Ritkán járok pesten, két hete pont voltam. a jobbos szár alján van a fék felfogatási pontja ha jól emlékszem, de csinálok róla képet ha kéred. Gyorskötözővel valami csavarok vannak rajta meg ilyen távtartó lemezek. a teló alján amit kérdezel, oda a tengely megy. Nem tudom milyen évjáratú TT-ből van, ha visszatekersz itt a fórunom, azt hiszem az eladó kiírta valamikor.
eddig minden szart be tudtam lőni
bár volt aminek neki kellett feküdni 3x is mert mindig felkúrt
egy kivétel volt, egy sornégyes, valamit elkúrtam a benzincsöves vákuumérő készítésnél
mondjuk menni avval is lehetett......
most is ázik egy xt karbi bioetanolban
tekerd be koppra a csavart aztán tekerd ki 1,5 fordulatra
utána lehet próbálkozni
eleinte max 1/4 fordulatonként utána meg még kevesebb legyen a tekergetés
meleg motor, tiszta karbi&légszűrő alap
szelepek gyújtás is legyen rendben
a falsot meg kiszűrheted egy flakon féktisztítóval
nem lehet koszos,ha a karbi oldalán lévő félkör,amit a bowden húz visszaereszt,. különben is 2 bowdenes a gázbowden,szóval mindkettőnek koszosnak kellene lennie
köze nincs a keverék arányhoz nyomj egy kis fékolajat a gázbovdenbe aztán kb 30 perc mulva adj neki jó adag wd-40 et az ott a baj hogy kozos a bovden és nem siklik
heló, kérdésem volna, hogy összeraktam 350-es TT-m megy minden oké, csak annyi a gondja hogy lassan ereszti vissza a fordulatot. Szívócsonkok karbinál újak, szóval ott nincs gond. Szerelő említette,hogy a karbin alul van egy csavar,amivel lehet a levegő-benzin keveréket állítani, és itt lehet valami elállítva,...esetleg valakinek hasonló gond, vagy helyes beállítás? :/
Szia!
Pestre gondolom nemigen szoktál járni...
Vagy mégis? :)
Felnagyítva a képet, nem látom hol a féknyereg felfogatási pontja...
Meg nem tudom, mi van gyorskötözővel felfogatva a felső kormánykiflire (a kormánycsapágy és részei)?
És ott alul a teleszkópok alján mi az a 4 menetes lyuk, oda mi megy még?
Sziasztok!Xt600-hoz kellene egy berúgó felőli dekni,kb 2-3 centis lyuk van,ragasztani gondolom azt már nem lehet!Aki tudna olcsón valami bontott deknit kérem jelezze!Köszönöm
Nekem a castrol 20w50 nyáron nem vált be, nagyon felhígult a melegtől, nehéz volt vele váltani. Áttértem a motulra szintén 20w50, azóta semmi baja a legnagyobb forróságba se. Majdnem dupla annyiba kerül a literje a motulnak, de szerintem megéri.
a 3. X vészesen közelít...