Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyari dobbal talan van videom, de nyaron kapott egy arrow paris-dakar dobot. Azzal nagyon durva, ha csak messzirol hallod meg nem mondanad, hogy egy kozel 30eves motor jon.
ha összefutunk vigyek jóféle lánckenő anyagot?
nem spray hanem ecsettel kell kenni ez lenne az
ha sokat kensz rá minden ezüstszínű lesz tőle
de amúgy nagyon faja anyag, ér annyit mint egy spray
Igen. Nekem sajnos csak egy sima szivacs van rágyorskötözve a műanyagra és annyi. Semmi más nincs. Mindegy most az alapokat megcsinálom és tavasszal még egy olajat adok neki és remélem gondtalan lesz a motorozás.

A motorodról tegyél már fel videót légy szíves. Nagyon kíváncsi vagyok a hangjára.
En repsolt szoktam venni, olajdepoba nalunk 1500ft a 400milis. De szerintem tok mindegy, en vettem mar tobb fajtat nem vettem eszre kulonbseget. 5perc utan a homokban mindegyikkel ugyanugy nez ki a lanc... Igen csak bele van pattintva a cso a legszurohazba.

Pont erre lettem volna kivancsi, hogy a 2o egyutt kerul-e annyiba. Nagyon barati lenne 2500ert.:-)
Egyébként erről beszéltem. Ez csak a belselye!

http://www.gerecsemotor.hu/szu...
Mint kiderült, a 2500Ft az csak a belseje, de van egy nagy fedő szivacs is, ami alatt van a kis műanyag. Tehát két szivacs lesz 6300Ft. Végülis tökmindegy, mert gyatra a légszűrőm és a helyi boltban csak gyárit tudtak volna hozni 11 ezerért.

Veszek valami láncsprét is. Milyet érdemes vennem? Kifehéredőt?
A légszűrőházat is ki akarom mosni. A karburátor és a ház összekötő csöve csak bele van pattintva? Még nem néztem csak kérdezem.
nekem 4700 volt a légszűrőszivacs
meiwa gyártmány
Egy fenykepet rakj mar majd fel legyszi a legszurorol, lehet veszek en is annyi penzert
aszfalt&light terepre jó
van pár ismerős aki evvel nyomja
a sarat kerülni kell vele
Sziasztok!
mi a véleményetek a heidenau k60-as gumiról?
gumivásrlás előtt álok,és én ezt néztem ki.
igazábol jót olvastam róla,bár nem sok vélemény van róla.
nektek mi a véleményetek?
köszi üdv
Rendben, megrendelem a Gerecséről.
Ezek alá az érak alá sajna nem tudok menni a 3500 ft csapágyazott vezetőért ajándék a 2500 ft a lég szűrő ést meg mint ha csak a földről vetted volna fel (talált pénz)
Szevasz Kopaszkak1!

Érdeklődnék, hogy a motoromhoz tudnál készíteni, vagy olcsón beszerezni alsó és felső láncvezető görgőt? Esetlegesen valami frankó légszűrőt beszerezni?

Görgőre itt a helyi motorsboltban 7000Ft-t mondtak a kettőre, csapágyazott meg minden. Légszűrőre meg csak gyárit tudnának, de az 10ezer.

Gerecsén utánanéztem, de addig nem rendelem meg, míg nem mondasz rá valamit. Igaz görgőt nem találtam, de a szűrő az 2500 lenne.

Válaszodat köszönöm.
azért mérd már meg mekkora, hátha épp más a fűzése vagy a agy/ráf kialakítása
azért is írtam méreteket
az nem frankó egy garnitúra 19" való küllöm az van ithon
Hát az enyémben annyira bika kompresszió nincsen engem nem tart meg de elég jól megizzaszt a beindítása, meg szerintem a gyújtáson lehet hogy kell állítani, mert nem is rúg vissza sosem.
Nem nehéz deko nélkül rugdosni?
Én amikor megvettem, nekem nem dolgozott rendesen( meg volt ragadva vagy nem tudom) de azt hittem a kétség elkap, már mentem is rá, hogy hogyan lehetne önindítót beletenni
Volt, hogy teljes testsúllyal (közel 90kg vagyok) voltam rajta és simán megtartott vagy úgy visszarúgott, hogy majdnem ledobott a gépről.
Miközben láttam, hogy mások milyen könnyedén rugdossák/indítják a gépet! Sőt láttam valahol olyan videot is, hogy a csávó kézzel indította be
Aztán valahogy visszajött a deko ( lehet a használattól, mert előtte nagyon sokáig áll, még meg nem vettem) és azóta olyan rugdosni mint egy simsont
Heló! Mono Cross matricát és az első sárvédőre a matricát hol tudokm megvenni? Esetleg kivel tudom megcsináltatni?
Egyel találkoztam eddig az 5 nap alatt. Az jó arány.
De lehet csak a nagy szél döntötte fel.
pedig nálunk alig van alkesz mert én is ott lakom
Mondjuk arra nincs nagy forgalom, Ágasra járok majdnem minden nap melózni. Tegnap hazafele egy öreget majdnem kivasaltam Csengődön, magára húzta a biciklit az út közepén, lehet azt hitte hogy az ágyba van már, és az a takaró.
egy árva autó sem jött
pedig ágasegyházán megálltam hátha jön autó és elkocogok mögötte
senki.......
mondjuk olyan éjfél környékén volt
Én is egyedül járok, néha-néha összefutok egy kisebb társasággal és megyek egy darabig velük, de az ritka. Hát az xt-t nem oda tervezték az tuti.
Ja értem. Nekem be sincs kötve, így vettem már.
Bátor vagy, Kiskőrösig szinte vakon menni...
Szembejövők gondolom vakítottak rendesen.
igazándiból az xt túraendúró(mint az enyém) de a kistankosok is inkább földesutas barangolásokra valók
nem mondom hogy nem mentem mélyszántás borozdájában, meg beszántott kukoricaföldön, mert menetem de akkor sem oda való