Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kopaszka!Urak!Pár kérdés hol lehet TT 600-on alapjáratot állitani?Picit alacsonynak tünik ha + huzok neki 1 kövér gázt akkor leáll!Ja és szerintem mocskos sokat eszik viszont nincs gond a menet tejesitményel szedi a virgácsait rendesen!Úgy tudom kb. 4-6 liter lenne a nármál!Köszi
értem, köszi a választ.
Egyenlőre még gondolkodom a dolgon.
Amúgy árban mire gondoltál?
hát én úgy vettem, hogy fel van újítva, de sztem nincsen, vagyis nem vagyok benne teljesen biztos. az olaj nem folyik belőle, így áll a garázsban mióta megvettem
igen, mindkettő hátsó!
szia, azt már elvitték sajnos
szia, 4e ft. még érintetlen, sosem volt használva
Szia Stephan! Gooridge fék csövet mennyiért adnád?
Nekem elvileg 25-30e Ft közé esne a felújítószett.
AZ esztergálós megoldást 5ezer forintban szeretném maximalizálni.
Végül is összesen 3 danamid perselyt kell esztergálni hozzá.
Remélem tényleg nem lesz 5 fölött, és tartós is lesz.
Szia 6 lukas hengerfejed van xt600-as hoz?
Nekem most lesz benne 1 éve, tehát még viszonylag friss, igaz, csak az első futóműben van - tehát a 4 lengőkarnál - és összesen került munkadíjjal együtt 7 ezer Ft-ba.
A tűgörgők áráról pedig valóban nem tudok sokat, lehet, hogy valóban pár száz Ft, de amikor hátul a himbát újítattam fel, 21eFt volt munkadíjjal...
Ez alapján előre már a danamidot választottam és másoknak is, akiknek ez van is csak jót mondanak róla.
Meg ha jól tudom a rallisok is ilyet raknak a futóműbe...
ha már ennyit esztergálsz
nézz egy olyan csapágyat aminek a belső/külső fele passzol és esztergáltatsz hozzá közbetétet vagy csapszeget....
párszáz ft egy tűgörgős csapágy
Csáó!:)
Most én is azon gondolkozom, hogy danamidból lehetne bele esztergáltatni perselyt a 3 tűgörgő helyére. Vagy még bronzból lehetne, elvileg az jobban bírja a terhelést:/
Neked hogy bírja, a danamid? Mióta van a quadodban?
Nem tudom még melyik anyagból lesz csinálva, majd az esztergályos úgy is fogja tudni melyik a jobb. Lényeg hogy egy stabil himbát kapjak végeredménybe, és azért bírrja is egy darabig majd:)
Hali! :)
Én a quad futóműjénél a tűgörgők helyére danamidot (ipari műanyag) tettem, mert jóval tartósabb és olcsóbb is, mint a tűgörgők, bár ezt is préselni kell...
de a fékcső az a hátsó fékhez van ugye? ha jól emlékszek egyszer már méricskéltem hogy mekkora kellene előre, és 1m feletti kellett

a fesszabot megbizicelhetnénk
Fék csövet mennyiért adnád?
Értem. Azért valahogy megtudnánk győződni róla, hogy valamennyire rendben van e a cucc?:D (olaj, szimering)
Igazából azt se tudom, hogy egyáltalán passzolna e az 59x-es TT vázába:/
én is nézegetem minden nap
de valahogy eltűntek a 250ezer körüli rendszámos yamahák
pedig még a hondát is beáldoztam volna egy kisebbre + egy nagyobbra
már most járatom rajta az agyam
azért ha meglesz mind a 8 tervezett gyerek csak fogsz venni valami motorfélét.........
hát felújítottnak vettem, de sztem nem az. innen vettem a fórumról, kicsomagoltam, aztán visszacsomagoltam, mert közben az összes XT-met eladtam
igen, 1VJ-ben volt a fesszab, de nem tudom hogy jó-e. a gyári cső az nem fém, csak a goodridge
az 1vj-ből való a fesszab? a fém fékcső az a hátsó ugye?
a fesszabályzó érdekelne
Milyen állapotban van a fordított teló?
Én most gondolkodom, hogy felújítsam a tt-m sima első telóját, de ha a tied 'felújított' állapotú, akkor lehet érdekelne:)
Ha nem találod meg róla a képet, légyszíves csinálj majd róla párat.
Előre is köszönöm:)
meg van még egy TT600 fordított teló, csak nem találom a képét