Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem jött be az ngk
örökké beszoptam vele a hondával
denso jobb(vagy csak azért mert nem hamis)
NGK -t bele ! Azt is szokd meg
Értem.
mert az
jobb a hűtése és az olajzás
Miért is?
2kf a legjobb hengerfej
Nehéz dolog ez! Jót olcsón ritkán kapsz. A 2kf a típusszáma, 88-89-ben gyártották, hátul tárcsás. Ha netalántán öregebbre bukkansz, ne vegye el a kedved dobfék, mert nagyon jól fog.
Lemaradt a LINK
Szevasztok! Ennek a blokknak a hangjáról mi a véleményetek?
Ja,és hogy kb hány kg!Esetleg még hogy kb 200-250 e ft-ig milyen endúrót tudnátok ajánlani,ami strapabíró még ha öreg is! Kösszenytű
Sziasztok!Néztem egy yamaha xt 600-as gépet!Érdeklődni szeretnék,h milyen gépek ezek!?És az van mellé írva hogy 2KF Az mit jelent?Előre is kösz!
Köszönöm a tippet :D Nem vagyok ideges típus... tanultam már a hülységemből
havernak amikor ilyen gondja volt(bár az levegőcsavar volt) azt úgy oldottam meg hogy egy eltört menetfúróból csináltam kis vésőt(szerintem még 1mm se igen volt a szélessége) aztán avval véstem ki egy új hornyot a csavarhúzónak
ha ideges típus vagy bele se kezdj, fél nap faragtam
Üdv minenkinek! :)
Ini.. nekem le van darálva mint az állat... Előző tulaj el intézte azt a csavart is. Van valami tipped, hogy lehetne ki műteni?
ph hegy fogja a leeresztőcsavart
már ha nincs még széjjelcseszve, mint 10-ből 9-nek
Okés, köszi a tippet, de már csak holnap állok neki. Eddig 2-0 oda
az akku méretét nem a feszültsége határozza meg
nézd meg ezeket a méreteket:
http://forex.hu/webshop.html?p...
engedd le a karbiból a benzint aztán pöccre fog indulni
Tudom neztem a Szervizkonyvben es ott Nkg meg Denso van azert kerdem hogy melyik a jobb
Kimentem beindítani a motort, december eleje óta nem volt, eddig 1-0 neki, de du-n jön a következő menet
tt 350s hez van szervíz könyvem abban 12 voltos izzókat látoka képen a lap alján láthatod, az is van benne csak 33 wattosak.Nekem ez érthetetlen nagyobb aku meg szóba se jöhet, csak 6v-os fér el
NGK DPR8EA minden jó gépbe az való. Gépkönyv is azt kéri.
Melyik gyujtógyertya jobb NGK DPR8EA-9 vagy Denso X24EPRU9 ?
pedig 6 voltosnak kellene lennie
ha 6 voltos a rendszer akkor miért van benne 12voltos izzó és kürt gyárilag? A szervíz könyve is azt mutatja