Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Xt 600hoz tudtok / van valakinek eladó gáz bovdenje? Tegnap hála ég elszakadt a puszta közepén:) Előre is köszi!
Köszönöm, de már találtam egy komplett tömítés szettet... pár ezerért... abban van :)
Ja azt elfelejtetem oda írni xt 600as hoz való :)))
Szia nekem van egy vadi új szett ha érdekel 2500ér oda adom postával együtt.
Sziasztok! Szelepszár szimeringet hol lenne olcsóbb venni? a "motoroswebaruhaz.hu"-n találtam 2100Ft-ért. Szerintetek?
csá all! mibe fáj 1 berugotengely kb mert sajna sikerült eltörnöm.Tényleg gyakori hiba?
na ugye meg mondtam te .................... hogy dobd azt a szart a kukába
Bonux!Én tapasztalatom szerint a protektor inget javaslom nekem páncél van de lefogom cserélni.Jobban véd az ing!
Uraim egy kérdésem lenne önökhöz Protektor ügyben gyereknek a páncél a jobb vagy az protektor ing a jobb?
Szia, köszi a tanácsot! Erre nem is gondoltam mivel mint írtam szikra van, de ma délelőtt kivettem a gyertyát belőle és rádugtam az Aprilia pipájára rá önindítóztam és sokkal nagyobb szikrát produkált mint az XT-én.
Kedden rendelek egy trafót hozzá, remélem ezzel lezárul ez a történet és működni fog a motor... Már ma is úgy mentem volna vele:(
Sziasztok valakinek lenne eladó tt 600-ashoz inditórelé?És ha igen mennyiért?Köszi
Barátom 95% ban a képen látható alkatrészed a hibás (gyújtótrafó) mivel az a szemét képes lepárásodni télen és kicsit meg fagyni így a tekercs meglazul bár ad szikrát viszont kicsit gyengét ami terhelés alatt (indítás) elenyésző áramforásá alakul át javaslatalom cseréld ki a trafót és jó lesz
Sziasztok!
Korábban már kértem segítséget itt, hogy miért nem indul kb. 10hónap állás után az XT600-asom, kaptam is jó néhány tippet (amit nagyon köszönök),
de ezeket le zongorázva:
-karbi tisztítás 2szer is
-új gyertya, szikra van
mégsem akar indulni a motor, csak hosszú indítózás után durran egy nagyot a kipufogó.
Fogalmam sincs mit tegyek, azt hozzáteszem, hogy mikor leraktam tökéletesen üzemelt (hóban, sárban, fagyban, melegen, hidegen pöcre indult és semmi hibára utaló jelet nem tapasztaltam)
Ha valaki a leírtak alapján tud valamit javasolni, hogy mi is lehet a gond azt megköszönném!
van akink van eladó kicsi sportdobja?
most vettem,,
vagy hívj fel 06-30-908-1405
Írj egy mail cimet és leirok mindent. Üdv!
Látom az egyik igen igen beteges (váltó) ami nem olyan jó hír így a kettöböl jönne ki egy épp amúgy helyileg hová kellene érte menni nem tudom esetleg robogó-t beszámolnál-e ?
hello! kettő együtt fix200 és adok hozzá egy használtó hengerszettet (henger,dugó-gyűrű) meg karburátor alkatrészeket.
Mennyi lenne így a kető együt? és külön külön ?
Ha esetleg valaki nem látta volna: http://www.sportmotor.hu/motor...
Megpróbáltam csinálni a TT-mre hátsó oldalidomokat. Így sikerültek:/:D
Hali! Eladnám mindkettő tt-met nagyon olcsón pénzhiány miatt mindkettő indul,megy kisebb hibákkal .davidkov9@gmail.com
köszönöm nem, csak pénz érdekel
betwin150@citromail.hu
Köszönöm!
van hozzá service manuálom dobj egy mailt és küldöm is