Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bingó!
Jobb oldali!
Hívj a számom 06303604406
Keresd már meg léci, és mond meg hogy mennyi és küld ha jobb oldali, annyit tudok segíteni így hogy a bal oldalin van egy kis pöcs a gumin valami csövet lehet rádugni a jobb oldalin nincs.
Van egy, csak nem tudom hogy jobb vagy bal oldali.
Meg kell keresnem.
TTR 600 dob (belenyúltak, illetve kinyitották már)
Pici pénz, 8500 FT
Sziasztok valakinek nincs elfekvőben egy szívócsonk a karburátor és henger közé egy jobb oldali?
hozzá teszem az összekötő cső JÓ tt350 hez ami most rajta van 1-1 ben fel tudod tenni a motorodra
szia nekem van sőt eladó is van
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy nyitott dobot szeretnék a TT 350 re ak tudna segíteni kérem írjon :)
Hali! nekem is volt egy ilyen tt-m nem a bakonyban laksz? üdv
Nem tudtok xt-hez karburátor felújító szettet? Főleg tömítések érdekelnének. Előre is köszi.
ok akkor kell.kèpet tudsz küldeni rola? oriongi@freemail.hu ra thx
3000 Ft
Ès hogyè adod?
Ès hogyè adod?
De van!
Szasztok.

Nincs valakinek elfekvöben othol egy elsölánckerék védő? TT600 59x-re kellene elöre nekem.
Fúrd ki mind a 3-at 8-asra, aztán 1000 év meg egy nap.
hát erre nem tudok mit mondani sosem szedtem szét xt/tt blokkot
nekem nem volt gond, tisztára újszerű volt nem volt szétcseszve rajta semmi
Köszönöm a gyors választ Ini!
Viszont ez nekem már úgy volt megoldva hogy nem a gyári csavar volt benne hanem azt hiszem ,h kb. 6 centi hosszú hatos csavar volt beletéve és arra volt téve anyacsavar!ez a két csavar csak az olajszűrő fedelet fogja vagy van más szerepe is esetleg a gyári az hosszan benyúlik és bent is tart valamit?
irány egy gépműhely, aztán tesznek bele új menetet amit nem fogsz tudni kiszakítani
nem is lesz drága
Sziasztok van egy tt 600 as motorom és az a problémája,h van 3 csavar ami tartja az olajszűrő fedlapját és a két felső csavar menete el van szakadva!Mit tudok ezzel kezdeni? esetleg fémragasztó,vagy új menet fúrás? előre is köszi a választ!
service manuál
Szevasztok tt 600 rol nincs valakinek bontott rajza a blokrol? vagy nem tudjátok honét tudnák szerezni?:S