Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok, olyan kérdésem lenne h van egy tt 600-am és nincs meg a cdi hozzá h valaki letudná irni h a blokkbol feljövö kábelek szin szerint micsodák ? és a jeladotol 3 szál jön fel h azokbol mejik mi? elöre is köszi a válaszokat!
megkérdem a postán mennyi az az annyi és jelentkezem!
üdv

XT 350 -el kapcsolatban kérdeznék : (1991-es 3YT motorkód)
mi a különbség az XT 350B és az XT 350BC között?

ezen az oldalon találkoztam az egy évjáraton belüli 2 típussal:

http://www.yamahapartshouse.co...

alkatrész rendelés miatt lenne fontos

válaszotok előre is köszönöm

V
Én is utalásra gondoltam, de jó lenne pontosan tudni a Postázás árát :)
Na az jó :D Én mostanában nagyon keveset vagyok kint, motoron :S De most nekem sincs váltó gondjaim :D
hát ha elutalod a pénzt, akkor kijön a posta sztem pár száz Ft-ból, de utánvéttel nem. Fehérváron nem jársz esetleg? Veszprémbe járok egyetemre, de csak szeptemberben megyek legközelebb
Magyarországon csak itt tudsz rendelni http://easystore.host56.com/in...
ha ilyen kevés van akkor majd szerzek valahonnan
gondolom neked is kellhet bármikor
Áh semmi:D Ez a motul olaj nagyon bevált. Nagy melegbe is könnyű váltani, úgyhogy mostanában nem szerelgettem, csak motorozok.
Rendben :) Várom :D Olajhűtőddel mi a helyzet?
vanni van aszem még vagy 4 szál én 500ft / szálért vettem
van neked raktáron is?
pár szálat üzletelhetnénk tesztnek
400-450 fok én használtam már kiválóan működik
mekkora hőfok kell ennek?
csak az acetilén vagy a pb gázos is megolvassza?
Na azt nem tudnám meg mondani de a hts-2000 100% hogy jó hozzá sajnos tapasztalatból mondom de ha nem győztelek volna meg eléggé akkor csak a youtub keresőbe írd be a hts-2000 ret olyan videó van róla hogy az meg fog győzni
Köszi a választ Kopaszkak1 és esetleg tudsz valami olyan helyet ahol lehet venni ilyen oldaldeknit ha esetleg a forrasztással nem járok sikerrel?
Persze, majd csinálok. Ma megnézem telefonommal milyen lenne, de szerintem szar. 3hét múlva meg jön haza tesóm neki van tükörreflexes gépe, az tud hd-ba videót csinálni, lehet azzal fogom felvenni csak.
Hello! Jól néz ki, faszán mutat rajt! Hangjáról dobhatnál fel videót, kíváncsi vagyok rááá!
Megoldás a gondodra a HTS-2000
Heló!Érdeklődni szeretnék,van egy yamaha tt 600 as motorom és repedt a váltó oldali dekni (alumínium) kb. két darab 2cm-es hajszálrepedés található rajta ahol szivárog az olaj.Mit lehet vele kezdeni?Páran ajánlották a fém ragasztót,de lehet ,hogy inkább hegeszteni kéne!Előre is köszi a választ!
Ma felraktam végre az arrow dobomat. Kerámia gyapotra vártam jó sokat. A hangja az brutális már most imádom :) 1 kép:
Szia! Posta kb mennyi lenne? Vagy személyesen nekem Veszprémben lenne még jó. neked? Őszintén megmondom, postát azért kérdezem, mert 4500.- om van fékcsőre csak. :/
Köszi az infot hasznos dolgok ezek számomra !Hiába az öreg róka!Köszi minden jót
Szia a 4-6l fogyasztás az ideális neki alapjáratot karbi típusától függően tudod állítani tuti hogy a menetirány szerinti bal oldalon van rajta az állító csavar egy kb 2ft os nyi nagyobbacska gonbot (mellékeltem képet) keress rajta befelé tekered akkor nő az alapjárat viszont az hogy le áll az nem az alapjáratól függ hanem a benzin levegő keverékétől azt a karbi legalján egy icipici csavar húzóval tudod állítani (bitfej) tekerd beljebb fél fordulatot és akkor kevesebb levegőt fog kapni remélhetőleg a csavar vége nincs elkopva és érezhető lesz a változás remélem tudtam segíteni
17000-ért vettem, ennyit szeretnék én is kapni érte