Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm, akkor első 1000km-ig 10w50-es aztán úgy is szelepbeállítás és utána 20w50-es , egyébként szerelő is 20w50-est mondott,... köszönöm, a jobb csuklómra meg csomót kötök :D
szia, láttam írtál e-mailt. jövő szombaton megyek Veszprémbe előre láthatólag, ha nem jön közbe semmi. akkor találkozhatnánk az egyetem előtt
szia,
itt vettem a TT fórumon mint felújított teló, nem folyik belőle az olaj. nincs elvetemedve. nálam csak áll amióta megvettem. 17e-t szeretnék érte kapni. XT600-ba szerettem volna beépíteni, csak közben eladtam a motorjaim.
10w40-es kezdésnek jó, aztán ha jónak látod bejáratás után lecseréled 20w50-esre.
Én személy szerint a Motult ajánlom, persze ha a pénztárcád engedi, de bőven jó bele a Castrol is, mindkettőből van 10w40 és 20w50 is.
Azt a nagy fordulatos sületlenséget gyorsan felejtsd el, nem kétütemű cross ez!
Egyébként is, bejáratás alatt finoman bánj a jobb csuklóddal, mert előcsalogatod könnyen a csörgőkígyót a TT motorjából.
heló,egy kérdésem volna, 1991-es 350-es TT újítottam fel,(dugó, henger,gyűrűk, stb) kérdés,hogy milyen olajat ajánlotok bele, mert hallottam olyat is,hogy nagy fordulat miatt hígabbat, de olyat is,hogy mivel idősebb motor ezért sűrűbbet,... de viszont ha fel van újítva, akkor az olajozott részek teljesen újak,szóval akkor nem tudom,hogy most mit csináljak :(
Haverokkal mentünk motorozni, és ők mentek elől.
Egyszer csak a földút teljes szélességében felbukkant egy ilyen gát szerű földhalom, ilyen 1méter magas lehetett.
Haver az xr400-al ugrott egy szépet. Én nem akartam akkorát ugrani a TT-vel, sőt, csak annyi gázt adtam, hogy az első kereket tovább tolja felfelé.
Ezzel nem is volt gond, probléma az volt, hogy egy árok is volt mögötte.. Első kerék is épphogy csak az árok peremére érkezett.
Eléggé para volt, olyat zökkentem:S
Éééérdekes.
Hogyan találtad telibe?
Mert pl ha látok magam előtt egy árkot, általában odahúzom neki és akkor a hátsó kerék mindig belecsattan, de sose volt még belőle gondom - le is kopogom...
Telibe beleérkeztem egy általam nem látott árokba hátsó kerékkel.:S
Ekkor volt 40napja szervizelve Csika1 által, szal örömáradat van...
Ezt hogyan hoztad össze? :O
what is that? valakinek hasonló élmény?
Szia!
A fordított első villa mennyibe kerül?
Minden rendben van vele?
Nem folyik, nincs meghajolva, stb?
Szia! Sajnos nem tudom megvenni 4ezerért, nem állok úgy anyagilag. Ballagási öltönyre ment szinte minden pénzem. Suli mellett meg nehéz melózni. Ha kicsit olcsóbban megválnál tőle akkor kérlek jelezd! Elnézésedet kérem!
jó lenne az az 1 db küllő is is anya van kettő
aztán 3 küllőhiánytól jobb a kettő
melléteheted a fesszabályzót is aztán letesztelem
esetleg hátsó csomagtartó nem maradt a sufniban?
Hátsó fékért mennyit kérnél?
a fesszabályzóra még mindig vevő lennék
a telóhoz adok egy doboz olajat
a fesszabályzó nem tudom működik-e, elajándékoznám. (átvehető Fehérváron, vagy postán)
még mindig eladók az alkatrészeim (érdeklődni itt):
kicsit elfeledkeztem a dologról...
érdekel még a cső? most szombaton elviszem veszprémbe ha kell még
én 1 db-ot tudok neked adni, de az anyája nincs meg
ujjonan vettem 6600 ért kb 3 éve most a bolti ára olyan 7-8 e között van de itt az apróban is lehet találni már 3000 ért szerintem egy jó ár érte és mutatosabb is mint a snasz gyári
Valóban jól mutat ..már csak az a kérdés hogy az ennyémre is feltudnám-e rakni hisz az ennyém öregebb paripa!No majd +látlujk!Akkor ezek szerint Yz tipusuból elöbb fogok találni oldalidomot!Esetleg árat tudnál mondani rá mennyiért szorják!Köszi
nekem mikor ilyen gondom volt én egy yamaha yz 250 idomjával potoltak kis átalakítással még jól is nézett ki rajta az első képen az eredet idommal van a másikon az yz idomjával kis faragás és egy kis konzolz csináltam hozzá szerintem tökéletes lett
Találtam újat de sokalom a 11000/db árat !Ebay is van ott 30000 a 2 db szóval kerezsgetek még és hátha!Azért Köszi Kopaszka