Hello. kérdésem lenne: van egy ttr250-en és eltört az olaj betöltő csavarom :S esetleg ez a TT vagy az XT valamelyik köbcentijével megegyezik? ha igen van is valakinek pest közelébe? :)
Neked mennyire eszi az olajat most? Az övé nagyon durva volt 100km alatt 1liter olaj belement:D Mindig úgy jött el motorozni, hogy volt nála egy liter olaj, annyit röhögtem rajta
Sziasztok Most vettem gyuruket de nemtudom hogy kell felrakni helyesen mert egyiken van egy kis R betű de a másikon nincs és amelyiken van R betű annak élesebb a széle mint a másiknak. Előre is köszi
Lehet az se fog segíteni. Haverom Dr-jével ugyanez volt, mindent megcsinált amit Te. Gyűrűzés után valamennyit visszavett az olajfogyasztásból, de az se volt az igazi. Utána fúrta + új dugó, azóta tökéletes.
Igen nagyon ette az olajat. Először szelep szimeringeket cseréltunk a szelepeket becsiszoltuk nem engedtek átt, +vezérmű lánc , olajfilter, levegő filter. Osszeraktuk es igy is füstolt mondom akkor nincs mas választás gyűrüzni kell .
Sziasztok :) Olyan kérésem lenne hogy valaki nem e tud Serviz könyvet (Manuált) egy Yamaha Xt 600 2kf - hez. Most rendeltem gyuruket de nemtudom hogy kell felrakni helyesen mert egyiken van egy kis R betű de a másikon nincs és amelyiken van R betű annak élesebb a széle mint a másiknak. Azért irtam ide mert Xt téma nincs a TT meg hasonló :) Előre is köszi :)
A kérdés, hogy a hengerfej miatt változtatják a gyertya típust, vagy a gyújtás rendszer miatt. Most vettem bele zsír új dpr8ea9-et, nem szívesen fogok most meg másikat.
Értem, nekem a hengerfejen/környékén 34L van. Most pontosan nem tudom melyikre van ez ráírva, csak múltkor pillantottam meg. PL.: a nívópálcán is 34L van :) Érdekes.
Bocsi, most jutott eszembe! Az amúgy csak egy dolog hogy neked az adattáblán 43F szerepel, mert nekem a hengerre és hengerfejre már 1VJ van írva! Szerintem mindenképpen nézd meg milyen típus van fent ezekből!
Ha nekem kell valami a vázra, vagy a blokkba akkor 43F-hez veszem, ha a hengerbe vagy hengerfejbe akkor 1VJ-hez kell vennem!
Xt-k hez mekkora gyertyahézagot használtok? Találtam egy oldalt, ott D7ES típust ír 0.6-0.7 hézaggal a 43F-hez. Efölötti típusokhoz a DPR8EA9-et írják 0.8-0.9 hézaggal. Most akkor milyet tegyek bele és mekkora hézaggal? Mostanában nem motoroztam, ráérek a hülyeségre mi?
Írtam vissza! Úgy gondoltam hogy amikor számoltad a csapokat benne, akkor a patentszem csapjait is beleszámoltad? Mert akkor az +2 csapot jelent, és így meg is van a 104!
Patentszemet nem mértem hozzá, az kb 2- 2,5 cm hosszú!
Ha jól tudom, akkor a te évjáratodhoz is 102 csapos lánc való gyárilag! Az XT600E-knél már 104 vagy 106 csapos!
Dobj egy mailt, hogy te mennyire gondolsz és megbeszéljük! Ha kell kép majd csinálok és elküldöm!
Hello! A patent szemet is beleszámoltad? Én úgy számoltam meg hogy az is benne volt és 104 szemet számoltam. 170cm hosszú az enyém, de ez az érték az én láncomon nem névadó mert sz@rrá van nyúlva!
Azt nem tudom hogy toldani lehet-e ezeket a láncokat, de nem hinném hogy olyan nagy eltérés lenne mert nekem csak 1 foggal kevesebb volt a hátsó lánckerekeden mint nekem.
Írsz egy e-mailt, hogy neked mennyiért ér a lánc?
Üdv, Bence
Szevasztok. Mekkora tömítőalátétek kellenek a motoromhoz? Az olajtartáj és a blokk leeresztőjéhez! Esetleg ilyesféle adatoknak hol tudok utánanézni? Meg gondolom sima alutömítők jók, nem kell gumigyűrűs stb.
ha nem 64 hanem 65 vagy 63 akkor sincs semmi különös gebasz
cagivához keresgéltünk ilyeneket aztán amelyik legjobban állt benne azt tettem bele
vidd a fedelet is a boltba
XT600 Wikipedia
Akkor neked a 34L-hez kell gyertyát venned.
Ha nekem kell valami a vázra, vagy a blokkba akkor 43F-hez veszem, ha a hengerbe vagy hengerfejbe akkor 1VJ-hez kell vennem!
Én ezt az oldalt szoktam nézni, ha érdekel valami:LINK
Patentszemet nem mértem hozzá, az kb 2- 2,5 cm hosszú!
Ha jól tudom, akkor a te évjáratodhoz is 102 csapos lánc való gyárilag! Az XT600E-knél már 104 vagy 106 csapos!
Dobj egy mailt, hogy te mennyire gondolsz és megbeszéljük! Ha kell kép majd csinálok és elküldöm!
Azt nem tudom hogy toldani lehet-e ezeket a láncokat, de nem hinném hogy olyan nagy eltérés lenne mert nekem csak 1 foggal kevesebb volt a hátsó lánckerekeden mint nekem.
Írsz egy e-mailt, hogy neked mennyiért ér a lánc?
Üdv, Bence
Levágtam ma a láncot! 102 csapos! 161-162 cm!Ha jól látom akkor O gyűrűs, de nem tudom pontosan azt hogy lehet megállapítani!
üdv.Laci
Tegnap küldtem egy e-mailt neked!
cagivához keresgéltünk ilyeneket aztán amelyik legjobban állt benne azt tettem bele
vidd a fedelet is a boltba