Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valahogy a gyertyát is szedjétek ki belőle
Köszi!
Most töltöm az aksit, tegnap teljesen lemerítettem a sok indítózással.
Egyébként szikra van egy másik gyertyával kipróbáltam, sajnos a benne lévő gyertyát nem tudom kiszedni mert nincs hozzá megfelelő szerszámom. A benzincsövön teljes keresztmetszetben folyik a benzin, szóval a tank+csap tuti rendben, délután jön "segítségem" aztán megpróbáljuk szétszedni a karbit remélem ott lesz valami dugulás, lerakódás az állás miatt.
Majd megírom mire jutottunk!
Az így szép de az utat végig jártad tank tisztítás,karbi,fuvokák stb stb stb gyertya am mi jártunk úgy most a télen hogy a gyujtó trafó csak úgy állóhelyben tönkre ment az is valahogy így adta elő ment ment aztán soha többet ha nincs dugulásod én azt javaslom hogy nézd meg mindenek előtt
Sziasztok!
Kb. 10 hónapot állt az XT600-asom, ma megpróbáltam beindítani, full feltöltött aksit raktam bele és a következőket produkálta:
-kb.15másodpercnyi indítózás után beröffent, 3-4perc szívatóval való járatás után visszatoltam a szívatót... picit pöfögött alap járaton majd leállt... ismét szívatóval próbáltam indítani, de semmi nem indul, azóta bármit csinálok vele nem indul, 4órán keresztül baszakodtam, hogy beindítsam, de nem sikerült, egyetlen dolog amit csinált a motor, hogy többször is durrant egy nagyot a kipufogó, indítózás közben el-el akarta kapni az ütemet, de nem indult.
Mi lehet a gond?
Ha valakinek van ötlete segítsen!
Köszönöm!
Xt 350 hát ha városban jársz vele és nem eteted lámpától lámpáig olyan 4-4.5 l között lehet a fogyasztása
oldaltámaszt tudsz te is csinálni
kb másfél óra alatt faragtam egyet a hondára
köszi a sok segítséget
Hali Kopasz!
Köszi az infot majd jelentkezem!
Minden jot
Ahoj
oldalidomot a világon nem találsz hozzá bontottan a yamahához ha bemész 6500ft/db ért hoznak neked újat oldal kitámasztót azt találsz hívd fel ezt a számot mond neki hogy "a KOPASZ mondta hogy hívjalak fel" Józsi barátomnak tuti van olcsón is adja 06304125976
Szia lehet motoros boltokban kapni direkte légszűrő szivacsot én épp most csinálom az enyémet
Még 1 kis segitséget kernék Urak!
Hol (honét) tudnék beszerezni szintén TT 600-hoz bonttot de gyári alkatrészeket (1991-es)?
Szügségem lenne 2db oldalidomra 1 db oldalkitámasztora illetve hátsó lámpára komplet!
Segitségeteket köszönöm
Hálas köszönet a segitségért
Szeretnék venni egy XT 350-es és érdekelne, hogy NORMÁL vezetés mellett városba mennyit eszik?

Terep nem érdekel csak városba használnám.

üdv
Az én 89-es évjáratú TT-mbe 2,3 liter megy.
Sziasztok. 88-as XT-mben még ilyen szivacsos légszűrő van, Hol lehet kapni olcsóbban vagy valami ötlet, hogy milyen szivacsból lehetne ész szerű csinálni ami Természetesen a motornak is jó? :S
te győztél.
Ha érd vkit akkor jelezzen.TT-re vaki 49.es JT Acél hátsó lánckero.0-km.es
Tudtommal 2,7liter igaz nekem xt 600-as van de a havernak tt600van és ennyit szokott bele önteni.
TT 600-as kolegák!
Hozátok fordulnék segitségért tudna-e valaki segiteni abban hogy mennyi liter oil kell a tt 600-as mortor blockjába?Ellöreis köszönet Urak
akkor nézd meg ezt is
(már nem tudtam elindulni a motorral, nem forgatta a láncot )
Ezt én is észrevettem a múltkor pont a kuplungcsere után azt is hittem, hogy megadja magát de amikor lehűlt újra jó lett.
Oké, köszönöm az infó. A múltkor láttam valahol a Belray olajat. Ha rájövök, hogy hol volt akkor azt ha meg nem akkor a Repsoilt. Kuplungból melyiket tetessem bele?
Asszem a végsőkig kihasználtam az első lánckerekemet.
nekem a szuttyogáskor mindig megnő a kuplung holtjátékom
szerintem amikor pötyörögsz akkor elkezd kicsit csúszni, aztán nem veszed észre mert kicsit csúszik csak