Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Észrevettem, hogy Nekem van a legvékonyabb gumim a baráti társaságban. Csak én ezzel a mérettel vettem, aztán nem vettem nagyobbat nem tudtam, hogy mi fér el:) Találtam egy képet az első gumimról az meg 90/90 21.
nem sovány az a hátra? (csak kérdezem, nem kötekedésként)
Mekkora gumi van elől valaki megtudja mondani?:) Nekem hátul 100/100 18, de elől fogalmam sincs.
próbáltam
a gödörből kifelé dobtam is egy faja hátast, de 2.-ra már kijött
vagyok 130 kiló szóval annyira fenn van a súlypont hogy nagyon
mint ha egyből 2 személlyel mennék
én sem kedvelem a vad terepeket, mert ha elkap az inger nagyon hülye tudok lenni, aztán átmegyek a várfalon is
ja és ilyenkor általában össze-vissza töröm magam, mert nekem se igen megy a motorozás
de ha érdekel a homokdomb akkor elnézhetünk arra, de akkor a hondával megyek, aztán keresünk pár jó helyet, csak nem egyenesítették még ki arrafelé a terepet, mert jó pár éve nem voltam arra komolyabban csak látogatóban
kb olyan terep mint orgovány-bugac csak itt nem természetvédelmi terület
Orgoványnál a cross pályán próbáltad már az XR-t? Most nézem amerre szoktunk járni Neked jó közel van. Kaskantyúra sokszor átmotorozunk, ott lakik egyik haveromnak a Nagyszülei. Másik haverom meg Helvécia, felé is elszoktunk menni.
Én 2 brigáddal szoktam járni, az egyiküknek 600as enduróik vannak xl-ek meg dr-ek, csak az egyik xl-es srác szokott jönni utánam a többiek nem nagyon. Ne értsd félre nem azért írom mert valami kurva jól motorozok, csak mindig vonz a kihívás, a többieknek meg elég, hogy mennek a földes úton, amit én unok. Másik brigádba meg csak 250 2t-k vannak a legrégebbi 1998as RM, olyan erősek... Meg kurva jó futóműveik vannak, és oda az xt kevés. Mindig azt érzem, hogy tönkre teszem mikor velük megyek. Ott senki se sajnálja a motorját:D
szentimre-kisizsák között vannak jó homokdombok
egy drz-s havert ott szoktattam le az endúrózásról
egysík?
akkor mi van felénk?
simán el tudok menni 100km úgy hogy nincs 5 métertől nagyobb szintkülönbség.....
Parndorfba nem kell átmenned a Dunán vagy igen?:D Ott voltam párszor. Nálunk ugyanez, bár azért van 1-2 fasza domb, csak azokat meg ismeri mindenki, aztán szoktak jönni a mezőőrök.
Egyszer voltam bent Bugacon a természetvédelmi területen, de az nagyon tetszett. Visszamennék párszor motorral, csak nem akarok állandóan kergetőzni
Hát a Dunán még nem próbáltam átmenni, de az kellene ahhoz hogy másik országban kössek ki

Felénk nagyon "egysíkú" a terep, semmi domb, erdő, vagy bánya. Csak föld.... Néha elgondolkozom azon hogy ilyen terepre minek tartok motort, ha fejből tudom melyik út hová vezet....
hívd fel őket és kérdezz rá
nekem egy ismerős intézte tőlük, lett több is rendelve, de szerintem nem annyi hogy jelentős árengedményt adjanak
C10 Speedy Croc a neve
Gondolom előző tulaj szétszedte valamiért aztán nem cserélt tömítést és visszarakta a régit... Most nézem merre laksz, én itthon szoktam olyat csinálni, hogy elindulok földes úton valamerre amit még nem ismerek megyek 60-70km-ert aztán vissza. De Te könnyen másik országban kötsz ki.
Köszi! Igaz már így került hozzám, de nekem is tetszik
Csak most szét kell robbantanom az egészet mert folyik az olaj a hengerfejnél.....
Na köszi:) Nagyon jól áll az XTden a WR fejidom, akartam rá én is venni, de valamiért eddig elmaradt
Nekem volt 125-ös KTM-en elöl! Kavicson jó, nem nagyon csúszkált az eleje. Kopni sem kopik erősen, bár mondjuk rossz volt az első fékem ! Bütyköket nem tudtam letörni, ilyen szempontból erős gumi. Sárral hamar fel tud telni, de ha száraz úton mész vele kb 100 métert akkor kitisztul.
Bánom, hogy odaadtam a KTM-hez.....
Újonnan? Az se érdekel ha 5órát kell tömeg közlekedni
http://www.strauszgumi.hu/ossz...
neked ez messze van pesten?
23 volt az első-hátsó c10 gumi
Heló. hibátlan légszűrő házad van XT re ha igen dobj már fel képet róla.köszi
Zsiványul néz ki ez a C10, nekem C18 van hátul, de nagyon harap sárban is. Most, hogy megjött ez a nedves földes talaj, nekem még jobban bejön!
Karbit le kell szednem Xt ről hogy be tudjam állítani a szintet vagy legalább rátudjak nézni hogy hogy áll? :D
Az a baj halason ez van raktáron, amire nem kell heteket várni, árba meg ugyanúgy jövök ki mintha netről rendelnék más fajtát meg posta költség.
oldala egy kicsit sűrűnek látszik
a hondára most hozattam egy garnitúra mitas c10et
a ténérére meg egy lekopott endúgumit tettem
ami leesik a hondáról az jó a yamahára.......
ezért is nem vettem xt600e-t mert az újabbaknak már 17es a gumija aztán venni kellene mindig
Dunlop geomax mx51-el volt már valakinek dolga? :)

Kép
Az fasza, enyém ugyanezt csinálja. Nyáron kezdte el, de úgy, hogy csak ideiglenesen, néha abszolút nem, néha meg igen. Amikor csinálta, akkor én is a gázzal játszadoztam és abbahagyta. De az utolsó motorozásról nyáron úgy mentem haza, hogy végig csinálta, aztán amikor jöttek a hűvösebbek megint nem csinálta... Nem hiszem, hogy az időjárásnak van köze hozzá, de tényleg csak nyáron a 30-40fokokban volt vele gondom.