt a benzin úgy, hogy nem csökkent a szintje. DE a ahogy valahogy mégis beszivárgott egy pici, mert a ki és be áramló kamrák fala enyhén benzines lett. Nem állt bennük a benzin, de egyértelműen látszott, hogy át szivárgott.
A kérdésem az lenne, hogy ez nagy probléma? Nagyban befolyásolhatja a működést?
Köszönöm, nekem 120/80-as gumi van, nekem szűkösnek tűnik a hely, de 5.-en már simán elfér. Megnézem mennyi minimum és úgy választok! Mondjuk erre a cserére azért még várnom kell
simsonnal az enyém sem megy azt mondja szar......
robogója van, szóval nem teljesen rutintalan, de amikor odacsavarta a hondának mit a robogónak majdnem lecsúszott róla
azóta olyan negyedgázakkal közlekedik
én már nevelem az asszonyt, múltkor is vittem homokdombozni
olyan 45fokos emelkedőkkel már kompatibilis felfelé, lefelé még annyira nem
olyan 50km ment eddig, tetszik neki csak nincs jogsija motorra
ilyenek ezek a nők én asszonyomat sem hatja meg a motor, pedig vagy 4 is.... ha pedig szökőévente felül mögém a cbr-re akkor még a simsonok is tolnak le az útról
nekem a 14/48-hoz 114 csapos van, legalábbis annyit hagytam meg a 188-ból.... de direkt úgy hagytam, hogy 5-ön van a láncfeszítő, hogy legyen még mozgásterem.... ha berakom a 18"-os felnit vagy esetleg még növelném a hátsó lánckereket!
Azt hiszem Neked ígértem a lánc méretét, 104es, és a 2es előtt van 1 rovátkával az állítón. Tök új dunlop gumival ami simán elfér még. Azért van a 2esen, mert 13as első lánckerékhez vettem ki belőle szemeket, mert én se tudtam mekkora kell így megvettem a 120ast , most meg 15ös első van rajta, hátul meg 45. Bocs, tegnap délelőtt elfelejtettem megnézni, du-n meg jött barátnőm, ő meg nem enged a motor közelébe, mert tudja, hogy akkor 20-30percig ott nézegetjük
nekem az a did van elment több 6 ezret eddig, azt hiszem 1 kattintás lett ráállítva
nem szoktam drága cuccal kenegetni, bár olcsóval se igen
nekem bejött
Engem az erdekelne vegeredmenybe menyi olaj kell egy 89-es TT600 blokkjaba (olajszurot is csereltem) tipp hogyan toltsem bele mert ugy tudom 2liternel tobb kell bele de az szerintem a tartajba nem ferbele egyszerre.
az ekezetekert bocsi :)
magyasnyomású
Időszakos, de ki lehet fogni, nekem bejött
ha szakad a lánc
bár az első pár hónap vas rakodás nem ment könnyen
A kérdésem az lenne, hogy ez nagy probléma? Nagyban befolyásolhatja a működést?
robogója van, szóval nem teljesen rutintalan, de amikor odacsavarta a hondának mit a robogónak majdnem lecsúszott róla
azóta olyan negyedgázakkal közlekedik
olyan 45fokos emelkedőkkel már kompatibilis felfelé, lefelé még annyira nem
olyan 50km ment eddig, tetszik neki csak nincs jogsija motorra
nem szoktam drága cuccal kenegetni, bár olcsóval se igen
nekem bejött