Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na majd meglátom ha odajutok
hanem
milyen vastagok azok a 19es küllők? hogy van a menet rajta? vágva vagy mángorolva?
úgy néz ki csak abból kell méretre szabni
mennyiért adod őket? kellene 3db(esetleg még 2 tartalékba)
bronzperselyezés
kotyog a ténéré himbája, elég durván
mit lehet tenni? himbafelújító készlet nincs hozzá sehol......
a telónál nem mozog semmi
A telefonszám stimmel, szerintem a név is stimmelne (nem akarok személyeskedni, hátha valóban nem Te vagy az), a felhasználói név szintén stimmel.
Ezért érdeklődöm, mert ha esetleg mégis Te vagy az, akkor szerintem fair lenne engedményt adni, mert érdekelne a cucc, hogy végre össze lehessen rakni az enyémet normálisan...
Szevasztok kéne nekem 1 fuvoka a karbiba ki tudna segiteni?
hétvégén kattingatok,taksonyban figyel a hős
te figyu,nem rám gondolsz hidd el,de emlékszem mert ismerem az illetőt,
Igen, valóban jöhetne kép róla.
Engedmény van?
(Mert amikor "megszerelted" a blokkomat összesen 80eFt-ért - amiből ugye azt mondtad, hogy 10eFt a munkadíj - kb 25eFt volt a belerakott cucc (szelepfedél és a jobb oldali dekli), mert a vezérműtengely nem lett cserélve és a hengerfej sem, ami kiadhatta volna azt az összeget.)
erről dobhatnál fel pár képet ::))
kompletten 80 ezer,de csak az eleje nincs meg a motornak,
ebbe benne van a blokk 600 tt)) gyujtás,karbi,hátsó villa telóval,tárcsás hátsó kerék,sportkipu
eleje törve lett,amúgy működött
na majd kiderül, ha máshol sem találok akkor lehet ez lesz
bár ahogy ismerem ezeket a japókat tuti nem valami szabványmenetet faragtak rá.......
19" külőim vannak csak ha van hozzá menetmetsződ és meg tudod csinálni akkor meg oldható mert ugye hosszabból lehet rövidebbet csinálni
18as kerékbe kellene
18" vagy 19" os 19 van ithon vagy 30 db
és esetleg gyári hátsókerékbe való küllő?
3db kellene de ha több van az sem gond
egy xz600z csomagtartója nem úszik valakinek a sufniban?
3aj típushoz kellene a többié nem tudom mennyire kompatibilis
esetleg telóvédó gumi is érdekelne bolti ár alatt
most nem nagyon értelek hogy mi van a kawával és mi van a simoval meg a minimál árral ?,
Szívócsonkok is vannak hozzá?
Ép a belseje?
Nekem azóta nem megy a gép, mióta Nálad volt a blokk... :(
Először találtunk egy csavart a szelepfedélen belül, ami megakasztotta vezérműtengely átfordulását, ezáltal a beindítást.
Szívócsonkból is újat kell szereznem, mert az egyik oldali lelóg és a jobb oldali deklinél pedig szivárog az olaj.
80eFt és még mindig nem megy a gép.
Nem adnád oda ingyen azt a blokkot? :)
ha a minimum árba beszámolom a simot,úgy érdekel?
a kawasaki biztos tuti,csak fontos lenne a kp.
most erre a helyszín lenne a helyes válasz?
néha van erzsébeten,amikor melóba úgy megyek,most garázsban van halászon mert eladóvá vált,leszervizelve vár egy uj tulajt,amúgy 2001-es én vagyok a 3-ik tulaj,bontatlan blokk,és csak is kizárólag halál eset miatt eladó...mert ez magyarország és nem akarjátok tudni mennyi mostanában egy temetés :(
Szia, szép a yamaha TT-d, a környéken még nem láttam pedig én is Erzsébeti vagyok.
a simo vagy 30e megér a kawát 500 környékére tartanám mert most fullos kívül belül
melyiket mennyibe?esetleg fent van a neten belinkeled,vagy küldesz képet.
hóóót egyszerú beindítod a vasat a féktisztítót elkezded fújkálni a légszűrő től a blokk felé szépen lassan mindenhová ahol a motor hangja megváltozik (felpörög) ott van baj ott szív falsót ez áltlában a szívó csonk környékén fog bekövetkezni :( sajna nem olcsó mulatság
egy simsonom van megy egy 250 es kawasakim