Hali!
az ebayröl rendeltem postával együtt volt 6500 pengö !
ja es az amcsiktol........ zsir uj!
ha gondolod itt a linkhttp://www.ebay.com/itm/yamaha...
Cross gumi vásárlás előtt állok.... tud valaki ajánlani valami jót?
18"-os kellene, hátsó és csakis terepen használom a motort! Valami olyan kellene aminek sárban is van fogása!
Ha gondolod ilyenben tudok segíteni legközelebb, van Pesten a közelemben egy yamaha kereskedés, meg Vadkert felé is sokat járok, max odáig kell eljönnöd érte.
az a gáz a yamahával hogy a legközelebbi 50km-re van
aztán mire valamit is meghozatnak sok-sok hét
igazán nem is yamaha csak avval is foglalkozik
még anno a dt-re hozattam ezt-azt de kín volt kivárni, és nem telefonáltak volna ám ha megjön én érdeklődtem hetente
Szerintem gyári lesz az ár alapján, én gyárit rendeltem 1éve valamelyik yamaha kereskedésből, az 14ezer volt, gondolom ők nagyobb haszonkulccsal dolgoznak :)
azért ha nem nagy macera utánanézhetnél hogy a 600ashoz mennyi és mikor lenne
mert a gyári 12ért érdekelne, márciusig ráér
mert ha nem lesz akkor 2 csavarral ráfogatok egy csík autógumi futófelületet.....
Sajnos most csak az új 660-ashoz van raktáron.. :( Amúgy ha van akkor csak gyári eredeti Yamaha, ebből nem érdemes utángyártottat venni sztem, az nem sok érő holmi...
666666
[6116] szeptember 3. 05:49
kompletten 80 ezer,de csak az eleje nincs meg a motornak,
ebbe benne van a blokk 600 tt)) gyujtás,karbi,hátsó villa telóval,tárcsás hátsó kerék,sportkipu
eleje törve lett,amúgy működött
Szeptemberben még 80eFt volt az egész, most meg már 100eFt...
Biztos nem Te csináltad az én blokkomat?
666666
[6119] szeptember 3. 15:59
te figyu,nem rám gondolsz hidd el,de emlékszem mert ismerem az illetőt,
válasz erre előzmény
PolarisOutlaw
[6118] szeptember 3. 14:23
Igen, valóban jöhetne kép róla.
Engedmény van?
(Mert amikor "megszerelted" a blokkomat összesen 80eFt-ért - amiből ugye azt mondtad, hogy 10eFt a munkadíj - kb 25eFt volt a belerakott cucc (szelepfedél és a jobb oldali dekli), mert a vezérműtengely nem lett cserélve és a hengerfej sem, ami kiadhatta volna azt az összeget.)
[6119]-es hozzászólást Te írtad igaz?
Annak az ismerősödnek az elérhetőségét igazán megadhatnád.
A neved Budai Bence, telószámod pedig: 06706590609
XX. kerület Pázsitos sétány
Stimmel?
Ha igen, akkor mégis Nálad volt "szerelésen" vagy az ismerősödnél.
Persze biztos jó dolog lehúzni valakit, végülis Magyarországon vagyunk, de hogy a motorosok egymás közt is ezt csinálják az már szégyen...
Gondolom valamilyen módon szívesen visszatérítenétek, hisz ennél Ti nyilván becsületesebbek vagytok...
én még ódivatú vagyok