Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nem akarom akkor aszfalt érintése nélkül kinn vagyok a mezőn, de ha akarok érinteni akkor sincs több mint 50méter
Halason ugyanilyen idő van. Tegnap a hó esett ma meg az eső. Látom Neked nem kell sokat menned, hogy kiérj a földes útra. Én szoktam menni egy kört a városba mire kiérek.
Én is így vagyok ezzel, hogy ha tudnám milyen lenne akkor okés lenne. A szerviz könyvbe 10W-s olajat ír, Jó régi motor, ha 15W-st teszek bele akkor keményebbnek kell lennie, ha jól tudom !? Ismerősöm azt mondta, hogy jobban járok a 15W-s olajjal, mert mivel az alkatrészek kopottak benne a 10W-vel lehet lekoppanna :S
amúgy 37ért hoznának wilbers rugót az elejébe, szóval nem egy veszett nagy összeg, ha tuti jobb lenne még be is ruháznék egy ilyenre
tettem bele kicsit sűrűbb olajat jobbnak tűnik, de alig mentem még vele
Erre én is gondoltam. A baj az ,hogy (én szerintem) nagyon elpuhult a rugó ezért gondoltam, hogy ez jó lenne. Vagy talán kisebb támasz bele? 3-4centi? Vaaagy Miútán cserélem benne az olajat jobb lesz szerinted?
az a baj ezekkel a kitámasztásokkal hogy jelentősen "bénább" lesz a rugózás
a hátulján még elmegy főleg nagy súlyoknál, de az elejét tuti nem támogatnám ki, utána kirázza az ember kezét a kesztyűből
Sziasztok! Tavasszal tervezem, hogy az első teókban kicserélem az olajat... Arra gondoltam, hogy lehetne az első teókba is rakni danamit-ot, mint hasonlóan a hátsóba... Ini ötlete alapján. 80ezertől indulnak a progresszív rugók ára.. Olyan 5cm magas danamit henger gondoltam betenni az első teókba. Véleményetek?

Ill. ebayen találtam xt - tt be való hátsó progresszív rugót 25e.-ért + 3ezer a posta.
a hét elején még nem jósoltak ilyen fos időt
ha most nem, akkor a jövő héten...... előbb-utóbb már csak jó idő lesz
egy hét múlva meg már bőven a tavaszban leszünk
Ja és amúgy ha hétvégén ledobod az olajat, a képeket én nagyon várom ám!
Eddig én mindig is szerettem a havat, főleg ha sokáig megmaradt. De ebben az évben nagyon várom a tavaszt és, hogy végre ne legyen sár
kb ilyenek estek idén télen.........
ennyi akkor esett amikor dunántúlon 30 centi körüli havak voltak
itt mindig eső esik
15 cm szerintem összesen nem volt még a télen
tegnap reggel volt olyan 3 centi aztán délután már csak foltokban volt
Eső? Itt 15cm hó van
egyet találtam már de valahogy elmaradt az üzlet
de lehet csinálok olyant ami egyben doboztartó is meg csomagtartó, csak állati lusta vagyok hozzákezdeni
ma is olajat akartam cserélni de megijedtem az esőtől......
Nee, akkor az nagyon el fog ütni. Remélem összejön az üzlet.
na de ez piros motorról van nekem meg kékre kellene

köszi!
írok neki.
Ini mintha Te kerestél volna csomagtartót. Itt azt írja, hogy neki van. Hátha jó áron adja.

Katt
Ha felújítod, abban az esetben ne sajnáld a pénzt egy Loctite 5910-es tömítőpasztára. Ha ezt használod, biztosan nem lesz gondod a tömítettséggel!
ha nem volt akkor nem kell
akkor nem tudom mivel kell összerakni ilyennel még nem volt dolgom csak papirossal
nem volt közte tömítés,
és a tömítés készletben sincs.
azért is kérdezem!
Egyértelmű, remélem jobb lesz mint volt, eleve a teljes felületen való fogás miatt. Amúgy E.B.C betét volt benn. Na azzal nem volt az igazi, de mondjuk én főleg sárban és hóban mentem eddig. Jó idő még nem volt eddig.
majd menet közben meglátod jó-e
ha szorítani kell mint az asszony nyakát akkor nem jó
nem néz ki valami bizalomgerjesztően........
Kimentem megmérni, két ujjal nekem is 2cm-t megy be, ott kemény már. Aa rámarkolok mint egy hülye, akkor olyan 3,5cm a kar végénél mérve. Akkor ez így jó?

Félolajból milyet ajánlasz pontosan?
Gondolod hogy akkor jó lehet az a tömítés nekem?
Tömítés LINK

Amúgy nem lehet ilyet vágni valamiből? Mert csak erre az egyre lesz lehet szükségem, akkor a többi felesleges!
Szétszedem a blokkot, vagyis csak a hengerfej-szelepfedél részét mert ugye volt ez a olajfolyásos dolgom és erősen gyanakszom a hengerfej tömítésre! Ha jól tudom valamelyik kis lyukon megy fel az olaj a szelephez lehet hogy ott ereszti el az olajat!