Köszi szépenn Hát a henger nem olyan vészesen kopott Majd meglássuk tegnap raktuk fel a gyűrűket ma fogjuk beletenni a motrot :) Majd meglássuk :) De azért bízok benne hogy ezt a szezont kibirja
Azt nem tudom, hogy ki kell e venni a blokkot, de a hengert szerintem biztosan le kell venni. Próbáld meg ne nagyobbra fúrni, hanem Heli coil-al megjavítani. Tömítésszettre hirtelen EZT találtam, viszont attól függ neked minden kellene?
Üdv.
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok :
-A hengerbe elnyalódott az egyik menet és ez miatt kifúj lehet bele új menetet fúrni anélkül, hogy kikellene szedni a blokkot a vázból?
-Tömítés szett átlagosan milyen árba mennek 89"-es TT600-hoz?
a gyűrűzés csak tényleg, ahogy te is mondtad,egy darabig tart ki.
Csak részmegoldás, nem lessz jó, a dugó is (gondolom ) kopott, a gyűrűhornyok is kiverődtek már hengered meg oválos , tehát az új gyűrű tulméretes kellene hogy legyen+ túlos dugó, és ahhoz fúrás. akkor lesz tökéletes és csendes, füst mentes.
hey.úgytudom az éle szélű az olajlehúzó, a két oldalán lesarkított az meg a kompresszió, a a 2 darab nagyon vékony meg a hullámlemez az meg az átersztő
Sziasztok felvilágosítást szeretnék kérni tőletek ami a következő lenne: van egy tt 350-em 3GJ... és 6 voltos aksi van benne, viszont 12 voltos izzók, az akku rossz, és a megbontáskor vettem észre hogy 6 a volt. ez normális? Töltöttem le gyári leírást róla de az akksirol nem tesz említést. Szertném ha valaki felvilágosítana hogy akkor most mi is van ez a tipus 6, vagy 12 voltos előre is köszönet a válaszért. Szép napot sziasztok.
6 lyuk van, és van hozzá komplett hibátlan hengerfejem.
+ van egy 5 lyukas hengerfejem is.
Egyébként a régi blokkra az új 6lyukas hengert+hengerfejet kompletten fel lehet rakni.
le kell festeni előtte a villát mert védő nélkül, használták és csupa rozsda
majd ha elmúlnak a fagyok lefestem
Ini felraktak az alkatrészt? Jó lett?:)
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok :
-A hengerbe elnyalódott az egyik menet és ez miatt kifúj lehet bele új menetet fúrni anélkül, hogy kikellene szedni a blokkot a vázból?
-Tömítés szett átlagosan milyen árba mennek 89"-es TT600-hoz?
Csak részmegoldás, nem lessz jó, a dugó is (gondolom ) kopott, a gyűrűhornyok is kiverődtek már hengered meg oválos , tehát az új gyűrű tulméretes kellene hogy legyen+ túlos dugó, és ahhoz fúrás. akkor lesz tökéletes és csendes, füst mentes.
több is van egymás alatt ami xt 600 ra vonatkozik töltsd le
+ van egy 5 lyukas hengerfejem is.
Egyébként a régi blokkra az új 6lyukas hengert+hengerfejet kompletten fel lehet rakni.