Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem mindig is az egyszerű gépek tetszettek
a papok meg nemigen
Nekem sem kellene a víz hűtés viszont ismerek olyat aki meg arra esküszik :( kinek a pap kinek a papné ! nem ?
Nekem xt-m van, szintén léghűtéses. Nem olyan vészes nyáron se ha folyamatosan haladsz, ha meg 2percenként megakarsz állni leállítod-beindítod egy helybe járatod azt tényleg nem bírja:) De jól mondták itt előttem is, ha haladsz semmi gondja nincs.
53 fokban nem tengelyig érő homokban kell kínozni egyes nyélgázon hanem menni legalább 40es tempóval
aztán kutya baja annak a léghűtéses gépnek
nekem pl kizárt a vizes gép
hát barátom hülye egy kérdést tettél fel 100 emberből 100 mást fog mondani én annyit mondok ma kint napon nálunk 53 fok volt ilyenkor a léghűtéses motor csődöt mondhat mert úgy felhígul benne az olaj hogy semmit sem ér benne a víz hűtéses meg fel forralja a vizet Télen a lég hűtésessel nem lehet menni mert folyton kell neki a szívató a víz hűtésest meg télen le kell takarni + fagyálló mind a kettőnek van előnye hátránya inkább az esztétika alapján dönts és a ccm3 alapján + papiros vagy hobbi ne az határozza meg a motor vásárlást hogy milyen a hűtése remélem tudtam segíteni
Hát csak is Yamaha TT 600 !Ha nem akkarsz nyügöt meg betegágyat venni!
Hello segitség kellene...néztem motorokat léghűtésest meg vizest is? melyiket ajánlanátok? melyik birja jobban? vagy bármi érdekel a témával kapcsolatban köszönöm ;D leginkább túrázásra
netes oldalra gondoltam, csak egy helyet találtam, de akkor megrendeltem onnan. 1991-es TT 350-be nagyon ritkán talállok alkatrészt, de jó lesz az XT-ből is
köszönöm, csak mert félek,hogy ha megrendelem,aztán nem passzol,..de akkor köszi
hirtelen csukott be és hirtelenebnél hirtelenebben nyitott ki ismét kicsit furcsa de örülünk hogy kezd fel lendulni a piac több bolt nagyobb választék kedvezöbb árak
nem is tudtam.......mondjuk a neve más lett
biztos ki kellett venni egy nagyobb összeget a cégből
xt- tt egykutya jó hozzá 99% ban minden
Motoros boltok. Parillába is szerintem tudnak rendelni akármit. Ebay.
még egy kérdés, fontos lenne 350-es tt-be 1991-es. honnan lehet alkatrészeket rendelni?
halli, emberek, az 350XT és 350TT kipufogószelepei ugyan olyanok? 1991-es évjárat
már vagy 2 honapja viszont az árak jól felmentek :(
Ilyen...
Sziasztok! XT 600-hoz keresek hengerfej tömítést... újat, nem használtat... Ha valakinek van és megválna tőle írjon.. persze nem ingyen.
Köszi, még van 3. Mindent az utolsó pillanatra hagyok. Elvileg csak a szelepek csattognak. Télen volt egy kis felújítás rajta, aztán akkor a szerelőm, nagyobb hézagot hagyott, hogy jobban induljon a hidegbe.