Kösz az infót náluk találok berugó szerkezetet, vagy öninditot?
Esetleg nem tudsz telefonszamot amien elérném. Elég szivas hogy van motrom és mégse mehetek vele mert taszigálni kellene.
Na végül kiszedtem a hátsó telót, és a himbát.
A himba elég gyászosnak tűnt, ahol lehetett lötyögött...
Házilag esetleg valaki valami megoldást a problémákra?:S
Vagy ha nincs, akkor külön meglehet venni a tűgörgőket?
Sziasztok most regisztráltam az oldalra van egy tt250r -em .
Lett egy olyan gond vele h az oninditorol lementek a fogak , olyat hol tudnék beszerezni bontottan. Vagy lattam olyan tipust is ameiken berugó van , berugó szerkezet még jobb lenne . Tudnátok tanácsot adni. Kösz
Ini, nem tudom, hogy megtudná e csinálni... Nem férne el alatta még egy lyuk, mert van a két kar össze van kötve. :S De minden esetre megkérdezem ismerősöm.
Nem tudja valaki, hogy az első sárvédő furatai nagyjából megegyeznek a motoroknál? Vagy teljesen más? Vennék egy ilyet szívesen, csak ez hondára való http://universalmotor.hu/photo...
Esetleg ilyen formájú első sárvédőt univerzálisba tud valaki mutatni?:) Előre is köszi
XT-s korszakomból maradt pár alkatrészem ami most eladó. ha valakit érdekel valami, keressen nyugodtan.
Esetleg nem tudsz telefonszamot amien elérném. Elég szivas hogy van motrom és mégse mehetek vele mert taszigálni kellene.
A himba elég gyászosnak tűnt, ahol lehetett lötyögött...
Házilag esetleg valaki valami megoldást a problémákra?:S
Vagy ha nincs, akkor külön meglehet venni a tűgörgőket?
Lett egy olyan gond vele h az oninditorol lementek a fogak , olyat hol tudnék beszerezni bontottan. Vagy lattam olyan tipust is ameiken berugó van , berugó szerkezet még jobb lenne . Tudnátok tanácsot adni. Kösz
Most hogy TT-r eladtad, Cr-el mi lett? Megvan még?
Esetleg ilyen formájú első sárvédőt univerzálisba tud valaki mutatni?:) Előre is köszi
esztergályos meg tudja csinálni a furatokat
kb 1 centi rövidítés 5 centit emel az ülésen (legalábbis az újabbakon)