Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a világon nem találsz hozzá
Hello Emberek!
Olyat keresnék (tudom nemlesz 1 szerü)TT 600-hoz ülés alatti müanyagok jobb bal!Ha valakinek lenne elfekvöben feleslegesé váló kérem jelezen!Köszi Urak
az már tuti hogy akkor profik a srácok,de megpróbálhatod óvatosan cinnel megforrasztani,,csak ne tömítsen el semmit :)
Esztergályos csinál 1 kehelycsövet a lukazást meg 1 másik ember igy megoldodik 5e böl .remélem jo lessz....
Szia!

Nem találtam tömítést sehol, hiába kerestem nagy erőkkel...
Viszont vettem egy tubus benzinálló tömítő pasztát, azzal raktam össze és eddig perfektül műkszik!

http://www.bercsekft.hu/motoro...
Heló! Keresek TT 350-re motard-szett-et, lehet gumik nélkül is, köszi!
igazából a képek között yamaha 250 yz alkatrészek is vannak (váz villák,kerekek,stb
meg van még ez az,könnyebb ha kérdezitek,robogókhoz,stb,stb
még nem jutottam el a fénykép készítéshez,
de taksonyba van a moci,bármikor jöhetsz megnézni,és ez neked egy kedvezményes ár,tekintve a haveromat
TT 600 karbit kompletten 10e ért adtam el itt az oldalon de ne kérdezzétek kitől fuvoka is akadna a garázsban hozzá de mivel olyan kicsi hogy nagyon nagyon neki kellene állni meg keresni őket én is gyakorlatoztam melyik a jó így mikor a Biker_world még ment rendeltem is tőluk sajna azóta meg szűnt
Hali!
Múltkor ígértél képeket a TT-ről 80eFt-ért...
Teszel fel képet vagy egyszer guruljak el felétek és megmutatod?
ahhoz már lehet sok lessz,nekem anno volt egy 550-es xt-ém
a 600-as ahhoz jó volt,nem tudom belehete-e hangolni a 350-re
kis tt-350
a tiéd milyen? mármint a motor?
tt? szerintem szinte ugyanaz,de hogy a fuvókák mérete is ,az nem biztos
hát igen... nemhuzam nyakra és mégis rotty.... mondtak nekem is szép dolgokat a szakik de ugyan igy voltam a berugotengelyel is és mégis találtam racsnistol 8 ért mikor 22 + szerelést mondtak csak a tengelyre .erre minimum 10 et de 8 + postáért van xt 600 karbi itt fenn de nemtudom jo-e rá
Helló!

Találtál esetleg Mo-n ilyen tömítő szettet vagy maradt az ebay?:) Ha Te se találtál akkor megrendelem én is ebayról.
nekem régen ,kellet volna,pont a fő fúvóka amit lefotóztál,úgyhogy elslattyogtam a yamahába,,5 perc alatt kikerestél,csak az árat nem kellet volna mondaniuk,valami 18 ezer mit tudom én mennyiért,én konkrétan hanyatt vágtam magam,körbe néztem neten 22 ezerbe komplett karbit vettem,
nemtud senki fuvokát vagy hol vegyek?
Szia a témával kapcsolatban annyit tudnék mondani sajna az enduró ezzel jár pár váz nyaklott már meg e téren is nem kicsit nos a vissza egyengetés én azt ajánlom ami nekem a legjobban bejött segédvázat szereld le teljesen kopaszon befogod satúba megmelegíted kézzel könnyegén visszahúzod az ütögetés csavargatás pajszerolás csak több kárt csinál mint hasznot mert a váz vékony a hegesztések tövénél pedig rideg így a kalapácsoláskor el repedhet nehéz hegeszteni szóval a legkönnyebb legegyszerűbb és legbiztosabb ha felmelegíted a hajlott rész tövénél és visszahúzod
kösd ki ahol még jó aztán húzasd meg autóval
villanyoszlop vagy ilyesmi fix ponthoz
ha jobban elkúrod(mert ugye most sem jó) még mindig ki lehet húzatni padon
lökhárítókat egyengettünk így már zsigulin
Köszi a képet :) tényleg professzionális!
Csak nekem az a baj hogy befelé ment el jobbról balra a kerék felé így a kipufogó beleér a kerékbe egy picit amikor berugózik!
Húzató padot nem akarok mert bazi drága!
Sziasztok TT-s társak :)
A következő lenne a problémám : egy picit elhajlott a TT600-am váza hátul a kerék fölött jobb oldalt,ötleteim vannak hogyan lehetne visszahúzni de gondolom itt van olyan aki már találkozott a problémával és talán jobban tudja! pl a nagy veterán Kopaszkak1 :)
előre is köszi
a hátsó felnit semmi értelme kicserélni,mert a tiéden pl:110 magas gumi van,a 18-ason 100 as,ergó ugyan az,
az xt kicsit lomhább és a futóműve light-osabb,még a tt gyújtása és hengerfeje más erősebb, a futófű is jobb
sziasztok.xt nél elöl a kerék 19 es hátul 17..de ha a hátsot kicserélem 18 ra jobb lene terepen vagy ugyan ojan? mi a külömbség az xt és a tt motorja között?