Hali!
Beszéltem az embereddel, szombaton elmegyek megnézem, mert Pesten lesz dolgom, akkor hazaútba beütöm Nagykőröst.
Korrektnek tűnik, remélem a moci is az lesz
Úgy látom Nekem szerencsém volt. Az első motort amit elmentünk megnézni szerelő haverommal meg is vettük. Azóta meg van 1.5éve és nem volt vele semmi probléma. A szokásos kopó dolgokat leszámítva Ennek az embernek meg elég sajátos eladási technikája van.
Hali!
Köszi az ajánlást szemezgetek vele, igazság szerint nagyon is tetszik, meg ha azt mondod patika a masina, akkor megérné megtekintenem, csak az 500 km oda vissza úttal van a gond....
Utálom ezt a megyét, mert itt csak olyan motorok vannak aminek kihajtják a belét, de amikor költeni kellene rá x ezer jómagyar FT-ot, mindenki passzolja tovább.
Nincs ennek semmi baja, csak azért folyik belőle az olaj, mert kicsit híg ami benne van, meg azért füstöl mert a szelepszárszimering kiment....persze mint egy gyárkémény.
Mai nagy telefonálásom elmesélem Nektek :)
-Szia megvan még a motorod?
-Igen meg.
-Hol van ez helyileg?
-Mond meg Te hol vagy és megmondom milyen messze vagy.
-Mátészalka környéke.
-Akkor messze, mert én ......(nem emlékszem mit mondott) vagyok, de ha kell eljössz érte.
-Mondom neki, hogy nem szívesen utánfutóznék 500 km oda vissza.
-Nem is kell jönni, van nekem több vevőm is.
Ezután rámnyomta a telfont...
Ha eladó valami arra nem rászokás beszélni a vevőket? Vagy én tudom rosszul?
Heló! olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy egy '91-es TT350-be szerintetek passzolna valamilyen motard kerék? esetleg valamilyen típusú motrot tudtok ajánlani, illetve fontos a belső tengely átmérője, vagy esetleg felni méretek?
Hali!
Csapatás után 2-3 órával leszedtem gyujtás felőli deknit kicsit mozgott a lendi nem tudom nem e csapágyas mondjuk melegen meg nem mozog csak épp egy kicsit nagyon minimálisat, tudom hogy kell egy bizonyos illesztés ugye hőtágulás miatt. Azt szeretném kérdezni ha esetleg cserélek majd főtengely csapágyat akkor c3 vagy c4 kell ezekbe?:)
xt600 1vj röl van szó,még nem bontottam meg,mihelyt idöm lesz rá :) ám a vezérkerékben nincs éknút....esztergapadom van,szóval szerszámot nem probléma elkésziteni
Látom már van hozzá speckós lehúzó anélkül az életben le nem szeded a lánckerék meg kúpos és ékes azt már nem nehéz leszedni a mágnes lent van mint a képeken olyan lehúzó kell hozzá
Tud -e valaki segíteni tanácsot adni?vettem egy yamaha xt-500-E 93-EWS. tipusú vasat erdei uton vissza felé kikopog az első teleszkop. Már olajat is cseréltem benne (Repsol 5-40) amit az üzletben ajánlottak.De még mindig meg van a jelenség a teleszkóp nem lőtyőg jooo.Volt aki azt mondta utcai nem lesz jó soha lehet ez?
Motoroktól kicsit eltérve... köszönöm a linket, megnézte a videót is... Kicsit ég a pofám, hogy nem hallottam még erről az emberről. :/ Minden elismerés neki, nem kis teljesítmény ez amit tett ! Kár , hogy róla, hozzá hasonló emberekről keveset hallani... ellentétben a focistákkal meg egyéb tömegsportolókkal...
Beszéltem az embereddel, szombaton elmegyek megnézem, mert Pesten lesz dolgom, akkor hazaútba beütöm Nagykőröst.
Korrektnek tűnik, remélem a moci is az lesz