egyértelmű benzin levegő keveréke nagy gázon irdatlan sok levegőt kap valahol falsót szív vagy tömítetlenség miatt ami lehet akár repedés is de ami a legvalószínűbb az a szívó csonk kiritkulása a leg gyakrabb problem az ilyen típusú öreg vasaknál én azt mondom féktárcsa tisztítót neki az meg mutatja hogy hol a hiba tudod hogy hogyan kell használni ( nem a tárcsára fújásra gondoltam)
XT350-hez valaki? Beindul, könnyedén hidegen melegen. Viszont 1/4-ed gáztól bedurrog, ledadog, nem pörög ki tovább. Tippek esetleg mi okozhatja? Súberttű mindegy hol van a jelenség ugyanez
pesten a 7.kerben is volt átvevőhely/ügyfélszolgálat a keletitől nem túl messze
de amelyik új néven van annak mér nincs(csak a dizájn ugyanaz)
tegnap óta agyalok de nem jut eszembe
Köszi a linkeket!
Nem bírtam már tovább nézni, ahogy a drága benzin csöpög a karbi alján.
Keresgélek még egy kicsit magyarisztánban, és ha minden kötél szakad muszáj lesz megrendelnem ebay-ről, mert máshol nem igen találok, csak félek hogy a kiszállítás kissé hosszadalmas folyamat lenne.
megméred mekkora, és veszel egy olyan méretű o-gyűrűt
mi egyszer vettünk itthon is ilyen tömítést, elfelejtettem a bolt nevét, meg is szűnt most meg más néven fut
ilyen szürke jellegű háttér és a alkatrész keresésnél voltak képek honda-suzuki-kawasaki-yamaha
hátha valakinek beugrik a neve........
ott 4db volt egy csomagban
1000ft/db volt kb 3 éve
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem a nálam tapasztaltabb réteghez!
Kuka lett az úszóház tömítésem, de sehol nem találok ilyen gumi tömítést...valamilyen benzinálló pasztával meg lehet oldani a dolgot?
Heló. olyan kérdésem volna,hogy egy 350-s TT-t (1991) szeretnék supermotard kerékkel felruházni. valakinek volna valamilyen tanácsa,ötlete, hogy mekkora, és milyen széles kerekek passzolnának oda? köszi a segítséget előre is!
családi okok miatt sürgősen eladó ár alatt,érdeklődni itt vagy 06706590609 es számon,kérésre küldök képet.
most ugrott be
de amelyik új néven van annak mér nincs(csak a dizájn ugyanaz)
tegnap óta agyalok de nem jut eszembe
Nem tudod véletlenül, hogy melyik városban található?
Nem bírtam már tovább nézni, ahogy a drága benzin csöpög a karbi alján.
Keresgélek még egy kicsit magyarisztánban, és ha minden kötél szakad muszáj lesz megrendelnem ebay-ről, mert máshol nem igen találok, csak félek hogy a kiszállítás kissé hosszadalmas folyamat lenne.
mi egyszer vettünk itthon is ilyen tömítést, elfelejtettem a bolt nevét, meg is szűnt most meg más néven fut
ilyen szürke jellegű háttér és a alkatrész keresésnél voltak képek honda-suzuki-kawasaki-yamaha
hátha valakinek beugrik a neve........
ott 4db volt egy csomagban
1000ft/db volt kb 3 éve
http://www.ebay.co.uk/itm/yama...
vagy van teljese felújító készlet.
http://www.ebay.co.uk/itm/yama...
Lenne egy kérdésem a nálam tapasztaltabb réteghez!
Kuka lett az úszóház tömítésem, de sehol nem találok ilyen gumi tömítést...valamilyen benzinálló pasztával meg lehet oldani a dolgot?