Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben, megfogadom.
csavar alá tegyél alátétet aztán nem ropog el a fül
meg nem kell disznó mód megtépni
és az o-gyűrű ne legyen túl vastag
kb ennyi életbentartja
Én semmit. A gazdája mondta, hogy elrepedt a bal felső füle, de meghegesztették. Legutóbb mikor cserélte az olajat, elpattant a jobb fele is. de hagyta, mivel nem tört, csak repedt. Hegesztetni nem tudok ingyen, 2000Ft-nem sok érte és alkalomadtán meghegesztetném. Két ünnep közt felhívom őket és lecserélem az olajat.
bontott
amikor szelepdekni csavar után érdeklődtem azt is kérdeztem
amúgy mit tettél vele?
Bontott, vagy utángyártott?
gerecsemotornál 2000ft
Sziasztok! Vettem egy 43F-es XT-t (hátul dobos). Erre olajszűrő fedelet hol kaphatok? Használt is jó, ha valakinek van olcsón megvenném.
Elküldhetnéd nekem is kíváncsi vagyok :)
megvan a hiba valoszínűleg a vizes tömítés nem szereti a hőt :D megnéztem bike parts-on és o gyűrűt ír... :)
ha olyan kialakítás mint a fékcső vége akkor vélhetőleg réz alátét
gumit eltekerné a csavar
a boltit lágyítsd ki mielőtt felteszed
segítsetek léééégyszi :) aza flexicső féleség ami jön ki az olajtartájbol és megy a blokkba, ott van vagyis volt egy kis tömítés, alatta de elkeveredett szétszedés közbe de sajna arra se emléxem hogy gumi volt vagy réz/fém tömítés nem tudja valaki? köszi
belso@kelekabel.hu

Kíváncsian várom a "tesztet" és előre is köszi.
tapasztalat nem sokat ér
ezek mind régi vasak itt a karbantartás vagy ennek hiánya dönt el mindent
lehet szarozni/isteníteni a márkát vagy a típust olyan 10évesig utána a karbantartástól függ minden
volt nekem egy 82es cagivám ami 3 hónapos állás után pöccre indult
pedig olasz meg öreg.....és ezt tudta -10foknál is(sajnálom is már hogy eladtam)
ha írsz egy mailt akkor elárulok egy vételi (teszt)ötletet, de nem akarom leírni hogy ne tudják sokan mert tuti fogok még motort venni
a 17es kerék meg szar ha terepezni akarsz alig van hozzá crossgumi
de szerintem van ott annyi hely hogy belemenjen a 18as kerék
Ahogy nézem lesz az még több is. Felhívtam egy kép nélküli hirdetést, pedig nem szoktam foglalkozni velük. 1991-es XT-ről volt szó, de a csajszi nagybátyja adja el, vele csak később tudok beszélni. Ha holnap meg lehet nézni, megnézem. Ezzel a típussal valami tapasztalat? Ha jól tudom ebben van hátul 17-es kerék, ami nem túl előnyös.
1 sör
Köszönöm.
a 3aj ténéré 220cm hosszú a kerekeknél, a segge egy kicsit még kilóg kb 8-10centit
szóval legalább 2m hosszú rakfelületű futó kell hogy elférjen keresztbe

a "kis"honda 10 centivel rövidebb, szóval úgy gondolom a más típusú gépeknek sem sokkal másabb a hosszuk
A fene se tudja...
Kölcsön futó játszott nálam is!
nah idáig jó minden állja a sarat :D bár 8 ra lettünk kész szomszédok nem nagyon csípik a hangját szal vagy 4 kört mentem az utcába.. :D idáig 5ös
amúgy az xr4 sem igen kisebb mint a ténéré
csak karcsúbb
de a hossza kb ugyanaz
én is 2m-re emlékszem, mert nem olyan rég egy havernak akartunk hozni egyet és akkor mértük az enyémet, de már nem teljesen emlékszem rá!
hoztam én már motort a kombi opelban is
ki kellett szedni még a lábait is de bepakoltam
Neked mekkora futód volt? Tudom, hogy ez a legalapabb dolog, de sajnos így hirtelen nem tudok nagyobbat szerezni.
Vagy még annyit tudsz csinálni, hogy leereszted a kerekeket.
Persze ha csak annyin múlik, nekem is épphogy felfért átlóban.
kiveszed a hátsó kereket.....
megáll az úgy is