Sziasztok azt szeretném megkérdezni,hogy mennyit eszik egy ttr 250?
A sima ttr 250-és a ttr 250 raid közt mi a különbség?
Azt tudom hogy a raid japán belpiacos.
De akkor csak kinézetben térnek el,vagy másban is?
Köszi
ha a teló beteg küld el csikának aztán megcsinálja
ha a csapágy szar azt tudsz venni, van himba felújító és a telóba való szett, nem lesz olcsó, de sokáig fog tartani
Értelek és köszi!Had kérdezem + központi teot szeretnék felujitani!Az érdekelne hogy az alsó résznél van 1 szilent szerü valami amiben van szintén 1 persej legalábis annak nézem(aszem az nemtudom a szakzsargont sorry )szóval az nekem picit log tudom-e cserélni külön vagy csak teloval együl!Hol tudnék ilyesmit beszerezni és mekkora tétel!Köszönet
Szia jó forró ultrás vízzel aztán lég szűrő olajjal vagy befujod vagy ha folyékony olajat veszel egy zacskóba öntöd és a szűrőt beleteszed hogy feligya kb 10-15 perc az egész
SZIASZTOK.Lenne egy eladó xt600-as 84-es motor. Nagyon erős motorral,megbizható de cirippel a motorja és csipegeti az olajat is. aki ismeri ezeket a fajtákat az tudja,hogy nagyon sokat kibirnak. az ára 140000 ft B.A.Z megye Miskolc mellet ,ha valakit érdekel tel:06 20 458 0972 többet telefonon.
Sziasztok!
Keresek Xt-600-hoz (95évj.) Első féktárcsára:tárcsa védő műanyagot.
és hátsó lánc vezetőt.(ami a lengővillára van felfogatva.)
Ha esetleg valakinek van eladó,akkor kérem szóljon.
További Szép Napot!
Par hsz-el lentebb van link. Elobb felreolvastam milyen helyett ilyen izzot, bocsi telefonon csak gyors vegigfutottam rajta:-) Ilyen izzo kellene amugy: 2szálas 12v 21/5W és ez a kis cseresznye izzó, nem az a nagyobb ovális.
milyen az xt600 gázbowden?
ha olyan mint az xt600z (3aj) akkor van nekem egy garnitúra használt de jó állapotú
kuplungbowden is van de az szerintem más
Még nem, egyedül az angol ebayen van olyan izzó ami nekünk kell. Bembosok mondták, hogy majd visszahívnak csütörtök/péntek körül, megkérdik a lámpa beszállítóját, hogy nekik van-e. Ha nem lesz akkor angliából hozatok haverommal egy 10db-ot:S
A sima ttr 250-és a ttr 250 raid közt mi a különbség?
Azt tudom hogy a raid japán belpiacos.
De akkor csak kinézetben térnek el,vagy másban is?
Köszi