Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Épp ezért nem szeretném többször szétszedni.
Érdemes, nekem egy csavart már sikerült beleszakítanom, nagy szerencsém volt, hogy ki tudtam csavarni. Én nyomatékkulcs hiányában érzésre szoktam meghúzni, mondjuk van abban is valami amit ini mondott, hisz az összehúzott rugó nem engedi fellazulni.
Hát ja, ha oda jutok megoldom, csak mondom mi a szokás "nálatok". Egyébként a kuplungrugóra 8nm-t ír, ezt érdemes betartani (nyomatékkulccsal)? Ini szerint nem fontos annyira a nyomaték, inkább az, hogy rendesen érzésre legyen lehúzva, mert nem lazul fel úgysem.
mi pénzt elkérnek a klingeritért is.....
Bőven jó, legutóbb is úgy raktam össze!
és ha pasztával kened fel az nem jó?
Külön szerintem nem, szettbe van benne, az meg majdnem annyi mint a komplett kuplung. Itt vettem, ha jól emlékszem. Nem szoktam leengedni, lefektetem szépen a motort a bal oldalára, és kezdődhet is az operáció!
Ha tiszta edénybe engedted le, akkor vissza öntheted nyugodtan. Van benne egy szilárd szűrő meg egy részecske szűrő is, valamelyik csak megfogja a koszt!
Ja a kuplung oldali tömítést külön nem lehet venni? A tömítéskészlet sem olcsó, kingeritet hol lehet beszerezni? Ilyenkor a leengedett olajat visszaöntitek, ha nem esedékes az olajcsere? (Autónál nem szoktuk)
Te jól megjártál, olvasgatom a soraid, hát nem is tudom mit csinálnék, ha a helyedben lennék. Hogy sikerült ezt így összehozni, ha szabad kérdezni?
Hát igen, nem egy olcsóság, de marhára tud idegesíteni mikor megcsúszik egy hirtelen gázadásra. Szerintem könnyebben, mert hirtelenebb, harapósabb lesz a motor a kisebb áttételnek köszönhetően. De ez megint csak az én véleményem, közel se biztos hogy így is van. Most agyalok van valahol egy tábla klingerit tömítésem, megpróbálom majd csak a rugókat cserélni.
Nem tudok mit kezdeni a blokkal, már megcsináltam az enyémet, amiért csak nagy összegeket kértél, mégse gyógyult meg.
Amit még mindig elfogadnék, az kp-ban a 40eFt, mert amit felraktál kupung oldali dekli az el van repedve (nyilván ezért tettétek fel), így még örülnék, ha visszaadnád, amit levettetek róla + a sportdob és egy berúgókar, így kb kijön a károm.
De mivel nem célod kártalanítani, felesleges is bármiről beszélni, hiszen nem vertél volna át, ha olyan fair ember lennél (vagy adott esetben a haverod, akiről korábban beszéltél), vagy ennek tudatában már kártalanítottál volna.
Dupla haszon az igazi haszon...
Nekem is hasznomra válna, ha pl. csak úgy ingyen elhoznám a blokkot a fizetés nélkül, mert abból kijönne a kártalanítás + még hasznom is lenne átvertél + még leakasztod a lóvét azok eladásából, amiből kártalaníthatnál.
Ha úgy gondolod jól van ez így, szívesen elhozom ingyen a komplett blokkot...
Ennyi, csak az a gáz, hogy 25 ezer forintra lehet számítani rugóstól. Nagyvason néztem Tourmaxot, és Lucast is. Rugóstól kb 22 és 25 ezer forintba jönne. Fémlamellával + 11 ezer. Rövidebb áttétellel egyébként nem csúszna meg nehezebben a kuplung? Vagy pont fordítva, jobban csúszik?

Simónál a hosszabb primerrel nehezebben csúszik meg! Persze most a szekunderről volna szó.
Én mint laikus úgy gondolom, hogy a rugók ülnek össze, és azért!
Aztán a fene tudja... Kicserélem komplett az egészet, lamellástól, rugóstól aztán abba nem lehet hiba.
Hát az nem lenne hátrány, kulcs nélküli van nekem is!
Köszi, szólok ha aktuális lesz a tranzakció!
Természetesen megadom!
link

Viszont én azóta nem követem, de sokan panaszkodnak, hogy nincs! Nekem is úgy szóltak, mert tudták hogy akarok venni. Nézem, nem rendelhető, 10 perc múlva rendelhető volt, én azonnal le is csaptam rá! A rendelés kb. 2 perc volt, utána ismét nem rendelhetőre átírták. Hatalmas szerencsém volt, ennyiért ajándék.
Meg lesz ;)
Megköszönném, valamint az excenter állását is nézd meg légy szíves!
En direkt a legnagyobbat vettem, azt hiszem 120szemes, mert nem tudtam, hogy mekkora kell a 15-45hoz. Az persze hosszu. Vettem ki belole szemeket, holnap megtudom szamolni most hany szemes, ha odajutok a hotol a motorhoz. :)
Na az fasza,nekem is arra kéne!tudnál dobni 1 linket! Köszi! :)
Szia!
Karcher k2.100. Legalapabb cucc, de 9900-ért tökéletes. A vastag sarat akarom a motorról mosni vele, slaggal nem igen jött be! Ja és a Grandón akciós!
Heló.Milyen magasnyomásút vettél,és mennyiért?
A kulcsát remélem megtalálom!
7000Ft
Ha veszek, akkor már áttételt is veszek, ami 15-45 lesz, így esetlegesen tudok még 14-et előre rakni ami már 15-48-nak felelne meg kábéra és azért az már elég jó.

Megtudnád mondani nekem, hogy hány szemes a láncod és, hogy hol áll a feszítő, esetlegesen hol állt új korában? Nekem a 120-as gumi miatt szerintem kb 3-as 4-es állástól lenne jó. 5-ös álláson tuti hogy elfér gond nélkül. A lánckerekeim nem rosszak, tartaléknak jók lesznek, illetve a hátsót mintha kezdené enni a lánc. Elől JT van, az kopásmentes.
A Gopro az simán jó választás. A kuplung holtjátéka miért nő meg ilyenkor?