Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát majd meglátjuk sokan mondták, hogy jó gumi..... ha már így átbszott a gerecse
az a c02 is egész jó havernak olyan volt
aztán ha lekopik az éle meg lehet vágni mert elég nagyok a bütykök
elhiszem, hogy jól fog.... én is valami hasonlót tennék fel vagy c12-t, csak amíg 17"-os felnim van addig szóba sem jöhet.... most muszáj lesz vennem egy mitas c02-t, de remélem majd sikerül kerítenem 18"-os felnit!
Lemaradt, hogy 120-as.
Mitas c18!? Nagyon jó állapotú és fog is. Mondjuk Simson után mi nem fog.
Igen tudom, ezért már le is vettem a mostani láncot a motorról, hogy még csak meg se forduljon a fejembe hogy menjek vele.
Rendben, nekem 102 vagy 104 szemes kell, nem tudom pontosan majd holnap megszámolom. Érdekel, ha korrekt árat mondasz rá. Nagyjából mikor akarod lecserélni(1 hét múlva-1hónap)?
milyen típusú gumi van neked hátul? (jó a géped )
én is lánccsere előtt állok, de nem azért mert szar, hanem mert hosszabb kellene nekem az áttételezés miatt!
Ami most van, az még elmenne sokáig, most húztam még csak 1 nagyon keveset hátra... nem tudom, hány szemes, de ha levettem megszámolom és ha még aktuális neked, akkor elüzletelhetjük
Lánccal nem lehet játszani, mert ha szar és szakad, akkor komoly károkat tud okozni!
aztán mondjuk elszakad és széjjelveri a blokkot
Annyit biztos nem adok érte. Csak ami most van rajta abból hiányzik pár gördülő szem. Ma cseréltem a motort, így került hozzám. Csak amennyit én használni fogom ezt, azért nem éri meg többi tíz ezer forintot kiadni egy láncra.
10ezer nem is drága van 20 fölött is
Hajtóláncod nincs esetleg? 520-as kell rá azt tudom, meg 104 csapos.
Vagy ahonnan érdemes rendelni, mert én nem feltétlenül akarok rá méregdrága 10'000Ft-os venni.
Csillagvillás is jó hozzá, vagy csak csillagkulcs? Melyik fér oda?
Nekem küldték mindig az alkatrészt nem volt gond. Majd akkor felveszem velük megint a kapcsolatot! Köszi !
Hát nekiállok, aztán lesz valami. Van ilyen gagyi kínai krovakészletem, azt szerintem lehet lapítani.
én is ezt a megoldást (crovafej) választottam és simán jó volt
van yamaha alkatrész gerecsénél.... hacsak nem jársz úgy mint én, hogy amikor már küldeni kellene, akkor derül ki, hogy mégsincs....
én összenyomtam egy krovafejet akkorára mint a négyszög
vagy vágatsz lézerrel egy célszerszámot
Akkor azt nem lesz egyszerű állítanom
nem laposcsavarhúzós, hanem 4szög profil
Akkor majd kutatok valakit! Még egy utolsó kérdés, lehet kell majd vennem egy olaj tartályt (ami hátul van a műanyag takaró alatt), esetleg egy korrekt bontót nem tudtok mondani? Mint mondjuk a gerecsemotor? Vagy a gerecsemotor is bont yamahát ? Nekem KTM-em volt, ahhoz volt alkatrészük azt tudom.
Úgy döntöttem, holnap ránézek a szelephézagra. Szívó 0.1, kipufogó 0.15-ön jó? (köztes hézagmérőm nincs). A lendkereket az "I" jelölésre hajtom, felül a vezérműtengelyen hol kell majd a pontnak lennie? ( gondolom sok lehetősége nincs a kis nyíláson). Valami speciális szerszám kell hozzá? Vagy sima laposcsavarhúzós és kontraanyás? Ma lemostam, holnap már nem kenem össze. Valamikor neki kell állni úgy is.
konkrétan nem tudok, de elég sokat készítenek "házilag" kipufogókat, ők simán megcsinálják, de az is aki tud hegeszteni, mert nem egy bonyolult szerkezet, csak perforált cső kell hozzá...
Rendben. Csak van ahol az ilyenért leszúrják az embert.... Ezért kérdeztem kicsit félve, de akkor megnyugodtam hogy nem probléma.
Tudnál ajánlani valakit aki elvállalná az elkészítését? Keresgéltem a neten, de nem találtam senkit. Valami elérhetőséget is megköszönnék!