Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy komplett blokkom egy 600tt blokk,mindennel,ha érdekel 06706590609
olcsóbb robogót betudok számolni,vagy valamit
Hmmmmm. Ezt a féktisztítós mókát elemezhetnéd. Mindig tanulok újat
egyértelmű benzin levegő keveréke nagy gázon irdatlan sok levegőt kap valahol falsót szív vagy tömítetlenség miatt ami lehet akár repedés is de ami a legvalószínűbb az a szívó csonk kiritkulása a leg gyakrabb problem az ilyen típusú öreg vasaknál én azt mondom féktárcsa tisztítót neki az meg mutatja hogy hol a hiba tudod hogy hogyan kell használni ( nem a tárcsára fújásra gondoltam)
Akkor távsegítségben én kimerültem. Bár sose volt erősségem:)
áá kösz annak az alja is min 500 annyim most épp nincs
560ezer,de hívj mert alkuképes
Továbbra is csinálja. Ezek már megvoltak sajna
Hali XT350-hez keresek86mm-es dugót,esetleg hengerfejet.
Légszűrőt takarítsd ki, cserélj gyertyát első körbe. Ha továbbra is csinálja, lehet a trafó környékén van gond.
XT350-hez valaki? Beindul, könnyedén hidegen melegen. Viszont 1/4-ed gáztól bedurrog, ledadog, nem pörög ki tovább. Tippek esetleg mi okozhatja? Súberttű mindegy hol van a jelenség ugyanez
mennyi pénz ilyen volt az első motorom imádtam vennék újra de csak jó áron
sziasztok!
családi okok miatt sürgősen eladó ár alatt,érdeklődni itt vagy 06706590609 es számon,kérésre küldök képet.
biker world........
most ugrott be
pesten a 7.kerben is volt átvevőhely/ügyfélszolgálat a keletitől nem túl messze
de amelyik új néven van annak mér nincs(csak a dizájn ugyanaz)
tegnap óta agyalok de nem jut eszembe
Nem ugrik be, pedig ismerek pár boltot a neten!
Nem tudod véletlenül, hogy melyik városban található?
Köszi a linkeket!
Nem bírtam már tovább nézni, ahogy a drága benzin csöpög a karbi alján.
Keresgélek még egy kicsit magyarisztánban, és ha minden kötél szakad muszáj lesz megrendelnem ebay-ről, mert máshol nem igen találok, csak félek hogy a kiszállítás kissé hosszadalmas folyamat lenne.
megméred mekkora, és veszel egy olyan méretű o-gyűrűt
mi egyszer vettünk itthon is ilyen tömítést, elfelejtettem a bolt nevét, meg is szűnt most meg más néven fut
ilyen szürke jellegű háttér és a alkatrész keresésnél voltak képek honda-suzuki-kawasaki-yamaha
hátha valakinek beugrik a neve........
ott 4db volt egy csomagban
1000ft/db volt kb 3 éve
Ugyanez van velem is:) én már találtam hozzá, csak még nem rendeltem meg.

http://www.ebay.co.uk/itm/yama...

vagy van teljese felújító készlet.
http://www.ebay.co.uk/itm/yama...
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem a nálam tapasztaltabb réteghez!
Kuka lett az úszóház tömítésem, de sehol nem találok ilyen gumi tömítést...valamilyen benzinálló pasztával meg lehet oldani a dolgot?
köszi,valami e-mail címet nem tudsz rá adni,hogy kommunikálhassak vele?
igazán? és a hátsó kerék az tárcsafékes? mert az én TT-m dobfékes, de mondjuk ez megoldható probléma, Miskó? neki ez a nickneve?
keresd Miskót neki van is egy szett olcsó pénzért adja nekem kellet volna csak mire megszerezte én a motort is eladtam
Heló. olyan kérdésem volna,hogy egy 350-s TT-t (1991) szeretnék supermotard kerékkel felruházni. valakinek volna valamilyen tanácsa,ötlete, hogy mekkora, és milyen széles kerekek passzolnának oda? köszi a segítséget előre is!