Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm, a leírtak nem annyira biztatóak. Maximum elfektetve ráfér, meg rongyokat teszek alá. Persze csak ha hozom, mert még semmi sem biztos.
nekem 2.5 méter a futó hossza szerintem max fél méter szabad hely volt
de holnap megmérem a hosszát(ha nem felejtem el.... néha kihagy a cpu)
Vasárnap reggel mennék nézni, ha nem jó, addig kellene is szerezni valamit. Tehát ennyire
mennyire sürgős a méret?
Sziasztok!

Mekkora a Yamaha XT 600 tengelytávja, esetleg teljes hossza a kerekekkel együtt? Átlóban 1,70m-es utánfutót tudtam szerezni neki, megközelítőleg a Tenere teljes hossza is annyi. Jól gondolom? Viszont nem tudom a sima XT-nek az adatait.
akkor minek reklámozzák benzinállóként és főleg horror áron.... én ebből egy borsószemnyit használtam el, szóval vissza is viszem és ha ágaskodni kezdenek belefirkálok vmit a panaszkönyvbe
az összes pasztát oldja a benzin
egy időben teszteltem többfélét
még ez a szélvédőragasztó ami jól ellenáll neki
ezek a spéci zöld meg piros meg a tökömtudja milyen drága paszták mind szarabbak mint a mezei fbs
az komoly :D
ameddig csak lehet a gyári alkatrészeket kell megmenteni, mert az utángyártott alkatrészek olyanok is.... én most vettem 2 új szívócsonkot és minőségben meg sem közelíti az eredeti gyárit!
Van egy simsonom is (ami mindig kell, hogy legyen akármilyen és akárhány motor is van a háznál ) és ahhoz akármilyen alkatrészt is veszek, nem lehet csak így rögtön beledobni a motorba, mert csak kinézetre néz ki úgy mint a gyári, csak semmi nem ott van ahol kellene.
igaz és ha lesz is feles 15 ezrem veszek szívócsonkot csak most így karácsony előtt... pár óra és összedobjuk a gépet írok h mizu lett vele :D
bízzunk benne, hogy jó lesz..... én nemrég csalódtam a loctite-ban, igaz az loctite 5972 volt, benzinálló, hőálló, szóval szuperszónikus cucc.... de a benzin jobban oldja, mint az 500 forintos autósboltban vásárolt piros színű tömítőpasztát!Pedig kifejezetten úgy kértem tömítőpasztát, hogy benzinálló legyen.... igaz a leírás szerint az is, de a gyakorlatban mégsem! Ezt csak azért írtam le, hogy más ne járjon így, mert nem olcsó, de annál szarabb!
Az egy nagyon jó paszta, le a kalappal előtte, mi mindig ilyet használunk gyakorlaton.
az jó mert már vettem loctite pasztát :( és be is kentem vele holnap reggel kiderül h mizu :S loctite 5910 ultra black az a neve 200celsiusig hőálló ragaszt meg tömít is elvileg :S
amúgy még mindig keresek hátsó 18as küllőket, tárcsafékeshez
legalább 2 db kellene de ha van több az sem baj
anyával együtt
Még mindig eladó az XT600 polírozott alu kertervédőm (gyári). Képeket régebben töltöttem már fel ide. A legjobb ajánlatért elvihető, szép karácsonyfa dísz lehet belőle
értem... ha a holnapot túléljük, akkor hétvégén visszatérünk rá!
nem látom milyen, előtte van 3 motor is majd hétvégén kiszedem úgy is gumizni akarok
a ténérét tettem legbelülre hogy védjem a festéket rajta
nézd meg, hogy a te karbid milyen gyártmány, ha TK akkor érdemes méricskélni!
akkor ez jó eséllyel nem jött össze
3TB/3UW..... néztem másik info oldalt ott TK karbit írnak, de felesleges találgatni, hiszen rajta van a karbin!
neked mi a motorkódod?
enyém 3aj aztán megpróbálom kideríteni

csak a szélvédőragasztó ami kitart sokáig
karosszériás aki üvegez attól kunyerálj egy keveset
igaz... :)
én vmi hő/benzinálló tömítőpasztát vennék, mert az fog is, tömít és rugalmas...
szerinted ha veszek egy jó epoxi ragasztót? mert ugye itt van hő is :S ezek meg olyan 100-120 celsius ig jók :S