Én semmit. A gazdája mondta, hogy elrepedt a bal felső füle, de meghegesztették. Legutóbb mikor cserélte az olajat, elpattant a jobb fele is. de hagyta, mivel nem tört, csak repedt. Hegesztetni nem tudok ingyen, 2000Ft-nem sok érte és alkalomadtán meghegesztetném. Két ünnep közt felhívom őket és lecserélem az olajat.
segítsetek léééégyszi :) aza flexicső féleség ami jön ki az olajtartájbol és megy a blokkba, ott van vagyis volt egy kis tömítés, alatta de elkeveredett szétszedés közbe de sajna arra se emléxem hogy gumi volt vagy réz/fém tömítés nem tudja valaki? köszi
tapasztalat nem sokat ér
ezek mind régi vasak itt a karbantartás vagy ennek hiánya dönt el mindent
lehet szarozni/isteníteni a márkát vagy a típust olyan 10évesig utána a karbantartástól függ minden
volt nekem egy 82es cagivám ami 3 hónapos állás után pöccre indult
pedig olasz meg öreg.....és ezt tudta -10foknál is(sajnálom is már hogy eladtam)
ha írsz egy mailt akkor elárulok egy vételi (teszt)ötletet, de nem akarom leírni hogy ne tudják sokan mert tuti fogok még motort venni
a 17es kerék meg szar ha terepezni akarsz alig van hozzá crossgumi
de szerintem van ott annyi hely hogy belemenjen a 18as kerék
Ahogy nézem lesz az még több is. Felhívtam egy kép nélküli hirdetést, pedig nem szoktam foglalkozni velük. 1991-es XT-ről volt szó, de a csajszi nagybátyja adja el, vele csak később tudok beszélni. Ha holnap meg lehet nézni, megnézem. Ezzel a típussal valami tapasztalat? Ha jól tudom ebben van hátul 17-es kerék, ami nem túl előnyös.
a 3aj ténéré 220cm hosszú a kerekeknél, a segge egy kicsit még kilóg kb 8-10centit
szóval legalább 2m hosszú rakfelületű futó kell hogy elférjen keresztbe
a "kis"honda 10 centivel rövidebb, szóval úgy gondolom a más típusú gépeknek sem sokkal másabb a hosszuk
meg nem kell disznó mód megtépni
és az o-gyűrű ne legyen túl vastag
kb ennyi életbentartja
amikor szelepdekni csavar után érdeklődtem azt is kérdeztem
amúgy mit tettél vele?
gumit eltekerné a csavar
a boltit lágyítsd ki mielőtt felteszed
Kíváncsian várom a "tesztet" és előre is köszi.
ezek mind régi vasak itt a karbantartás vagy ennek hiánya dönt el mindent
lehet szarozni/isteníteni a márkát vagy a típust olyan 10évesig utána a karbantartástól függ minden
volt nekem egy 82es cagivám ami 3 hónapos állás után pöccre indult
pedig olasz meg öreg.....és ezt tudta -10foknál is(sajnálom is már hogy eladtam)
ha írsz egy mailt akkor elárulok egy vételi (teszt)ötletet, de nem akarom leírni hogy ne tudják sokan mert tuti fogok még motort venni
a 17es kerék meg szar ha terepezni akarsz alig van hozzá crossgumi
de szerintem van ott annyi hely hogy belemenjen a 18as kerék
szóval legalább 2m hosszú rakfelületű futó kell hogy elférjen keresztbe
a "kis"honda 10 centivel rövidebb, szóval úgy gondolom a más típusú gépeknek sem sokkal másabb a hosszuk
Kölcsön futó játszott nálam is!
csak karcsúbb
de a hossza kb ugyanaz
ki kellett szedni még a lábait is de bepakoltam
Persze ha csak annyin múlik, nekem is épphogy felfért átlóban.
megáll az úgy is