Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok álló generátort keresek, vagy gyújtó tekercset ki hogy hívja ami a rotornál belűre esik, mert lehet halott :(( Yamaha xt 600 -as típushoz, nézetek már körül hátha van nektek elfekvőbe
Sziasztok keresek xt350--hez 86mm.es dugót ujjat vagy használtat aki tud az segítsen kösz
sajna nem alu val nem foglalkozom bár egyre többen keresik
Köszönöm a segítséged!Szerintem hétvégén még azért szétrántom őket,de jó ha van hová kapni.
valami vastagabb alumíniumot tudsz szerezni?
jó lenne egy kicsit magnéziumos, hátulra kellene féktárcsavédőt eszkábálni
van hozzá kartelvédőm meg kézvédőm kipufogom ha esetleg valami érdekelne keress meg
aszem neki van sőőt eladó is http://www.sportmotor.hu/tagok...
Esetleg tud valaki TT 600 E -hez jó állapotú fordított első teleszkópot?Elfogadható áron,amibe nincs kifli,és dolgozik rendesen!
Szia!Most nincs véletlenül TT 600 -hoz első fordított telód?
Nekem már 2hete megvannak a telók
csak azóta nem nagyon voltam gépközelben. Nekem is nagyon jók lettek. Majd teszek is fel képet, hogy festenek az LM matricák a telókon
Örülök,hogy tetszik Használd egészséggel Üssed -vágjad
Sziasztok!

17500 volt a teleszkóp meg 2x 2100 ft a posta, 50ezres értékbiztosítás volt rajta meg másnapra ott volt.

Rally megvan még a lámpa, átalakítottam most csak hátsólámpaként üzemel féklámpa az nincs:) Így jó bele az 1szálas izzó. Rendben van (sokat használom ma is gurultam vele egy 80km-ert) a motor is, most kicsit hanyagolni fogom akarok venni egy 250es 2ütemű crosst, évjáratba mindenképp 2000-2004est.
Szia Bálint! Én is rá kérdeznék az anyagiakra.. mint volt, hogy volt. Mit cserélt benne?

Hát só lápád megvan még? :D Jól gurul a paripa?
Szeva!Mennyi idö alatt volt meg az egész müvelet?És mibe fájt (Csika,Posta egyéb...!Lassa nekemis felkelene vennem a kapcsolattot a Csika bácsival!Nagyon sokan irták Ő a profi !Köszi
Elküldtem Csika1nek a hátsó telóm. Ég és föld... Ha valaki gondolkodik a felújításon küldje Neki nyugodtan nagyon fasza lett. KawaBala mintha te gondolkodtál volna rajta azért írom:)
Hello Yamaha.TT-R 250 -hez keresek kilóméterórát!Ha valaki tud ebben az ügyben segíteni írjon! Előre is köszönöm.
Okés köszi
persze a gyűrűknek meg van a helye hogy egymástól 120 fokra kell állniuk vagyis 120 fokonként kell elforgatni őket neked valszeg össze vannak fordulva így a gyűrű hézagod egy szabályos nyílást alkot ahol mind a kompresziód mind az olajad kárba vész ugyan megy a motor de kb 50 % teljesítményem és 100% szúnyogirtó hatással
Ezt kifejtenéd, hogy mit jelent hogy osszeforogat,? Csak egyszeruen lwhuzom a hengert es el forgatom a gyuruket vagy mi? Ja es a gyertya is tiszta olaj ilyenkoe
olvastam galériádat is van ott pár hülye meg közelítés a motorod se nem főtengelyes se nem szelepszár szimeringes igaz annál mehet némi olaj az égés térbe de annyi azért nem én majdnem biztos vagyok abban hogy a gyűrű összeforgott benne ha nem szólj és átgondoljuk a többi lehetőséget is de szerintem ez lesz
szarul van benne a gyürű való színű összeforogtak más nem lehet a baja vagy csontra túl van öntve olajal
Sziasztok! Olyan gondom van , hogy új a motoromban a dugó a gyűrűk és a szimeringek , könnyen indul de írtózatosan füstől . És le is áll pár mp után. Ez miért lehet?
Egy szép állapotu tt350es 91es évjárat 40000km meg ér 200.000 ft-ot ? :D
xt600z 1vj vázkódú gépet keresek
csak rendszámos érdekel
ha esetleg van valakinek eladó írjon mailt(vagy ha lesz)
Uraim nekem ez feleslegessé vált (KUPLUNG) ha valakinek szuksége lenne rá keressen