:) :) :) SZÉÉÉÉP márciusba fogom meg venni a mocit!De háát nem ő lesz az tuti!Egy kis segítséggel,még össze tudok szedni egy kis lóvét,de ez már nekem nagyon sok! Akkor is plafon 350! Nekem az xr is tetszik! Talán addigra látok egy hozzám valót!
Hát mikor vettem azt mondták hogy 91 es de én 89 - 91 közé tippelek :) Elsö fejidom az nem gyári az egy Wr 450 ről való és az első sárhányó sem eredeti :)
Én 17 vagyok és 600 as Xt - m van :) Es ennek naon örulök szüleim megbiznak bennem hogy vigyazok a motorral és ésszel vezetek :) Ha valami bajom volna a motor végett szerintem annyi volna nekem :D
Hahaha hát az enyém se örülne ha valami gáz lenne velem,a motor miatt!Ja a tt az jobban tetszik,de ugye az a baszott lóvé!Mindenféleképp megbízható mocit akarok!Én csak a képes motoron szoktam nézni a mocikat! Valaki tudna még linkeket használt mociról?
Én azt mondom, ha bírsz az agyaddal, gond nem lehet a 600-al, főleg ha egy minimális érzéked már van hozzá, vagy voltál már terepen párszor. Én mikor vettem mindenképpen nagyot akartam. Így nem sóvárog az ember, hogy milyen jó lenne egy nagyobb és eddig ésszes is csináltam a dolgokat. (Legfőképp, mert anyám kinyírna ha a motor miatt lenne valami bajom)
a 350es elég soványka, az 500-550es ritka, a 400as belpiacos
marad a 600as amiből sok van
ha több zsetonod van akkor tt600 az könnyebb
úgy vásárolj hogy maradjon pénz egy crosscsizmára
Okés értem! Nekem nem lenne egyébként muszáj 600-as!Meg elégednék 350-500-is !Mondjuk úgy, hogy kezdő vagyok,az endúrózás terén! Mindenféleképp 4t akarok! Kösz h ilyen aktívak vagytok skacok!
87-90 ig gyártották ezt a típust
az évjáratokkal mindig "csalnak" avagy fingjuk nincs mi a helyzet
évjáratot, futott km figyelembe sem kell venni, állapotot kell venni
tudnám ajánlani a ténéré típusokat(1vj, 3aj) ha lecseréled a tankot szinte ugyanaz mint a többi, ellenben van önindítója(3aj csak önindítós) ami nem olyan rossz dolog
a használautón van néhány 1vj
a 2kf jó, annak 18as a hátsó kereke
van aminek csak 17es arra cumi crossgumit keríteni, nem sok fajta van ebben a méretben
kis pénz kis foci....... de lehet pont szerencséd is.......
halihó valami kicsit kolompol benne úgy hallottam, alapjárata szép, egyenletes, kompresszió normális lehet benne.Ha melegen is egyenletes, és közel ekkora a fordulatszám akkor a hengerfejed tuti jó, a szelepek és a gyűrűk nem engednek át, viszont kicsit hangos a blokk... szerintem
használtautó.hu
apród, expressz tökömtudja mi van még, megyei aprók
vatera, teszvesz stb ezer hely van
az élet sem könnyű
az a jó benne hogy ezután minden gép könnyű lesz
marad a 600as amiből sok van
ha több zsetonod van akkor tt600 az könnyebb
úgy vásárolj hogy maradjon pénz egy crosscsizmára
az évjáratokkal mindig "csalnak" avagy fingjuk nincs mi a helyzet
évjáratot, futott km figyelembe sem kell venni, állapotot kell venni
tudnám ajánlani a ténéré típusokat(1vj, 3aj) ha lecseréled a tankot szinte ugyanaz mint a többi, ellenben van önindítója(3aj csak önindítós) ami nem olyan rossz dolog
a használautón van néhány 1vj
van aminek csak 17es arra cumi crossgumit keríteni, nem sok fajta van ebben a méretben
kis pénz kis foci....... de lehet pont szerencséd is.......