A gyari dobbal talan van videom, de nyaron kapott egy arrow paris-dakar dobot. Azzal nagyon durva, ha csak messzirol hallod meg nem mondanad, hogy egy kozel 30eves motor jon.
ha összefutunk vigyek jóféle lánckenő anyagot?
nem spray hanem ecsettel kell kenni ez lenne az
ha sokat kensz rá minden ezüstszínű lesz tőle
de amúgy nagyon faja anyag, ér annyit mint egy spray
Igen. Nekem sajnos csak egy sima szivacs van rágyorskötözve a műanyagra és annyi. Semmi más nincs. Mindegy most az alapokat megcsinálom és tavasszal még egy olajat adok neki és remélem gondtalan lesz a motorozás.
A motorodról tegyél már fel videót légy szíves. Nagyon kíváncsi vagyok a hangjára.
En repsolt szoktam venni, olajdepoba nalunk 1500ft a 400milis. De szerintem tok mindegy, en vettem mar tobb fajtat nem vettem eszre kulonbseget. 5perc utan a homokban mindegyikkel ugyanugy nez ki a lanc... Igen csak bele van pattintva a cso a legszurohazba.
Pont erre lettem volna kivancsi, hogy a 2o egyutt kerul-e annyiba. Nagyon barati lenne 2500ert.:-)
Mint kiderült, a 2500Ft az csak a belseje, de van egy nagy fedő szivacs is, ami alatt van a kis műanyag. Tehát két szivacs lesz 6300Ft. Végülis tökmindegy, mert gyatra a légszűrőm és a helyi boltban csak gyárit tudtak volna hozni 11 ezerért.
Veszek valami láncsprét is. Milyet érdemes vennem? Kifehéredőt?
A légszűrőházat is ki akarom mosni. A karburátor és a ház összekötő csöve csak bele van pattintva? Még nem néztem csak kérdezem.
Sziasztok!
mi a véleményetek a heidenau k60-as gumiról?
gumivásrlás előtt álok,és én ezt néztem ki.
igazábol jót olvastam róla,bár nem sok vélemény van róla.
nektek mi a véleményetek?
köszi üdv
Ezek alá az érak alá sajna nem tudok menni a 3500 ft csapágyazott vezetőért ajándék a 2500 ft a lég szűrő ést meg mint ha csak a földről vetted volna fel (talált pénz)
Érdeklődnék, hogy a motoromhoz tudnál készíteni, vagy olcsón beszerezni alsó és felső láncvezető görgőt? Esetlegesen valami frankó légszűrőt beszerezni?
Görgőre itt a helyi motorsboltban 7000Ft-t mondtak a kettőre, csapágyazott meg minden. Légszűrőre meg csak gyárit tudnának, de az 10ezer.
Gerecsén utánanéztem, de addig nem rendelem meg, míg nem mondasz rá valamit. Igaz görgőt nem találtam, de a szűrő az 2500 lenne.
Hát az enyémben annyira bika kompresszió nincsen engem nem tart meg de elég jól megizzaszt a beindítása, meg szerintem a gyújtáson lehet hogy kell állítani, mert nem is rúg vissza sosem.
Nem nehéz deko nélkül rugdosni?
Én amikor megvettem, nekem nem dolgozott rendesen( meg volt ragadva vagy nem tudom) de azt hittem a kétség elkap, már mentem is rá, hogy hogyan lehetne önindítót beletenni
Volt, hogy teljes testsúllyal (közel 90kg vagyok) voltam rajta és simán megtartott vagy úgy visszarúgott, hogy majdnem ledobott a gépről.
Miközben láttam, hogy mások milyen könnyedén rugdossák/indítják a gépet! Sőt láttam valahol olyan videot is, hogy a csávó kézzel indította be
Aztán valahogy visszajött a deko ( lehet a használattól, mert előtte nagyon sokáig áll, még meg nem vettem) és azóta olyan rugdosni mint egy simsont
Mondjuk arra nincs nagy forgalom, Ágasra járok majdnem minden nap melózni. Tegnap hazafele egy öreget majdnem kivasaltam Csengődön, magára húzta a biciklit az út közepén, lehet azt hitte hogy az ágyba van már, és az a takaró.
igazándiból az xt túraendúró(mint az enyém) de a kistankosok is inkább földesutas barangolásokra valók
nem mondom hogy nem mentem mélyszántás borozdájában, meg beszántott kukoricaföldön, mert menetem de akkor sem oda való
nem spray hanem ecsettel kell kenni ez lenne az
ha sokat kensz rá minden ezüstszínű lesz tőle
de amúgy nagyon faja anyag, ér annyit mint egy spray
A motorodról tegyél már fel videót légy szíves. Nagyon kíváncsi vagyok a hangjára.
Pont erre lettem volna kivancsi, hogy a 2o egyutt kerul-e annyiba. Nagyon barati lenne 2500ert.:-)
http://www.gerecsemotor.hu/szu...
Veszek valami láncsprét is. Milyet érdemes vennem? Kifehéredőt?
A légszűrőházat is ki akarom mosni. A karburátor és a ház összekötő csöve csak bele van pattintva? Még nem néztem csak kérdezem.
meiwa gyártmány
van pár ismerős aki evvel nyomja
a sarat kerülni kell vele
mi a véleményetek a heidenau k60-as gumiról?
gumivásrlás előtt álok,és én ezt néztem ki.
igazábol jót olvastam róla,bár nem sok vélemény van róla.
nektek mi a véleményetek?
köszi üdv
Érdeklődnék, hogy a motoromhoz tudnál készíteni, vagy olcsón beszerezni alsó és felső láncvezető görgőt? Esetlegesen valami frankó légszűrőt beszerezni?
Görgőre itt a helyi motorsboltban 7000Ft-t mondtak a kettőre, csapágyazott meg minden. Légszűrőre meg csak gyárit tudnának, de az 10ezer.
Gerecsén utánanéztem, de addig nem rendelem meg, míg nem mondasz rá valamit. Igaz görgőt nem találtam, de a szűrő az 2500 lenne.
Válaszodat köszönöm.
azért is írtam méreteket
Én amikor megvettem, nekem nem dolgozott rendesen( meg volt ragadva vagy nem tudom) de azt hittem a kétség elkap, már mentem is rá, hogy hogyan lehetne önindítót beletenni
Volt, hogy teljes testsúllyal (közel 90kg vagyok) voltam rajta és simán megtartott vagy úgy visszarúgott, hogy majdnem ledobott a gépről.
Miközben láttam, hogy mások milyen könnyedén rugdossák/indítják a gépet! Sőt láttam valahol olyan videot is, hogy a csávó kézzel indította be
Aztán valahogy visszajött a deko ( lehet a használattól, mert előtte nagyon sokáig áll, még meg nem vettem) és azóta olyan rugdosni mint egy simsont
De lehet csak a nagy szél döntötte fel.
pedig ágasegyházán megálltam hátha jön autó és elkocogok mögötte
senki.......
mondjuk olyan éjfél környékén volt
Bátor vagy, Kiskőrösig szinte vakon menni...
Szembejövők gondolom vakítottak rendesen.
nem mondom hogy nem mentem mélyszántás borozdájában, meg beszántott kukoricaföldön, mert menetem de akkor sem oda való