Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a fesszabályzó nem tudom működik-e, azt elajándékoznám
hello,
XT-s korszakomból maradt pár alkatrészem ami most eladó. ha valakit érdekel valami, keressen nyugodtan.
gerecsmotor.hu
Kösz az infót náluk találok berugó szerkezetet, vagy öninditot?
Esetleg nem tudsz telefonszamot amien elérném. Elég szivas hogy van motrom és mégse mehetek vele mert taszigálni kellene.
Na végül kiszedtem a hátsó telót, és a himbát.
A himba elég gyászosnak tűnt, ahol lehetett lötyögött...
Házilag esetleg valaki valami megoldást a problémákra?:S
Vagy ha nincs, akkor külön meglehet venni a tűgörgőket?
A berúgó szerkezet cakli pakk kb 50 kék pénzbe fája ha rám hallgatol akkor a tatabányai Gerecs motort keresd fel ez ügyben
Sziasztok most regisztráltam az oldalra van egy tt250r -em .
Lett egy olyan gond vele h az oninditorol lementek a fogak , olyat hol tudnék beszerezni bontottan. Vagy lattam olyan tipust is ameiken berugó van , berugó szerkezet még jobb lenne . Tudnátok tanácsot adni. Kösz
szia mint ketőt eladtam már a cr sincs meg tegnap vettem egy yz250f -t maradok azért a jó öreg yamahánál
Ha esetleg Ini tanácsa az esztergályozás nem jön be, hol lehetne venni ilyent csak rövidebbe? Vagy csináltatni kellene?

Most hogy TT-r eladtad, Cr-el mi lett? Megvan még?
Ini, nem tudom, hogy megtudná e csinálni... Nem férne el alatta még egy lyuk, mert van a két kar össze van kötve. :S De minden esetre megkérdezem ismerősöm.
Köszönöm nem nem a yamaha az yamaha szombaton vitték el a ttr.-t kicsit fály is a szívem utána de a krossz az krossz ennek viszont nagyon örülök
Grat hozzá. Nem tartott sokáig a Yamaha nélküliség:)
Megkérdezhetném hol vetted és mennyiért?:)
uraim az utód viszont a márka maradt
jaja, világít, csak nem látni:DD
infralámpa?
Nekem is ilyen van, nekem 2 furatot közelebb kellett vinni a másik 2 furathoz a sárvédő hosszában!
Nem tudja valaki, hogy az első sárvédő furatai nagyjából megegyeznek a motoroknál? Vagy teljesen más? Vennék egy ilyet szívesen, csak ez hondára való http://universalmotor.hu/photo...

Esetleg ilyen formájú első sárvédőt univerzálisba tud valaki mutatni?:) Előre is köszi
nem nem kell hosszab teló elég egy kutyacsont idom hozzá
úgy néz ki
esztergályos meg tudja csinálni a furatokat
Ez van a motorban most. Ezt kellene kicserélni rövidebbre?
kutyacsont rövidítés
kb 1 centi rövidítés 5 centit emel az ülésen (legalábbis az újabbakon)