Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

néha megcsúszik azért
a 3. X vészesen közelít...
annyi
te még fiatal vagy nem csúszik még annyira a kuplung
persze otthzon hagytam a papírt amire a címed írtam... a házszámra nem emlékszem. Jókai út 22?
köszi!
ha minden jól megy, ma feladom a csomagot
Ritkán járok pesten, két hete pont voltam. a jobbos szár alján van a fék felfogatási pontja ha jól emlékszem, de csinálok róla képet ha kéred. Gyorskötözővel valami csavarok vannak rajta meg ilyen távtartó lemezek. a teló alján amit kérdezel, oda a tengely megy. Nem tudom milyen évjáratú TT-ből van, ha visszatekersz itt a fórunom, azt hiszem az eladó kiírta valamikor.
köszi a bíztatást, most festik a tartályom,ha kész lesz addog állok felette,míg megnem csinálom :D
menni fog az.
ha nem elsőre majd a 15. próbára
gyere el hozzám,.. nos csináld meg légyszi :D:D:D
eddig minden szart be tudtam lőni
bár volt aminek neki kellett feküdni 3x is mert mindig felkúrt
egy kivétel volt, egy sornégyes, valamit elkúrtam a benzincsöves vákuumérő készítésnél
mondjuk menni avval is lehetett......
most is ázik egy xt karbi bioetanolban
fújkáld körbe a szívócsonkot járó motornál
ha felpörög akkor falsot szív
köszi, és a falsot féktisztítóval hogyan? ez nem jött le elsőre? D:
ejj de tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc tucc
véleményt kérdeztél nekem ez volt a véleményem nem mindig tény a vélemény " dikk ez milyen jól hangzik" ::))
tekerd be koppra a csavart aztán tekerd ki 1,5 fordulatra
utána lehet próbálkozni
eleinte max 1/4 fordulatonként utána meg még kevesebb legyen a tekergetés
meleg motor, tiszta karbi&légszűrő alap
szelepek gyújtás is legyen rendben
a falsot meg kiszűrheted egy flakon féktisztítóval
attól függ milyen motor simson ? mert ha az akkor nem jó ha egy tt 600 akkor gyári
nem lehet koszos,ha a karbi oldalán lévő félkör,amit a bowden húz visszaereszt,. különben is 2 bowdenes a gázbowden,szóval mindkettőnek koszosnak kellene lennie
Szevasztok.Valaki mondhatna nekem egy gyárit megközelítő lánckerék áttételt.Nekem most 15/49 van fent az gyári lehet?
ha bedadog akkor sok sok sok sok sok sok levegőt kap valahol falsot szív
köze nincs a keverék arányhoz nyomj egy kis fékolajat a gázbovdenbe aztán kb 30 perc mulva adj neki jó adag wd-40 et az ott a baj hogy kozos a bovden és nem siklik
illetve még ,hogy hirtelen gázadásnál, bedadog,... :(
heló, kérdésem volna, hogy összeraktam 350-es TT-m megy minden oké, csak annyi a gondja hogy lassan ereszti vissza a fordulatot. Szívócsonkok karbinál újak, szóval ott nincs gond. Szerelő említette,hogy a karbin alul van egy csavar,amivel lehet a levegő-benzin keveréket állítani, és itt lehet valami elállítva,...esetleg valakinek hasonló gond, vagy helyes beállítás? :/
Szia!
Pestre gondolom nemigen szoktál járni...
Vagy mégis? :)
Felnagyítva a képet, nem látom hol a féknyereg felfogatási pontja...
Meg nem tudom, mi van gyorskötözővel felfogatva a felső kormánykiflire (a kormánycsapágy és részei)?
És ott alul a teleszkópok alján mi az a 4 menetes lyuk, oda mi megy még?
Sziasztok!Xt600-hoz kellene egy berúgó felőli dekni,kb 2-3 centis lyuk van,ragasztani gondolom azt már nem lehet!Aki tudna olcsón valami bontott deknit kérem jelezze!Köszönöm
Nekem a castrol 20w50 nyáron nem vált be, nagyon felhígult a melegtől, nehéz volt vele váltani. Áttértem a motulra szintén 20w50, azóta semmi baja a legnagyobb forróságba se. Majdnem dupla annyiba kerül a literje a motulnak, de szerintem megéri.