Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én elküldtem Csikának, nagyon jól megcsinálta.

Csika1
sziasztok! vkinek esetleg egy TT hátsó rugóstag,vagy javításra ötlet?
köszi!
farago0824@freemail.hu. Ezen elérsz, minden este nézem.
Bocs, de nem voltam net közelben mostanság.
SZIASZTOK 2011es keveset használt extra dzseki-levehető ujjakkal és extra zsebekkel -tartókkal eladó...új ára kb 130-150 euro.... eladási ára 20 000ft !
scott anaheim kesztyű 1 éves alig használt...új ára kb 30 euro ..eladási ára 4000ft !
scott hátizsák kb 5 éves kis hibával.de nagyon jó külsővel ..új ára kb 20 000ft eladási ára 4 000ft!

AKÁR külön-külön is vagy egyben akciósan 25.000ft EREDETI USA SCOTT cuccok!
06 20 496 5113
Ha jól megy szombaton egy barátom hoz egy xr 600-at. Majd írok milyen az xt-hez képest.
Ha Ha Ha Nem kimondottan xt-t akarok,mint már mondtam,de tényleg fasza gyári állapotban van a tiéd! 3 lehetőséget látok jelen állapotomban! XT,TT,XR Amiket hallottam,meg olvastam mind a 3 fasza géééép!Ha tudtok valamit írni róla,szívesen meg hallgatnám esetleg össze hasonlítás,vagy bármi! Úgy látom,hogy az INI otthon van ebben a dolgokban! Mindenhova tud egy kis segítséget ÍRNI KÖSZÖNJÜK NEKI
Hallgass csak Ini-re :) Fogsz te jó állapotú motort találni. Pedig egy pillanatig elgondolkodtam, mert szeretnék venni egy 250es 2t crossot, de csak is az xt mellé:)
Ok köszke!Majd márciusba emelgetem én!HAHAHAA De remélem majd emeli az magától is!
ezer xt van a hirdetésekben
olyant vegyél ami facán indul, nem füstöl és jól megy
külalak meg majd alakul
emeld meg a motort aztán mozgasd meg a lengővillát ne kotyogjon sokat
ugyanez az elejével
miket írok már! Nekem kell! És nem micsike,hanem Kicsike!
Nagyon tetszik a mocid!Esetleg , de tényleg vééletlenül ha eladnád nekem kell! Márciusban megyek érte,csak mond egy korrekt árat! De tényleg be jön nekem a micsike!
itt vidéken amikor csináltam vagy 80-100ért adták a ledeket
akkor még nem folytam bele a netes rendelésekbe, most meg már 30ért is vannak
aztán van benne 80 led ami nem kevés, ráadásul tesztidőszakban el is füstöltettem pár 4es sort hogy ugyan mennyit bír
a 18 (2x9) voltot simán bírja a 4 led melegedés nélkül

amúgy szerintem 2500ft/db nem egy olyan vad összeg sima gyári index sincs 1500alatt a bontósoknál
Vannak indexeim köszi, pedig nagyon csábító ajánlat, még elgondolkodom rajta... De úgy érzem nem lenne korrekt 10ért, inkább 20at adnék érte Váárj, ja nem

Viszont visszapillantóm nincs pedig azt én is megszámítanám olcsón Neked
ledes indexre nem indulsz be?
megszámítanám nagykerárban
de tízes alatt nem adom oda még magamnak sem
ellenben gyári tükröt beszámítok jobbos-balos menetest
Ugyanilyen jaja, vigyázok rá nagyon. Gondolkodtam már én is ezen, de ezt eljátszottam már a danuviámmal, aztán semmi kedvem vesződni vele.

Elvileg holnap kész lesz a hátsó lámpám is, kíváncsi vagyok, hogy fog világítani ledekkel :)
ha most is ilyen állapotú érdemes lenne mellé venni egy papiros lepukkantat
2in1 motor lenne
Szerintem ne kapkodd el. Ez az első napon készült, amikor megvettem. Egyedül papírjai nincs, de tök gyári állapotban volt.
Jó hogy szóltál itt, mert spamba rakta, ment válasz:)
A első féknél a munkahenger fedelét leveszem új fékolaj feltöltés céljából, akkor rendszerint a tömítése újra felhasználható?
Balint! Nekem nem kell rendszámos!Hááát bas..a meg!Ki lehet fogni jó mocit,ilyen áron is mint te! Csak akkor nincs,ha nekem kellene!
Szevasz! Írtam E-mail-t!
2 sör lesz

én 220ért vettem a rendszámos ténérét, bár műszaki nélkül
műszaki 10
átíratás 46
szívócsonk 17
villavédő 20
akku 10
olajcsere 4
ez még mindig nincs 330 de berendeltem tartalékba fékbetéteket, pár kart, pótindexet stbstb és így kb elértem a 350-et
Hála ég nem volt berohadva:) Alig fejtettem ki valami erőt aztán már jött is ki szépen a csavar, leengedtem a benzint, meg kicsit megnyitottam a csapot, minimális benzint kifolyattam erre a második rúgásra beindult, tegnap meg fél órán át rugdostam. Köszi a tippet!
Szerintem 350ért kilehet fogni jó motorokat, nem tudom rendszámost akarsz-e vagy sem (ha most vennék motort elgondolkodnék a rendszámosban), én az enyémet 2éve 155ért vettem és tuti nincs még 350be:)
Szia írj egy emailt bonux79@citromail.hu.