TT-és kolegák!
Végre hosszú idö utan de a reményt nem feladva tegnap hozzajuttotam 2 db ulés alati muanyaghoz(jo állapotuak jobb,bal)!
Lassan összáll a bicikli........:-)
gyertya nem kormos, füstölni sem füstöl, annyit veszek észre, hogy kicsit még nehezen ejti a fordulatot ( de már 100-szor jobban mint amikor megvettem) ill mintha néha magától kicsit emelgetné a fordulatot
Sajna nem vagy közelbe tehát nem tudok segíteni mert kopt motort már csak hangra lehet jól beálitani sajna ehhez nem árt érteni de igazából beteker teljesen és amikor egyenletesen jár akkor jó hallani és érezni kell játékos de meg éri mert ha jól eltalálod a keverést harapni fog és nem zabálni
azt ne nézd a manuálból
alapnak jó de egy idős szétberhelt gépnél nem mérvadó
mert ugye azon már semmi sem gyári
kis türelemmel jó lesz, csak ha állítod és jónak tűnik akkor tépj egy kört és ismét nézd meg
olaj meg jó a 20w50, a legolcsóbb motorba való ásványival is beéri
majd meglátjuk, elvileg olaj és benzinálló.... de ha mégis sz@r lesz, akkor veszek tömítést!
De legalább tudom, hogy nem a benzinszinttel, úszóval, tűszeleppel volt a gond, mert most működik!
Még lehet állítani kellene a levegő csavaron, de nem tudom az értéket, mert a service manual 1 és 1/4-et is ír illetve 2 és 1/2- is...
ja ebay-en van hozzá teljes felújítószett kb 19 ezer és egy kisebb szett 6 ezer körül.... ott minden van, csak tudnám, hogy lehet rendelni, onnan még sosem rendeltem!
megegyezik ez szinte minden típussal
még a 660as ténéréhez is jó
pár éve rendeltünk innen csak szétosztogattam a maradékot, most meg jó lenne egy tartalékba
köszi, ezt észre se vettem, mert nem is ennél néztem, mert az enyém XT600K? (berúgókaros) de gondolom a karburátorok egy jó pár évjáratnál/típusnál megegyeznek!?
Én ebayról rendeltem felújító szettet, amit linkeltél velük is beszéltem telefonon, de nem volt nekik xt-hez és nem is rendelnek hozzá... Vicc
www.biker-world.hu innen tudsz rendelni az úszóhoz tömítés, nem tudom megéri-e 4600ft. Ebayen 22font (postával, Mo-ra szállítva) a teljes készlet és akkor cserélsz mindent.
itt van csészetömítés is
remélem jó a link
igaz 4 db de gyorsan lehet hozzá társakat találni
egyet én is átveszek tartalékba ha úgy adódik hogy rendelnél
Most néztem meg és ezen az értéken van 25-27 mm, így valószinüleg a tömítés a hiba oka!
Tömítést lehet kapni valahol vagy azt is már csak majdnem komplett motorral együtt , mert eddigi tapasztalat, hogy minden csak szettben és hasonlók....
az úszón kell hajlítgatni
25-27mm legyen az úszó alsó része és a karbi között(fejreállítva)
vagy a benzinszint 5mm-re a csésze felső szélétől (túlfolyóra benzincső felhajtva)
Végre hosszú idö utan de a reményt nem feladva tegnap hozzajuttotam 2 db ulés alati muanyaghoz(jo állapotuak jobb,bal)!
Lassan összáll a bicikli........:-)
gázadásra jól és gyorsan reagál és szépen ejti a fordulatot
alapnak jó de egy idős szétberhelt gépnél nem mérvadó
mert ugye azon már semmi sem gyári
kis türelemmel jó lesz, csak ha állítod és jónak tűnik akkor tépj egy kört és ismét nézd meg
olaj meg jó a 20w50, a legolcsóbb motorba való ásványival is beéri
De legalább tudom, hogy nem a benzinszinttel, úszóval, tűszeleppel volt a gond, mert most működik!
Még lehet állítani kellene a levegő csavaron, de nem tudom az értéket, mert a service manual 1 és 1/4-et is ír illetve 2 és 1/2- is...
Olajból milyen viszkozitású kell, mert a service manual 20W40-t ír, de olvastam már, hogy 15W50- i szoktak tenni bele....
még a 660as ténéréhez is jó
pár éve rendeltünk innen csak szétosztogattam a maradékot, most meg jó lenne egy tartalékba
www.biker-world.hu innen tudsz rendelni az úszóhoz tömítés, nem tudom megéri-e 4600ft. Ebayen 22font (postával, Mo-ra szállítva) a teljes készlet és akkor cserélsz mindent.
remélem jó a link
igaz 4 db de gyorsan lehet hozzá társakat találni
egyet én is átveszek tartalékba ha úgy adódik hogy rendelnél
Itt találtam, de ez is kit...
azért nézd meg a benzincsöves módszerrel is, az a biztosabb
Tömítést lehet kapni valahol vagy azt is már csak majdnem komplett motorral együtt , mert eddigi tapasztalat, hogy minden csak szettben és hasonlók....
25-27mm legyen az úszó alsó része és a karbi között(fejreállítva)
vagy a benzinszint 5mm-re a csésze felső szélétől (túlfolyóra benzincső felhajtva)