ez ami most van fent ez nekem is nagyon jó állapotú... de már nem merek hozzányúlni azon a területen ami a másiknál nem jött össze, pedig lehet ezen simán szétjönne.... pedig nem vagyok egy szakbarbár, nem erőltettem, nem feszengettem és mégis letört... bár most utólag belegondolva lehet inkább meg kellett volna melegíteni és az alu tágult volna kicsit és lehet jobban kijött volna.... már mindegy, majd ennél ha ez sem akarna szétjönni
nekem olyan makulátlan a karbi az xt-n hogy ilyent még nem láttam
ha nem lett volna matt akkor azt mondanám hogy új
még a fúvókákon sem látszódott a szerelés nyoma, pedig nem hinném hogy 89 óta senki sem szedte szét
a csésze csavarok is teljesen gyáriasak voltak
hát lehet kicsit "berohadt".... a régiből próbáltam kiszedni az újjal már nem is próbálkoztam, mert pechemre az úszó rögzítő csapszegjvel is szívtam mire kijött, aztán visszarakásnál le is tört a ház amibe be kell tolni.... szóval kuka lett a karbi (legalábbis a felső része az elsődleges karbinak) így az újhoz ilyen téren már hozzá se mertem nyúlni....
Ja és még annyit hogy karbi felújítószettet szeretnék rendelni és láttam hogy te is szerettél volna venni.Sikerült? Ha igen honnan és mennyi volt? kösz
Kell hozzá egy Paypal számla amin legyen pénz, aztán beregisztrálsz ebay-re, ha fix áras simán leütöd a terméket, ha licites akkor licitálsz. Ha te nyered a licitet vagy fixáron megveszed kapsz üzenetet adatokkal, kifizeted paypalon, várod a csomagot. Arra figyelj, hogy nem mindenki postázz Mo-ra. Remélem mindent jól írtam le, Nekem haverom szokta ezeket intézni.
Egyik haverom dolgozik ilyen helyen, 2 agysebész is van ott. Bemagyarázta ez a hülye nekik, hogy bement Vadkerten az okmányirodába és átkereszteltette magát Herkulesnek. Elsőnek nem hitték el, aztán mondta a srác, hogy igen kicsit nehezen ment mert görög név stb, de csak beadták a derekukat az okmányirodában, aztán 2hétig Herkulesnek hívták, aztán főnök szólt nekik, hogy csak szopatja a fejüket a haverom.
nekem volt kettő 6 osztályos körlettársam, ne tudd meg milyen sötétség volt a fejekben, bár az egyik nem volt rossz ember, kellőképp visszafogott volt de a másik az katasztrófa
mondanom sem kell szakaszvezetőként szerelt le
most olyan helyen melózom ahol szintén nemigen kell ész a melóhoz, hát ott is vannak fura emberek, de erről inkább nem írnék semmit
Azokkal az emberekkel már régen baj van, akinek az számít, hogy kinek milyen papírja van... Utáltam világ életemben azokat, akik lenézték a másikat, mert nem ugyanolyan iskolázottak. Nem ez dönti el ki milyen ember.
ha nem lett volna matt akkor azt mondanám hogy új
még a fúvókákon sem látszódott a szerelés nyoma, pedig nem hinném hogy 89 óta senki sem szedte szét
a csésze csavarok is teljesen gyáriasak voltak
lehet összeveszett az alu a rézzel a jófajta benzintől
ez a 3. xt karbi amit szétszedek de mind kijött
egy csavar fogja csak
érdemes pár évente kiszedni mert van egy kis szűrő fölötte
Én ezt vettem: Katt
kb. 8ezer ft-ra jött ki postával együtt.
faca
nekem volt kettő 6 osztályos körlettársam, ne tudd meg milyen sötétség volt a fejekben, bár az egyik nem volt rossz ember, kellőképp visszafogott volt de a másik az katasztrófa
mondanom sem kell szakaszvezetőként szerelt le
most olyan helyen melózom ahol szintén nemigen kell ész a melóhoz, hát ott is vannak fura emberek, de erről inkább nem írnék semmit
meg ex vasutas, ettől nemigen van lejjebb