Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,hát a sarat meg a vizet fogja kapni rendesen ,a havat megpróbálom elkerülni,mert nem a barátom .2x vittem ki hóba 2x pereceltem.Valahogy ezt a perecelős érzést még szoknom kell,de amúgy teccik,hisz ez is benne van (vagy én vagyok ilyen béna ).Inkább ezzel potyogjak,mint az RR-el.Az kicsivel drágább lenne .Amúgy az első gumit cserélni kéne,ez szóljon mentségemre !
Hello. Amugy az enyémen 140/80 Metzeler van fent, de van 120/90 Mitas c6 és van egy 120/90 Mitac c10. Ez az utobbi kibaszott durva.
Hello. Köszi a gyors reakciót de a Kiss-Pisti átküldte. Rendes töle mert irta hogy ne mindenki téged zaklasson. Egy részt megértem és becsülöm az ilyen embereket. Egy kérdés azért: Milyen évjárat lehet az enyém? mert papirokat nem kaptam hozzá s a srác azt mondta hogy 89-es.
Látom neked adatlapodon K-s ttd van ahoz küldöm az eredeti mauált abban minden benne van ha nem lenne jó szolj küldök egy másikat mert ugye ezekben a blokk 98% ban szinte egyforma
nem a szerelésre gondoltam hanem a sárra vízre hóra kemény terepre
Bocs,ez elmaradt:
zseles72@gmail.com
Nem lesz elhanyagolva ,ha erre gondolsz.Minden eddigi motoromra vigyáztam.Remélem,hogy ez is olyan szerethető lesz,mint a többi,bár jó esélyekkel indul,az tuti .Videó sajna nem készült,csak ez a pár telós kép.Majd legközelebb!
faxa képek csak így tovább adjad neki amit kér
dobj egy mail címet
Hello.
Megköszönném ha nekem is elküldenéd a manualt.
Bocsi nem tudtam, hogy neked is van Kopaszka1, lehet írtad is már fórumon de nem láttam. Email címem: mxonemotox@hotmail.com
Köszi
Na kipróbálva a masina ,már ahogy ki lehetett próbálni.Egyenlőre minden ok,nem fulladt le a gép .Remélem,hogy az a nem belevaló gyertya okozta a tüneteket .
miért nem szólsz elküldöm neked is van vagy 3 típushoz
Üdv.Küldj egy e-mail címet,megpróbálom elküldeni,amúgy nekem is Kopaszkak1 küldte.
Hello, valamilyen formában megtudnád osztani velem a manualt? Nekem is 59x-es tt-m van és régóta keresek már hozzá manualt. Előre is köszi
Semmi baj!Már megvettem.
Bocs azt hittem,hogy most veszel1et..Mert 160ért van 1 TT600 Rendszámos!Eladó....
Nem Monorra !Muterékhoz .Már otthon a gép,csak sikerült elbarmolnom.Olvass vissza párat
Monorra?Azt a rendszámosat?
videót dobjál róla
Holnap megyek kipróbálni a TT-t,remélem jó lessz !
Ok.Ahogyan mondtam,még van 1-2 dolog,amit szeretnék kicserélni a motoron.Remélem beleférek a keretbe,és akkor majd tárgyalunk .Az igazat megvallva félek,hogy azokat a matricákat nem fogom tudni leszedni róla,amik rajta vannak.Meg az lenne az igazi,hogy ha már kapna rendes matricákat,akkor le kéne profin fényeztetni is a tankot.Az meg nem 2 cent !Ha majd aktuális a dolog,akkor szólok!Meg az első kereket nem kaptam ki belőle,kíváncsi vagyok a kerékcsapágyakra.Egy új gumit is kéne szereznem előre.A lánc meg a fogaskerekek újszerűek.A hátsó gummancs okés.Telók rendben.Ja,meg kéne egy szivacs,vagy mi a kormányra,de már oldódik a dolog .
5000 ft ha neked is megfelel avagy 16 euró
Megvan a manual !Megyek átnyálazom ,hátha valami érdekeset,találok benne.Kösz még 1x.Említetted a matricákat,mennyiért válnál meg tőlük?