Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 3. képen lévő hasonlít leginkább az enyémre!
Mennyire gondoltál árban?
Attól függ mire akarod használni. A cr-ed mellett elbújhat az tuti, viszont nagyon jó motorok koruk ellenére. A kiszemeltednek 17-es hátsó kereke van, arra nem igen van krosszgumi. Én a helyedben TT-t néznék, az valamivel jobb. Esetleg XT 600 2kf-et (hátul tárcsás). De pl az esetemben inkább az XT-m, mint valami kitudja milyen TT.
Tuti fel hívom őket én is, de még egy állítást megpróbálok, ha nyujta továbbra is, akkor leállítom bakra, míg nem lesz lánc.
Egyébként én nem csalódtam bennük sosem, pedig bontott cuccot is vettem már. A szemet hogy számolják egy láncnál? Egy széles egy keskeny? Tehát ha pl vennék ki, akkor az egy szemnek számít, hogy a következő lehetőségnél össze tudom rakni és amit kivettem az egy szem?
Sziasztok! Xt vásárlása csere ellőtt álok:) valaki tudna pár szót mondani ezekről a motorokról nekem? http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Itt a linkje:)
nagyon fasza állapotú, biztos nem magyar motorról való
O gyűrűs.... újat nem akartam, mert faszom se ad érte annyi pénzt, azért nem használom állandóan, de így utólag nem bántam meg, mert tényleg jó állapotú láncot kaptam! (legalább most nem basztak át gerecseék )
Azt mondod bontott láncot vettél? Fene tudja, de azért simán elgondolkodtató.
én is gerecsétől vettem láncot, nagyon jó állapotú, 118 csapos és 7 ezerért adták!Ja és RK+nem nittelő patentszemes! (de összerakni ultra szopás volt, nem ugrik csak úgy fel a helyére mint egy simsoné )
nekem did van havernak rk
kb egy árban voltak, eddig nem tudok rosszat mondani egyikre sem
esetleg valami komolyabb endúrós brigádot kellene megkérdezni milyen tapasztalatok vannak
nekem egy lánc több év, szóval nemigen érdekel hogy 2-3ezrerrel olcsóbb vagy drágább
amikor vettem a hondát ledobtam az 500km futott o gyűrűs reginát a rákba, nem akarok szívni vele.
be van dobva a fiókba tartaléknak, ki tudja mikor lesz rá szükség
Még annyi kérdésem lenne, hogy láncból milyet érdemes venni? Regina, Iris, Did, ezek jók állítólag. (reginát ezután hanyagolom). Viszont Gerecsén van 10-12 ezer forintért JT lánc. Az a "baj" most vettem magasnyomásút, nem futja minden egyszerre, (ösztöndíjból).
De ha szakad, nem hiányzik sem tengelytörés, esetleg blokktörés. Akkor inkább nem motorozok.
nagyvonalakban ugyanazt mint az o, csak jobban
pl az x-es lánc sokkal hajlékonyabb mint az o gyűrűs
Nem mondom, hogy új állapotban van, viszont még simán használhatók lennének a lánckerekek. Azt viszont, hogy érdemes e rá láncot vennem azt nem tudom.

AZ "O" gyűrű az világos, viszont az X, meg Z meg mittudom én milyen gyűrűs láncok mit tudnak?
ilyen nyúlós regina havernak volt, ki is dobtuk a rákba
ha elszakad tud ám csúnya dolgokat csinálni
szóval ha még nem cseszte el a fogaskerekeket a kinyúlt lánc inkább vegyél egy másikat
Szevasztok! Gyűrű nélküli Regina láncom van, jó állapotú lánckerekekkel. A láncot ma ellenőriztem , jól megnyúlott (azt hittem jobb állapotban van, de hát a közel 500km hóban sárban tette a hatását, ápolás meg semmit nem ért. Hiába tisztítottam, fújtam, 1km és sár alatt volt az egész). Pénz hiánya miatt, ha olyan lesz az állapota, még veszek ki egy szemet belőle. A kérdésem az lenne, hogy mennyit számít az excenteren, ha veszek ki egy szemet? Valakinek volt már ilyen dolga?

Ini írta, hogy az egyel kisebb első lánckerék 2 rovátkát jelentett nála!
Igen!
Melyiket kéred a három közül?
Sikerült megnézni a gyújtáskapcsolót?
gerippo@gmail.com
Kapok egy e mail cimet?
Köszi már találtam tekercset!
kell a moci? mert akkor nem bontom meg...van akciós sportdobom is számodra :)
40ért van tekercs 80,ért komplett blokk
van gyujtás kapcsoló,gyári olcsóért 06706590609
hogy érted?
Milyen árba?
Okés köszi!
Esetleg ha érdekel, hívj fel holnap 30/3604406.