na majd meglátom ha odajutok
hanem
milyen vastagok azok a 19es küllők? hogy van a menet rajta? vágva vagy mángorolva?
úgy néz ki csak abból kell méretre szabni
mennyiért adod őket? kellene 3db(esetleg még 2 tartalékba)
A telefonszám stimmel, szerintem a név is stimmelne (nem akarok személyeskedni, hátha valóban nem Te vagy az), a felhasználói név szintén stimmel.
Ezért érdeklődöm, mert ha esetleg mégis Te vagy az, akkor szerintem fair lenne engedményt adni, mert érdekelne a cucc, hogy végre össze lehessen rakni az enyémet normálisan...
Igen, valóban jöhetne kép róla.
Engedmény van?
(Mert amikor "megszerelted" a blokkomat összesen 80eFt-ért - amiből ugye azt mondtad, hogy 10eFt a munkadíj - kb 25eFt volt a belerakott cucc (szelepfedél és a jobb oldali dekli), mert a vezérműtengely nem lett cserélve és a hengerfej sem, ami kiadhatta volna azt az összeget.)
kompletten 80 ezer,de csak az eleje nincs meg a motornak,
ebbe benne van a blokk 600 tt)) gyujtás,karbi,hátsó villa telóval,tárcsás hátsó kerék,sportkipu
eleje törve lett,amúgy működött
egy xz600z csomagtartója nem úszik valakinek a sufniban?
3aj típushoz kellene a többié nem tudom mennyire kompatibilis
esetleg telóvédó gumi is érdekelne bolti ár alatt
Szívócsonkok is vannak hozzá?
Ép a belseje?
Nekem azóta nem megy a gép, mióta Nálad volt a blokk... :(
Először találtunk egy csavart a szelepfedélen belül, ami megakasztotta vezérműtengely átfordulását, ezáltal a beindítást.
Szívócsonkból is újat kell szereznem, mert az egyik oldali lelóg és a jobb oldali deklinél pedig szivárog az olaj.
80eFt és még mindig nem megy a gép.
Nem adnád oda ingyen azt a blokkot? :)
most erre a helyszín lenne a helyes válasz?
néha van erzsébeten,amikor melóba úgy megyek,most garázsban van halászon mert eladóvá vált,leszervizelve vár egy uj tulajt,amúgy 2001-es én vagyok a 3-ik tulaj,bontatlan blokk,és csak is kizárólag halál eset miatt eladó...mert ez magyarország és nem akarjátok tudni mennyi mostanában egy temetés :(
hóóót egyszerú beindítod a vasat a féktisztítót elkezded fújkálni a légszűrő től a blokk felé szépen lassan mindenhová ahol a motor hangja megváltozik (felpörög) ott van baj ott szív falsót ez áltlában a szívó csonk környékén fog bekövetkezni :( sajna nem olcsó mulatság
hanem
milyen vastagok azok a 19es küllők? hogy van a menet rajta? vágva vagy mángorolva?
úgy néz ki csak abból kell méretre szabni
mennyiért adod őket? kellene 3db(esetleg még 2 tartalékba)