Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A pötyörgéstől nem hígulhat fel annyira hogy ilyen kárt okozzon de szerintem sem a Motul sem a Shell olaj nem való ezekbe a léghutéses nagy köbcentis motorokba én mig lehetett ebben a tetves országban Belray olajet kapni én csak azt vettem bele de mivel az egyetlen forgalmazó a sox megszüntette a forgalmazását az egyetlen szobajöhető olaj számomra a Repsol sintético mellékelek egy képet is róla ez kifejezetten enduro olaj jó is hozzá meg is fizethető de akár nyár közelettén a 15w-40 vagy ha a nagy melegekben is járkálsz a motorral javaslatom a 20w-50 mivel retenetesen meleg lesz a nyár és ezek azért jócskán hígulnak de megálják a helyüket a nagy melegben is
Kimondottan motorkerékpárba való olaj lett beletéve.A múltkor Motul, most Shell. 15W-50-es.
Már mindkét esetbe előtte pötyörészés volt és lehet, hogy a felmelegedéstől felhígult.
Köszönöm a választ! Szerinted milyent tegyek bele?
Tegyél bele normális olajat valószínű azzal volt a baj service manuálban benne van hogy milyen olaj kell bele ha valami tescos szart vagy épp más a vizkozítása akkor egyszerűen ki csapódik közüle és ez lesz az eredménye
Az az érdekes, hogy a gyári is ugyanúgy hányt be. Egyik pillanatról a másikra. És az viszont tutira jól volt összerakva mert bontatlan volt. Viszont valóban olyan furcsa érzés behúzni a kuplung kart. Elég nehéz, de végig ugyanúgy, és elég röviden is lehet húzni.
Na ezt most érthetően mondtam.
van aki már 35ezret ment el ugyanilyennel
tuti jól volt összerakva? mert ha égett akkor annak csúszni a kell
Sziasztok!
XT 600 E motoromnak 1000 Km-en belül másodszor ég le a kuplungja. A múltkorinál csak a ferrodolos lamellákat kellett cserélni a fémeket nem. De Tourmax lett beletéve és egyik pillanatról a másikra szétégett de úgy, hogy előtte nem is csúszott. Tud valaki valami okosat mondani, hogy mit csináltassak rajta, hogy legközelebb ne 1000Km menjen el? Előre is köszönöm.
Pár órája rendeltem egy ugyanilyet:) Csak a goldot. A vm nagyon bevált annak meg ez a vx2 a tovább fejlesztett változata, remélem ez is jó lesz:)
Szia. Én ezt néztem :
D.I.D 520VX2 X gyűrűs 112csap ha minden igaz akkor 15100 pénz.
Köszönöm, utánanézek! :)
http://www.cma-motor.hu/Alkatr...
Ha a szívócsonk lenne a bűnös. Itt elviselhető áron kaphacccc!
Szívocsonk szokott kirepedni ott lehet a forrás baja
Szia én láncot nagyvason rendelem 10-15 e ft és nagyon jók vannak érte lánckerekeket magamnak csinálom (azok meg még jobbak ) mint a lánc de szerintem ne vegyél rá túlon túl drága vagy erős láncot a terepezés így is úgy is megeszi 2-3 szezon alatt
Tisztelt TT tulajdonosok.
Tavaszra esedékes lesz egy lánc,lánckerék szett csere a motoromon,ki mit használ? Tapasztalatokat,ötleteket szívesen fogadok.
Köszi elöre is.
működik az rendesen, pillangószelepek is járnak jól, fals levegőre gyanakszom,csak nem tudom hol kapja
Én megnézném a bowdent hogy rendesen müködik-e a vezetőben lehet bevan rakodva porral wd-40 et neki rendesen majd az segít
Sziasztok! Segítséget kérnék egy TT 350-eshez.
A gond, hogy gázadásnál felfut a fordulat , de ha vissza engedem, még mindig megtartja a fordulatot és csak lassan enged vissza, illetve csak félig kihúzott szívatóval működik, karbi tiszta, szétszedtem, nem tudom mi lehet a baja :(
Üdv!Ugyan ezek a tünetek voltak nekem is.Ma oldódott meg a dolog .Megnéztem mindent,már csukott szemmel is le tudtam szedni a karbit.Átnéztem a szívócsonkokat is,úgy pakolásokat raktam a csoknkok alá.Mindent kipróbáltam,de nem jöttem rá a hibára.Nekem egy másik karbi segített (30 euro).
Ja azt elfelejtetem oda írni hogy xt600-as
ááá majd májusban talán:D Azóta is gyűröm ezt a régit a kicserélt első lánckerékkel. Amúgy nagyon szívós ez a lánc. Mindig úgy indulok el, hogy csak light-ba kellene menni.. De mindig idegbeteg mód a vége:DD Egy hasonló állapotú lánc azért hátizsákban őrködik szakadás esetére:D
Kellene egy kis segítség uraim!
Miért csinálja azt a moci hogy ha hirtelen nagy gázt adunk megfullad de ha finoma húzom a gázt egy darabig húzz rendesen utána meg elkezd be dadogni megint karbi tiszta levegő szűrő új ja és még néha gondol egyet és még durrog is de ezt sem mindig.

felettébb idegesítő, hogy pont most.
14 fogból 4-et számoltam ami ép maradt, többi letört, nyalódott.
Neked sikerült már szerezni láncszettet?
Ismerős a szituáció Skeleton:DD
Köszi, most úgy néz ki találtam egy használt de jó állapotút, aztán meglátjuk mi lesz.
Csak ezt a 2-3 hónapot bírja ki míg nem kap a moci új láncszettet.
nekem van de csak új
Üdv kollegák!
Nincs valakinek feleslegbe egy első lánckerék TT-re? Akár használt is lehet.
Itt a jó idő, erre...